Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Sevindim canım,ayy kız azıcık daha büyümüşler Maaşallah.....

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 5 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO.................................3 Nisan...........................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 5 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO.................................3 Nisan...........................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Dedim ya çok araştırdım.Evet adetin iki günde sürse 10 gün de sürse adetin 4 veya 5. günü başlanıyormuş.Sabah akşam.İçiliyor.Bir çok kişi yazmış doktorum 5. günü başla dedi diye

merhaba cnm bende iki aydır kullanıyorum klomen ama doktor kontrolünde kendi başına içmen çok tehlikeli çünkü yumurtalar istenilen boyuta geldimi çatlatma iğnesi veriyor doktor yumurtaların çatlamazsa diye çünkü o iğneyi olmazsan kiste dönüştürüyor ve onun içinde doğum kontrol hapı veriyor ki o kist gitsin diye birde sonra kistle uğraşmayasın bence doktor olmadan asla içme derim ben

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........inşallahhhhhhhh.

hadiyaa bendemi alsam ki? ama bende pko var zaten daha cok kistle ugrasamam
Evet canım direk eczaneden aldım.Ama öncesinde çok araştırdım.Adetin 5. günü başlıyorsun içerisinde 10 tane var yani 5 gün kullanılıyormuş.Bende öyle yaptım.Bakalım hayırlısı

ben çıkıyorum arkadaşlar...görüşürüz yarın.. bir soru sorup çıkıyorum hemen: klomen doktora sormadan kullansak ne olur?? bi topikte gördüm herkes hamile herkes klomen kullanmış...merak ettim kızmakyok :)
haydi iyi gceler..tatlı rüyalar..

tabiki herkes klomen kullanmıştır ama kendi kafasına göre değil mutlaka doktorla neden mi herkesin değişiklik gösterir kimi az yumurtlar kimi çok benim ilk ay bir yumurtam oldu ikinci ay ise dört tane üçü çatladı biri çatlamadı kocaman oldu ve yine hamile kalamadım o büyüyen yumurtaya yarın baktırmaya gidiyorum kiste dönüşmüşmü yoksa dönüşmemişmi diye eğer dönüşmediyse bir sonraki gün klomene başlıyorum dönüştüyse doğumkontrol hapı vercek bir ay onu kullancam bu yüzden diyorum kendi kafana göre kullanırsan ve farketmezsen kistin olabilir ve o kist başına iş açabilir
üstelik iki ayda çatlatma iğnesi olduğum halde bir tanesi çatlamadı düşün sen kendi kafana göre içersen ve o iğneyi olmazsan bilemem artık kaç tane kist oluşur Allah korusun benim fikrim bu

Son düzenleme:
Sevindim canım,ayy kız azıcık daha büyümüşler Maaşallah.....

Sorma teyzesi hergün büyüyolar iste
güzel bi duygu
ALLAH SIZEDE NASIP ETSIN bu arada bahar"dan haber yok sanirim
nissam"da yok kacgündür umarim bebisler ve anneleri iyidirler
ALLAH yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…