Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 5 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Beklemede

SİNeO.................................3 Nisan...........................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

nedense kilmsecikler bana yazmiyorlar bu 5.oldu kustum ama beni kimseler kaileye almiyor sanirim gruplasma sezdim yaniii bir degil iki degil bu oyle olsun

Canım bikaç sayfa önceyi okuduysan asifirari ve ben bundan bahsettik....

Ben herkese cevap vermeye çalışıyorum mutlaka,bilsem de bilmesem de,en azından o kişi mesajını okuduğumu onu dinlediğimi bilsin diye....Farkındasındır.....

Keza Asifirari de öyle....

İnan demin 10 kişiydik konuşan 3-4 kişiydik....Neden bişeyler yazmıyorlar bilmiyorum.....Ama bence gruplaşma falan yok canım....

Ben elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum canım....Ama ben ve benim gibi olan arkadaşlarım o an topikte değilsek aksamalar olabiliyor canım....

Yemekten gelince de mesajını cevaplamıştım,sonra bu mesajını gördüm,hatta dün gece Asifirari de bi mesaj attı senin gibi okuyabilirsin,9-10 sayfa önce sanırım....

bebisim1 parrhisia asliyan
huuuuuu huuuuuu kızlarr..... baya kaynatıyorsunuz heeeeeee......

tamam canim cok sagol kusura bakma bu aralat gerginim cok su bekleme isi geriyor insani ister istemez abuk subuk seyler dusunmeme neden oluyor sagol canim benim gorusuruz daha sonra insallah bnde guzel haberler veririm

İyi akşamlar canım...

Daha erken canım ya 3-4 gün sonra anca çıkar....

Vakit bulabilirsen kan testi yaptır canım kanda çıkar artık varsa....İnşaallah....

keske yaptirabilsem randevu falan almam lazim ya birde uzulursemde evde uzulurum ne yapayim artik 4 gun daha disimi sikacam tabiki ozamana kadar olmazsam...eger olmazsam cuma gunu yapmaya dusunuyorum normalde cumartesi ama bir gundeden de bir sey olacagini zannetmiyorum...insallah vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…