Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........inşallahhhhhhhh.

hadiyaa bendemi alsam ki? ama bende pko var zaten daha cok kistle ugrasamam

Canım zaten genelde pikolu hastalara veriliyor.Yumurtalıkların gelişmesi için.

Sana doktorun böyle bir ilaç vermedimi.Vermesi lazım aslında.Bende piko luyum.İlk çocukdan önce doktor söylemişti.Bende onun için doktora danışmadan kullandım

Kullanmak isdersende doktoruna bir danış bence.Sonra adetten aşşağı yukakarı 14 günsonra kontole gidiyorsun orda doktor yumurtaların kaç milim olduğunu söylüyor.Ona göre hareket ediyorsun

Son düzenleme:
hı anladım zaten bir sürü kist var bu kistler yüzünden 1 haftada hastanede yattım ozaman kullanmayacagım..

pko var dedi ama ondan önce başka rahatsızlıklarımda cıktı önce bunları tedavi edelim sonra pko yu tedavi ederiz dedi... aman diğerlerinden bi kurtulsaydım zaten bir sürü ilaç kullanıyorum ama Allahtan bugün bitiyor ptesi hastaneye gidicem bakacak geçmişmi ? geçtiyse sıradaki hastalıgım neyse ona tedaviyle devam edecek... (( pko sanırım en sonuncusu...öyle yani...

merhana kızlar... nasılsınız??? puff eşimde hastalanmış izin almış yatıyor evde.. benimde canımsıkıldı ne yemek yapcam on bile biliyorumm...

ben yemek yapmaya gidiyorum hastalarım var gene annemin ayagındada kist çıkmış dizinde Allah allah yaanii.. Rabbim ne çok seviyor bizi günahlarımızdan kurtulalrım diye biri bitmeden birini veriyor..çok şükür.. neyse yemeğimi yapayım acıktım demeye başlalar... :)görüşrüüz gene...

slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:80::80::80:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm:81::81::81:

Sorma teyzesi hergün büyüyolar iste
güzel bi duygu
ALLAH SIZEDE NASIP ETSIN bu arada bahar"dan haber yok sanirim
nissam"da yok kacgündür umarim bebisler ve anneleri iyidirler
ALLAH yardimcimiz olsun

cnm çok sevindim bebeklerinin ve senin iyi olmana dediğin gibi hiç giremiyorum cnm benim 10 gün sonra sınavlarım var ona hazırlanıyorum ayın25inde yani cuma günü doktor randevum var gidip geliyim yazıcam inşallah gelişmeleri cnm benimde tek sıkıntım şu migrenim hem midem bulanıyor hem baş ağrısı offf zor dayanıyorum doktoruma sorucam bakalım hangi ilacı kullanabilirim migren için.bide benim doktorum 4.5 aylık hamile sanırım doktorumuda değiştirmek zorunda kalıcam izne çıkıcak çünkü cuma günü baya gelişme olacak hepsini anlatırım gidip gelince inşallah bebeğim iyidir o iyi olsunda ben razıyım bütün ağrılara hayırlısı bakalım görüşüürüz inşallah cnm :79::79::79:

şu örgüden anlayan biri yok mu??? topk bomboşşş......

cnm bende görmüştüm bunu internette harika bişey ama hayatta yapamam ben bir kaç yelek ördüm bebeğime şimdiden ama basit şeyler ilerde fotosunu çekip koyarım bende ama bebişim belki anlar o örüyodu bişeyler cnm

Son düzenleme:
bende anlamam da örgüden annem pek heveslendi bir kaçkere başladı söktü nasıl oldugunu anlayamadı...biri çözebilirse annem pek mesuddd olur :))

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel benn bunu kaçırmışım.Bahar ne güzel süpriz yapmışsın öyle bayıldım

innema emruhû iza erade şey’en en yekule lehu kün feyekûn;
Bir şeyi irade ettiğinde O’nun emri ancak ona “Kün= Ol! ” demesidir (zaman söz konusu değildir) ... ol de rabbbimmmmm...aminnnnnn

google da bebek örgü modelleri yazarsan cıkar canım.. annem örneği çıkarttı sonunda.. azimle s.çan taşı deliyormuş bir kez daha teyid ettim.. istersen sana yazarım nasıl oldugunu:)
bu arada hafif hafif kasıklarım ağrıyor fitilden mi ki? bilemedim..
Ayyy kız ne güzemiş buuu.....

Biraz daha yakın olsa belki ama çıkaramadım canım....

Canım özledik seni de yaa....

Evet hem sınavların var hem ağrı ve bulantıların....

Allah yardımcın olsun canım....

İnşaallah sınavların geçsin görüşürüz bol bol....

Cuma gününü merakla bekliycez canım.....

Kendine ve bebişine iyi bak..... :79::80:

Tamam canım,bi bakarım....

Ama istersen sen yaz yine de.....

Kime yapıyor annen bunu?

Kasık ağrıların belki yumurtlama günlerin sanırım ondandır canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…