merhaba bende 6. ayımdayım ama henüz bir şey yok
Arkadaşlar ben inanılmaz yorgunummmmmmmmmmm üzgünüm ben çıkıyorummm herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrr
Ne zamandır istiyorsun canım?
Arkadaşlar ben inanılmaz yorgunummmmmmmmmmm üzgünüm ben çıkıyorummm herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrr
ekimden beri canımmmm senesinigörmekten korkuyorum inş okadar bekelemem sen canım
Ben 14 aydır canım....
ah kıyamam Allah tez zamanda versin bebişini bekletmesin daha fazla inş.
Kişi Sevdigini Allah-a Emanet Ederse Bütün Melekler O Kişiyi Korur Ve Asla Onu Görmedende Ölmezmiş Öyleyse ALLAH-a Emanet Olun
Kız durup durup öyle sözler yazıyon ki....
Bu arada sen o örgünün yapılışını yazcaktın bana....
gunaydin gunaydin gunaydin herkese.......
kizlar kayinvalidemin israri uzerine test yaptim ve HAMILEYIMMMMMMMM....testi almis geldi bana yap dedi olecem merakdan dedi eczaneyle konustum dedim bugun 12.gununde oldugunu asilama oldugunu cikarmi cikamazmi diye soyledim dedim eczacida demis 7.gunden sonra mutlaka cikar demis...yaptim test birde dijitaldi ozitif cikti ve kac haftalik hamile oldugumuda yaziyordu 1ile 2 haftalik dedi pozitifin altinda...darisi tum istiyenlerin basina...hemen dr.aradim pazartesiye randevu aldim kismetse pazartesi gidecem asil is orasi tabikide...darisi tum istiyenlerin basina...oyle birde cikiyorki idrar testlerinde cunki beta oyle bir ikiye katlaniyrki ikiye hergun mutlaka cikiyor...
gunaydin gunaydin gunaydin herkese.......
kizlar kayinvalidemin israri uzerine test yaptim ve HAMILEYIMMMMMMMM....testi almis geldi bana yap dedi olecem merakdan dedi eczaneyle konustum dedim bugun 12.gununde oldugunu asilama oldugunu cikarmi cikamazmi diye soyledim dedim eczacida demis 7.gunden sonra mutlaka cikar demis...yaptim test birde dijitaldi ozitif cikti ve kac haftalik hamile oldugumuda yaziyordu 1ile 2 haftalik dedi pozitifin altinda...darisi tum istiyenlerin basina...hemen dr.aradim pazartesiye randevu aldim kismetse pazartesi gidecem asil is orasi tabikide...darisi tum istiyenlerin basina...oyle birde cikiyorki idrar testlerinde cunki beta oyle bir ikiye katlaniyrki ikiye hergun mutlaka cikiyor...
canm çok sewndm allah tamamına erdirsn..allah saglıklı ve hayırlı evlatlardan eylesingunaydin gunaydin gunaydin herkese.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?