Hepsinin bi arada yürümesi çok zor tabi canım yaa...En iyisini yapmışın okulunu tamamla canım...
Ben öğretmenim,tatil bitti ya bundan sonra o kadar rahat giremem artık,girdiğim saatlerde de birileri olursa iyi,olmazsa ben de geçmişi okuyanlardan olurum artık napalım.... (yorgungonul gibi....)
Gul1182 de artık Çorlu'da,orda internete girebilirse girecek,yoksa anca hafta sonları.....
hmm tmm cnm anladım
ya üzüldüm bende gülün durumuna inşallah çabucak hallolur internet işi alıştık muhabbettine çünkü bende hafta sonları pek giremiyorum eşim evde gezmeye alışverişe pazara falan gidiyoruz pek vaktim kalmıyo
neyse yorgunsan tutmiyim cnm ben seni ben sabah beşte eşim işe gidiyo o gidene kadar ders çalışıyorum o gidince yatıyorumsen bana takılma yani yarında zor geçer sonra
Eşin ne iş yapıyor canım?
tofaşta arge bölümünde test şoförü eşim 7 yıldır orda çalışıyor
Anladım canım....İş hayatına başlayalı olmuş baya...darısı sana İnşaallah....
HAyırlı geceler kızlar...herkesin kandili mübarek ve duaları kabul olur inşşşş ..
sizlere birşey sormak istiyorum ....Normalde 28 günde bir adet olurum ama geçen ay ocakta 1 hafta sarktı ve 18 ocak da regl oldum ....acaba şubat döneminde kaçında olacağım nasıl hesaplamam gerekiyor ?
Amiiinnnn canım,İnşaallah....
Canım 18 ocağa göre hesaplaman gerekiyor,en son ne zaman olduysan o geçerli....Yani bu durumda yarın adet günün.....
bende çalıştım 3 yılbursada dünya rekoru kıran bi dönerci var duydunuzmu bilmem melike döner 3 yıl orda çalıştım muhasebesinde
bursaya gelirseniz gideriz birlikte döner yemeye
inşallah cnm bende 18 ocakta oldum ama ben 35 günde bir adet oluyorum beklemekte çok zor ya üffff sıkıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?