Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 5 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Beklemede

SİNeO.................................3 Nisan...........................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

herkese iyi akşamlar ben bu ay rahim filmi çektircemde nasıl zor oluyormu nasıl yapılıyor bana yardımcı olurmusunuz

Hoşgeldin canım....:79::80:

Kızlardan vardı çektirenler ama kimlerdi hatırlamıyorum....

Neyse verirler cevap heralde....

Bu arada BATını söyle canım ekleyim listeye seni de....

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 5 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Beklemede

SİNeO.................................3 Nisan...........................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan....................................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

iyiaksamlar kizlar nasilsiniz...

benim bugun asilama olali 10.gunumdeyim adet belirtilerimde var isden dolayida hic vaktim yok iannin kan testi icin ama idrarda yapsam cikarmi acaba bir fikriniz varmi

Tesekkürler Arkadasım paylaşımın icin Bende uygulayacagım kısmetse .... Alanda verden Yüce rabbım Herseyın hayırlısını istemek lazım , Gecen Kontrole gittiğimizde
doktorum bizimle güzel bişey paylaştı şu tüp bebek uzmanlık alanına girdigimden beri öyle seyelrle karsılastımki ben bıle şaşırdım dedi ... Birgün bi hastası gelmıs 1 cocugu varmıs ve 2. cocuk için yıllarca korunmamıslar olmamıs en sonunda dr tedavisine karar vermısler, tüm tahlilleri yapılmıs bayanda herşey normalmiş fakat erkegın 1 sperm hucresi bile canlı degılmıs hamıle kalmamız bu sonuca bakılarak imkansız demiş ve önümüzdeki ay yedavınıze baslayıp deyip göndermıs hastayı ve ertesı ay tedavi için hastası geldıgınde birde bakmıslarki hamıle :) Yanı herşeyın bi vakti saati var Sabredelim ve isteyelim rabbimden İnşallah guzel haberler Alırız ve veririz Bu ay ...

nedense kilmsecikler bana yazmiyorlar bu 5.oldu kustum ama beni kimseler kaileye almiyor sanirim gruplasma sezdim yaniii bir degil iki degil bu oyle olsun

Iki senedir uğraşıyoruz, 2 tane kaybım var bu ayda ovitrelle kullandık bakalım 5 nisan regli günüm olacakmıyım bilmiyorum....rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah

iyiaksamlar kizlar nasilsiniz...

benim bugun asilama olali 10.gunumdeyim adet belirtilerimde var isden dolayida hic vaktim yok iannin kan testi icin ama idrarda yapsam cikarmi acaba bir fikriniz varmi

İyi akşamlar canım...

Daha erken canım ya 3-4 gün sonra anca çıkar....

Vakit bulabilirsen kan testi yaptır canım kanda çıkar artık varsa....İnşaallah....

Evet canım İnşaallah bizimde vakti saatimiz gelmiştir artık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…