Insallah tatlim bende öyle düsünüyorum doktorumda onaylarsa gidecegiz insallahh
Kizlar ben müsadenizi istesem
yine bulantim basladi benim :84::84:
iyi olursam yine gelirim görüsmek üzere
iyi aksamlar herkese:79::79:
herkese iyi akşamlar ben bu ay rahim filmi çektircemde nasıl zor oluyormu nasıl yapılıyor bana yardımcı olurmusunuz
Hoşgeldin canım....:79::80:
Kızlardan vardı çektirenler ama kimlerdi hatırlamıyorum....
Neyse verirler cevap heralde....
Bu arada BATını söyle canım ekleyim listeye seni de....
Dilerimki bu listede en kısa zamanda bende olurum
Dilerimki bu listede en kısa zamanda bende olurum
hoş bulduk canm 13.03.2011
kızlarrr ben yarın sabah test yapsam çıkarmı silikte olsaa.6 gün falan var adetime
merhabalar arkadaşlar, bunu topiklerin birinde şimdi buldum hepimize faydası olur inşallah
****kızlarr hamile kalmak isteyenlere tavsiyemm varr
slm kızlar ben kuran kursuna gidiyorum ve dün hocamız bebeği olmayanlar için bi formül söyledi onun arkadaşı bu şekilde hamile kalmış ve normalde hamile kalmsı imkansızmş..doktorlar bile şaşırıyormuş...benim 2 bebeğim öldü benim içinde ikaç dua araştıracak inşallahh..şimdi formüüle gelelim;;; 1 tane elmayı yıkıyoruz sapını ve başındaki püskülü temizliyoruz..bu elmaya 7 defa meryem suresini okuyoruz (abdestli) ve elmayı el ile ikiye bölüp yarısını eşimiz yarısını kendimiz yiyoruz..sonrada evlilik münasebetinde bulunuyoruz..hepsi bu kızlar dediğim gibi bebeği olması imkansız olan bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış..faydası olur zararı olmaz bu yöntemi deneyin bence..sizinle paylaşmak istedim rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...deneyenler bana yazın bak haaaaa ****
iyiaksamlar kizlar nasilsiniz...
benim bugun asilama olali 10.gunumdeyim adet belirtilerimde var isden dolayida hic vaktim yok iannin kan testi icin ama idrarda yapsam cikarmi acaba bir fikriniz varmi
Tesekkürler Arkadasım paylaşımın icin Bende uygulayacagım kısmetse .... Alanda verden Yüce rabbım Herseyın hayırlısını istemek lazım , Gecen Kontrole gittiğimizde
doktorum bizimle güzel bişey paylaştı şu tüp bebek uzmanlık alanına girdigimden beri öyle seyelrle karsılastımki ben bıle şaşırdım dedi ... Birgün bi hastası gelmıs 1 cocugu varmıs ve 2. cocuk için yıllarca korunmamıslar olmamıs en sonunda dr tedavisine karar vermısler, tüm tahlilleri yapılmıs bayanda herşey normalmiş fakat erkegın 1 sperm hucresi bile canlı degılmıs hamıle kalmamız bu sonuca bakılarak imkansız demiş ve önümüzdeki ay yedavınıze baslayıp deyip göndermıs hastayı ve ertesı ay tedavi için hastası geldıgınde birde bakmıslarki hamıle :) Yanı herşeyın bi vakti saati var Sabredelim ve isteyelim rabbimden İnşallah guzel haberler Alırız ve veririz Bu ay ...
Iki senedir uğraşıyoruz, 2 tane kaybım var bu ayda ovitrelle kullandık bakalım 5 nisan regli günüm olacakmıyım bilmiyorum....rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?