aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........inşallahhhhhhhh.
hadiyaa bendemi alsam ki? ama bende pko var zatendaha cok kistle ugrasamam
tabiki herkes klomen kullanmıştır ama kendi kafasına göre değil mutlaka doktorla neden mi herkesin değişiklik gösterir kimi az yumurtlar kimi çok benim ilk ay bir yumurtam oldu ikinci ay ise dört tane üçü çatladı biri çatlamadı kocaman oldu ve yine hamile kalamadım o büyüyen yumurtaya yarın baktırmaya gidiyorum kiste dönüşmüşmü yoksa dönüşmemişmi diye eğer dönüşmediyse bir sonraki gün klomene başlıyorum dönüştüyse doğumkontrol hapı vercek bir ay onu kullancam bu yüzden diyorum kendi kafana göre kullanırsan ve farketmezsen kistin olabilir ve o kist başına iş açabilir
üstelik iki ayda çatlatma iğnesi olduğum halde bir tanesi çatlamadı düşün sen kendi kafana göre içersen ve o iğneyi olmazsan bilemem artık kaç tane kist oluşur Allah korusun benim fikrim bu
Canım zaten genelde pikolu hastalara veriliyor.Yumurtalıkların gelişmesi için.
Sana doktorun böyle bir ilaç vermedimi.Vermesi lazım aslında.Bende piko luyum.İlk çocukdan önce doktor söylemişti.Bende onun için doktora danışmadan kullandım
Kullanmak isdersende doktoruna bir danış bence.Sonra adetten aşşağı yukakarı 14 günsonra kontole gidiyorsun orda doktor yumurtaların kaç milim olduğunu söylüyor.Ona göre hareket ediyorsun
Sorma teyzesi hergün büyüyolar iste
güzel bi duygu
ALLAH SIZEDE NASIP ETSIN bu arada bahar"dan haber yok sanirim
nissam"da yok kacgündür umarim bebisler ve anneleri iyidirler
ALLAH yardimcimiz olsun
şu örgüden anlayan biri yok mu??? topk bomboşşş......
cnm bende görmüştüm bunu internette harika bişey ama hayatta yapamam benbir kaç yelek ördüm bebeğime şimdiden ama basit şeyler ilerde fotosunu çekip koyarım bende ama bebişim belki anlar o örüyodu bişeyler cnm
kızlar babamıza süpriz yaptım bu akşam
göbişime BABA BENİ SEV yazdım
çok şaşaırdı bi bana baktı bi göbeğime sonra sarıldı göbişimi sevdi çok mutlu olduk....Allah bütün isteyenlere nasip etsin
Eki Görüntüle 166219 Eki Görüntüle 166220
bu örneği annem çıkaramadı bi türlü uğraşıp duruyor sizden bilen ya da çıkarabilen var mı?
Ayyy kız ne güzemiş buuu.....
Biraz daha yakın olsa belki ama çıkaramadım canım....
cnm çok sevindim bebeklerinin ve senin iyi olmana dediğin gibi hiç giremiyorum cnm benim 10 gün sonra sınavlarım var ona hazırlanıyorum ayın25inde yani cuma günü doktor randevum var gidip geliyim yazıcam inşallah gelişmeleri cnm benimde tek sıkıntım şu migrenim hem midem bulanıyor hem baş ağrısı offf zor dayanıyorum doktoruma sorucam bakalım hangi ilacı kullanabilirim migren için.bide benim doktorum 4.5 aylık hamile sanırım doktorumuda değiştirmek zorunda kalıcam izne çıkıcak çünkü cuma günü baya gelişme olacak hepsini anlatırım gidip gelince inşallah bebeğim iyidir o iyi olsunda ben razıyım bütün ağrılara hayırlısı bakalım görüşüürüz inşallah cnm :79::79::79:
google da bebek örgü modelleri yazarsan cıkar canım.. annem örneği çıkarttı sonunda.. azimle s.çan taşı deliyormuş bir kez daha teyid ettim.. istersen sana yazarım nasıl oldugunu:)
bu arada hafif hafif kasıklarım ağrıyor fitilden mi ki? bilemedim..
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!NASILSINIZ ARKADAŞLAR BEN GELDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?