Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Ben adet olamiyorum normalde hap olmadan canim ben yumurta gelistirici kullandim 1 hafta önce catlatma ignesi oldum o yüzden heyecem var zaten:18:

bende klomen kullandım yarın bitiyor bakalım ne olacak benim herşeyim normal aslında ama doktor yinede ilaç verdi bu ay olmazsa eşimden spermiogram isteyecek

insallah hayirli haberler verirsin bize sansin bol olsun benim esim yarin test yapacak insallah iyi cikar sonuclar bekleyecegiz canim yolu yok baska

ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSIN BU HAYIRLI GECEDE belki sacma olacak kendimi avutuyor olacagim ama bu ay bos hissetmiyorum kendimi nedenini bilmiyorum ama hayirlisi bakalim

kızlar.. baya kaynatmışınız dün.ben sadece sabahları girebiliyorum o zaman da kimse olmuyor.sonradan yazıları okumaya çalışıyorum ama iş yerinde fazla olmuyor.dün benim kaçırdığım güzel haber verenler oldumuki..

ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSIN BU HAYIRLI GECEDE belki sacma olacak kendimi avutuyor olacagim ama bu ay bos hissetmiyorum kendimi nedenini bilmiyorum ama hayirlisi bakalim

öyle düşünme inşallah öyledir.bende 2 gün önce fazla ümitliydim ama nedense bugün fazla değilim.diz ağrılarım kalmadı adetime 3 gün var ama bi belirti yok.bide herkes gögüs ağrısından bahsediyor bende ne dolgunluk var ne de ağrı.2-3 gün önce bir sürü şikayetim vardı şimdi hiçbiri yok anlamadım yani..:44:

bu arada öyle düşünme derken boşuna ümitleniyorum diye düşünme demek istemiştim.inşallah öyledir derkende hamilesindir demek istedim sonradan okuyunca baya saçma olmuş yazma şeklim açıklama gereği hissettim

ve mutlu son tebrik ederim . canım bişey soracağım. evliliğinizin başından itibarenmi deniyordunuz yoksa bir kaç yılsonramı çocuk istediniz.

Hoşgeldin canım.....:79:

Yok ya anca gelirler,hep erken gelin diyorum ama anca 12'den sonra geliyorlar.....Gece kuşu bunlar gece kuşu.....

valla bende benimkii yatırıp kaçtım ders çalışcam dedim :90: bi yandan çalışıp bi yandan sizlerle sohbet edicem :90:

Ben bile bugün anca gelebildim,haftasonunu uykusuz geçirince bugün bayağı zorlandım,şu an bile o kadar uykum var ki,bi bakayım yine de dedim....

Sen çalışıyor musun canım?

Ben bile bugün anca gelebildim,haftasonunu uykusuz geçirince bugün bayağı zorlandım,şu an bile o kadar uykum var ki,bi bakayım yine de dedim....

Sen çalışıyor musun canım?

yok cnm bir yıldır çalışmıyorum maliye son sınıf öğrencisiyim açıköğretim onu tamamlamaya karar verdim hem okul hem iş hem evlilik pek yürümedi,sen ne iş yapıyorsun cnm

yok cnm bir yıldır çalışmıyorum maliye son sınıf öğrencisiyim açıköğretim onu tamamlamaya karar verdim hem okul hem iş hem evlilik pek yürümedi,sen ne iş yapıyorsun cnm

Hepsinin bi arada yürümesi çok zor tabi canım yaa...En iyisini yapmışın okulunu tamamla canım...
Ben öğretmenim,tatil bitti ya bundan sonra o kadar rahat giremem artık,girdiğim saatlerde de birileri olursa iyi,olmazsa ben de geçmişi okuyanlardan olurum artık napalım.... (yorgungonul gibi....)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…