nedense kilmsecikler bana yazmiyorlar bu 5.oldu kustum ama beni kimseler kaileye almiyor sanirim gruplasma sezdim yaniii bir degil iki degil bu oyle olsun
Canım bikaç sayfa önceyi okuduysan asifirari ve ben bundan bahsettik....
Ben herkese cevap vermeye çalışıyorum mutlaka,bilsem de bilmesem de,en azından o kişi mesajını okuduğumu onu dinlediğimi bilsin diye....Farkındasındır.....
Keza Asifirari de öyle....
İnan demin 10 kişiydik konuşan 3-4 kişiydik....Neden bişeyler yazmıyorlar bilmiyorum.....Ama bence gruplaşma falan yok canım....
Ben elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum canım....Ama ben ve benim gibi olan arkadaşlarım o an topikte değilsek aksamalar olabiliyor canım....
Yemekten gelince de mesajını cevaplamıştım,sonra bu mesajını gördüm,hatta dün gece Asifirari de bi mesaj attı senin gibi okuyabilirsin,9-10 sayfa önce sanırım....
İyi akşamlar canım...
Daha erken canım ya 3-4 gün sonra anca çıkar....
Vakit bulabilirsen kan testi yaptır canım kanda çıkar artık varsa....İnşaallah....
aminnnnnn....teşekkürleramin canm allah gönlüne göre wersn :)
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Ekleyeyim seni de beklemediğin adet tarihini söyle canım....
kızlar ben geldim:79::79:
sağol canım.. beklemediğim tarih 1 hafta gecikme ile dün oldu .. sil baştan yaniii
Hoşgeldin canım,nasılsın bakalım?
kızlar iyi akşamlar nasılsınız
kızlar iyi akşamlar nasılsınız
biraz daha iyiyim tatlım sen nasılsın
kızlarrr ben geldimm nasılsınızz :)
hoşgeldin canım:79:kızlarrr ben geldimm nasılsınızz :)
iyi yaptın canım bende seni bekliyordum anlatacaklarım varNolsun canım ya,kimsenin sohbet ettiği yok ben de çıktım biraz televiyon izledim,yeni geldim işte.....
Bi bakayım dedim topiğe.....
Iyi geceler arkadaşlarrrr!!
Ben geldimmmmmmmmmmm!!!nasılsınızzz!!
Iyi geceler arkadaşlarrrr!!
Ben geldimmmmmmmmmmm!!!nasılsınızzz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?