canım kan testini nere yapıyo.sağlık ocağı yapıyomu..yada poliklinikler yoksa aciller mi.nereye g,tsem hemen yaparlar.kan testi mi istiyorum diycem?
Yok canım,sadece gelişmeleri takip ediyoruz.....
Beklemediğin adet tarihini söyle canım.....
Canım klomen ne işe yarıyor?Yani kendi kendine kulansan pko olmasa bile neye etki ediyor?
birde bişey daha gördüm diğer topiklerde kadının biri hasta oluyo bittikten 10 gün sonra gene hasta oluyo ama 15 gün süryo hastalığı doktora gidiyo tabi doktor odaya alıyo kadın parça alıncak ffalan sanıyo bi bakıyolar ki kadın 2 aylık hamileymiş şok olmuş kadın tabi eşimi ne rahme yakınmış ondan oluyomuş kanaması anlamadım pek ama öle yazmış şimdide 3 aylık hamileymiş ara ara kanaması oluyomuş :)
bende ne çok bilgi bulmuşum hbrm yok aklıma geleni paylaşıyorum
Süt buğusumu yapcan canım,kolay gelsin....
Canım klomen yumurtaların gelişmesini sağlıyo yani büyümesini.Benimde yumurtalıklar yavaş çalışıyormuş.Özgürden önce doktor söylemişti.Hatta formlarda da var bende orada yazışıyorum bir incele isdersen klomen kullananlar kullanıp ikiz hamiş olanlar vb formlar var ordan bir bak isdersen.Hatta googleden de arattırabilirsin.Detaylı bilgi için.
Kız ben farklı farklı eczanelerden alcam diye etraftaki tüm eczanelerin yerini öğrendim.
Şimdi sıra diğer mahallelerde.....
Kızlar bulaşık makinesiyle ilgilenip geliyorum hemen.....
canm doktorun bana verdıgı ılaclarda yumurta buyutmeeye yarıomus.folbıol verdı banada.bıde baska bı ılac dha..insallah ıse yarar canm ALLAH hakkımızda hayrlısı ne ıse onu versın..Gec olsun ama hayırlı olsun hep boyle dua edıorum saglıklı sıhatlı..AMİN
İİİİİİİNNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAHHHHHHHHH....
Canım zaten düzenlemiştim listede....
Bakmadın mı kız....
Canım klomen yumurtaların gelişmesini sağlıyo yani büyümesini.Benimde yumurtalıklar yavaş çalışıyormuş.Özgürden önce doktor söylemişti.Hatta formlarda da var bende orada yazışıyorum bir incele isdersen klomen kullananlar kullanıp ikiz hamiş olanlar vb formlar var ordan bir bak isdersen.Hatta googleden de arattırabilirsin.Detaylı bilgi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?