peki sonrasından ağrı oluyormu eşimn kuzeni çektirde sonrasında agrısı olmuş 2 yatmış bende ondan çok korktum
evet bende korkuyorum aslında ama bide problemim var. rahim ağzında yaram var ve tek tedavisi yakma yada dondurma...ama tedavi olunca hamile kalmama olasılığı var rahim ağzı daraldığı için....2, bi çocukta istiyorum açıkçası..ne yapçam hiç bilmiyorum...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn Rabbim duy sesimizi
Rabbim kabul etsin tez zamanda dualrini canim
aminnnn inş
canım kişiden kişiye ve yapan uzmana göre değişiyor yeni teknoloji ile yapılırsa hiç anlamıyormuşsun bile sen nerde yaşıyorsun canım
duyuyor sesimizide bizim ona yalvarmamız hoşuna gidiyor.. kahrıda hoşş lutfuda...
aminnnn inşallahhh.. küçük ufacık bebişlerimiz olsun
amiinnnn inşallah...
İyilik canım,hoşgeldin....:79::80:
Kız iki kelime konuşmadan gidiyon....
İyi geceler canım....:79::80:
İnşallah.....
Baya yorucu işte canım,eve gelince iş devam ediyor.Soru hazırla ,test hazırla,cevap anahtarı hazırla....İşte böyle.....
Zaten bu haftadan sonra az gelebilirim artık....Yazılılar başlıyor....Devamı da gelecek....
Akşamları genelde boğazım ve bacaklarım ağrıyor....Hele bazen gürültüyü bile kafam kaldırmıyor....
Tahammül sınırlarım okulda doluyor sanırım....
Ama seviyorum mesleğimi... Sevmezsen çekilmez zaten,herşey için bu böyledir ya....
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Sen ne zamandır istiyorsun canım?
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
istanbul başakşehirde
canım sana özelden bir yeri tavsiye ettim araştırırsın
saol canm allah sennde gönlüne göre wersn
hadi bende yatayım bari artık............görüşmek üzere...öptümsizleriii..kendinize dikkat edin..Allah a emanet olun...
‎"Takdir Senindir, Ya Rabbi ! Sen ki İmkânsızı Mümkün KıLarsın; Darda Koyma Bizi! sağlıklı sıhhatli bebişler ver Ya Rabbimmmmmm......... aminnnnnnn
merhabalar ben aranıza yeni katıldım.benimde oğlum var 16 aylık aslında hem istiyorum şu ara 2, bi çocuğu hemde bilemiyorum .....sizinde fikrinizi alıyım
hoşbuldum teşekkür ederim mesajları takip edemiyorum yabancısıyım sitenin yazıyorum ama cevapları bulmam zaman alıyor kusura bakmayın:44:
Hepinize Allah rahatlık versin sizleri tanıdığıma çok sevindim inşallah burada güzel bebek haberlerimize ortak oluruz İYİ GECELER
Allah ins. dualarinizi kabul eder en kisa zamanda dileginizi verir.. Gec olsun saglikli sihhatli olsun.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?