Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

evet bende korkuyorum aslında ama bide problemim var. rahim ağzında yaram var ve tek tedavisi yakma yada dondurma...ama tedavi olunca hamile kalmama olasılığı var rahim ağzı daraldığı için....2, bi çocukta istiyorum açıkçası..ne yapçam hiç bilmiyorum...

bence iyi bir doktora danış en doğru kararı verirsin önemli olan önce senin sağlığın

hoşbuldum teşekkür ederim mesajları takip edemiyorum yabancısıyım sitenin yazıyorum ama cevapları bulmam zaman alıyor kusura bakmayın:44:

hadi bende yatayım bari artık............görüşmek üzere...öptümsizleriii..kendinize dikkat edin..Allah a emanet olun...

‎"Takdir Senindir, Ya Rabbi ! Sen ki İmkânsızı Mümkün KıLarsın; Darda Koyma Bizi! sağlıklı sıhhatli bebişler ver Ya Rabbimmmmmm......... aminnnnnnn

Amin canım,İnşaallah.....

merhabalar ben aranıza yeni katıldım.benimde oğlum var 16 aylık aslında hem istiyorum şu ara 2, bi çocuğu hemde bilemiyorum .....sizinde fikrinizi alıyım

Canım bu senin ve eşinin kararı,beraber vereceksiniz....

Herşeyi düşünerek karar verin canım....

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler

İyi geceler canım....:79::80:

hoşbuldum teşekkür ederim mesajları takip edemiyorum yabancısıyım sitenin yazıyorum ama cevapları bulmam zaman alıyor kusura bakmayın:44:

Alışırsın canım....Olsun geç de olsa yaz sen....

Hepinize Allah rahatlık versin sizleri tanıdığıma çok sevindim inşallah burada güzel bebek haberlerimize ortak oluruz İYİ GECELER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…