Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

birşey sorcam şimdi ben fitil kullanıyorum ya böle toz halinde dökülüyor yada iç çamaşırımda kuruyor bilmyorum acaba işe yaramıyormu ki? nie içimde kalmıyor günde 3 4 kere çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum allah allahh

kızlar bugün doktora gittim kontrole yumurtlama trarihi için enuytgun dönemler şu şekilde

adetinin ilkgününden itibaren 14. günü sayıyosun 4 gün öncesi ve 4 gün sonrası gün aşırı 1 gün var 1
gün yok bu da kalitesini artırıyormuş. bu en uygun zaman dedi bilginize :))

Canım klomen ne işe yarıyor?Yani kendi kendine kulansan pko olmasa bile neye etki ediyor?

Canım klomen yumurtaların gelişmesini sağlıyo yani büyümesini.Benimde yumurtalıklar yavaş çalışıyormuş.Özgürden önce doktor söylemişti.Hatta formlarda da var bende orada yazışıyorum bir incele isdersen klomen kullananlar kullanıp ikiz hamiş olanlar vb formlar var ordan bir bak isdersen.Hatta googleden de arattırabilirsin.Detaylı bilgi için.

Canım bunu ben anlattım.Görümcemin başına geldi.Tabi bende şaşırdım.Ama görümcemde böyle çok olaylar var.Eşiylede tanışmada 1 hafda önce eşini rüyasında görmüş.Hatta arkadaşlarına kıyafetini yanağındaki bene kadar tarif etmiş böylebirisiyle evlenecekmişim diye.Maneviyatı çok yüksek gerçekten ben ona çok inanırım.Görümcem ama arkadaş gibiyiz.Allah onunda kalbine göre versin

canm doktorun bana verdıgı ılaclarda yumurta buyutmeeye yarıomus.folbıol verdı banada.bıde baska bı ılac dha..insallah ıse yarar canm ALLAH hakkımızda hayrlısı ne ıse onu versın..Gec olsun ama hayırlı olsun hep boyle dua edıorum saglıklı sıhatlı..AMİN

Kız ben farklı farklı eczanelerden alcam diye etraftaki tüm eczanelerin yerini öğrendim.

Şimdi sıra diğer mahallelerde.....

Geçen ay bende öyle oldum yaaa(((
Tam 10 tane test almışım farklı farklı eczanelerden.Kız ne bu bizim çektiğimiz yaaa
Valla erkek olmak varmış bu dünyada

Amin canım.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

ben bi ev ahalisine yemek hazırlayayımda gene gelirim pc acık...öptüm sizi...

dur formun linkini vereyim

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...hene-hamilelige-ugrasanlar-hamileler-621.html

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 5 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO.................................3 Nisan...........................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…