Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Kızlar nerelerdeydiniz yaaaa.....

İyiki geldiniz.....

Karadağlar'ı mı izliyorsunuz hepiniz?

Bi şurda iki lafın belini kıramadık.....

Ohhh beee hareket geldi topiğe.....

kızlarr size bişey sölicem uygulayabilirsiniz bebek isteyenler olarak :)
dua ile ilgili herşeyi deniyoruz bunuda deneyebilirsiniz şimdi 1 tane elmayı alıyosunuz yıkıyosunuz bigüzel sonra onun üstüne arapçadan bilen bi kişi yada kendiniz 7 kere meryem suresinı yada kuran bilen 7 kişye ibrahim suresinı okutabilirsiniz sonra o elmayı beraber olmadan önce yatakta eşinle yiyosun ilk niyet ediyosun tabi abdest flan alıyosun sonra yerken hiç konuşmuyosun çerini çöpünü herşeyi yiyosun ama sonradan kıbleye dönüyosun yatakta o şekilde ilişkiye giriyosun deneyebilirsiniz ama inançlı bi şekilde yapmanız gerekiyo bunu yapıp aynı ayda hamile olan tanıdıklarım varmış ayriyetten doktorların çoçuğunuz olmıcak denilen kişiler 7 yıl çoçuk için uğraşan kişi bu şekilde hamile kalmış uzun oldu kızlar ama idare edin

çok sağol canım mutlaka deneyecem bu ay geçti birdaha ki ay inşaallah yapacam

Canım benim ve senin gibi konuşkan arkadaşlarımız geldi,topik kendine geldi.....

Tam ben çıktım sen mesaj atmışın....

Napiyim ya biraz oyun biraz tv takılıyom ben de muhabbet olmayınca....

Canım bunu dün burda konuştuk biz.....

Bi de benim bulduğum var,cumartesi yazmıştım sanırım....

Geçmişten okuyabilirsiniz kızlar ya da dur bulup getireyim.....

sağol cnmm ben iyiyim sizlerrr!!!

Bu arada bebişimmm; benim test sonucum da tsh 3,19 çıktı doktoruma daha gitmedim.bilginiz varmıııı bu konuda!

Canım bilgim yok ama iki hormon bakılıyor ya biri diğerinden yüksek olmayacaktı ama aklımda kalmadı...Dün İbrahim Saraçoğlu'ndan dinlemiştim.

durgunmuşş topikkk duyduk geldik hareket lazım :92::92::92::87::87::87::80::80::80::79::79::79:ohohhh :89:

İyi yaptınız yaaa.....

hee ben okumadım canım hbrm yoktu bunu eltim söyledi bana annemde söledi öle hamile kaln tanıdıklar varmış benm arkadaşın eşinin sperm sayıları düşük çoçuğu olmıcak diyo doktorlar onun yaptırdı eltim ordan duydum sölim dedim bende güzel bişey duayla yapılan herşey yararlıdır zaten zarar gelmez herşeyin hayırlısıı sevgi bötürcükleriii üzmeyin kendinizziii allah büyük onezaman ol dese hemen oluverir bebişlerrr

iyi yapmışsın bakın bakalımmm...
bende iim canım öle takılıyorum işte bakınıyım dedim

ya ben boş insanım dumadan topikler arası geziyorum hep suskuns bu topik aaaaaa :))))))
Canım benim ve senin gibi konuşkan arkadaşlarımız geldi,topik kendine geldi.....

Tam ben çıktım sen mesaj atmışın....

Napiyim ya biraz oyun biraz tv takılıyom ben de muhabbet olmayınca....

haklısın canım mutlaka denemek lazım

Son düzenleme:
birde bişey daha gördüm diğer topiklerde kadının biri hasta oluyo bittikten 10 gün sonra gene hasta oluyo ama 15 gün süryo hastalığı doktora gidiyo tabi doktor odaya alıyo kadın parça alıncak ffalan sanıyo bi bakıyolar ki kadın 2 aylık hamileymiş şok olmuş kadın tabi eşimi ne rahme yakınmış ondan oluyomuş kanaması anlamadım pek ama öle yazmış şimdide 3 aylık hamileymiş ara ara kanaması oluyomuş :)
bende ne çok bilgi bulmuşum hbrm yok aklıma geleni paylaşıyorum

iyi yapıyorsun canım böyle şeyleri paylaşmak lazım Allahın neyi sebep kılacağı belli olmaz

Kız sen de bi baktır işte ondan diyorum yaaa...

Sende de öyle bişey olmasın.....

Kız bu arada sen İbrahim Suresi demişin,dün fıstık bulmuştu bunu onunkinde Meryem Suresi diyor....

Napcaz şimdi.....En iyisi ikisini de yapalım bari....

onun için ikisinide yazdık eltim yaptırırken arkadaş için 7 kişiye okutmuş ibrahim suresını okutmuş ama annemde meryem suresı dedi ikisinide okusanız olur tabii dua sonuçta 7 kere ibrahim 7 kere meryem suresı okunsun daha ii :26:
bu arada canım ben yarın gidicem doktora bi tanıdımda adet gnü geçmiş sonra hasta olmuş 2 gün sürmüş bitmiş meğer oda hamileymiş benmde 8 gün geçti oldum 2 gün sürdü bitti ya yarın randevu aldım bakalım ne çıkıcak sanırım intihapta oldu bende yanmam olmya başladı yaa amannn düzeliriz elbet morelimi bozamamm şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…