Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

sevindim canim iyi olmaniza...evet yaaa nazr degdi bnce bu topige...iyiyim canim ne olsun isde yarii iple cekiyoum

Anlamadim valla ne oldu ilk muayene böyle oluyor heyecanli
simdi pek bisi belli olmaz ama keseyi görürsün ama o bile cok güzel
yinede cok heyecan yapma daha cok zaman var önümzde
ALLAH IZIN VERIRSE
daha cok görecegiz bebisleri

aslinda heyecan degilde benimkisi korku korkuyorum ya ters bir sey olursa diye ama inslalah olmaz

aslinda heyecan degilde benimkisi korku korkuyorum ya ters bir sey olursa diye ama inslalah olmaz

Korkma canim ne olacakki sende ilahi
iyi düsün canim iyi olsun hayirlisi olsun herseyin neyse ben cikiyorum yatacagim
temizlik felan yaptim bugün yoruldumm
sonra görüsürüz haa yarin doktordan gelince yaz mutlaka:79::79:

Korkma canim ne olacakki sende ilahi
iyi düsün canim iyi olsun hayirlisi olsun herseyin neyse ben cikiyorum yatacagim
temizlik felan yaptim bugün yoruldumm
sonra görüsürüz haa yarin doktordan gelince yaz mutlaka:79::79:

tamam tatlim dinlen zaten bnde cikiyorum yarin sabah is sonra dr.gidecem yani yarin yogun bir gun olacak benim icin

10 aydır beceremiyoz nası hamiş kalcez biz şindi ufff her ay aynı hayaller sonra yıkılan hayaller oluyo çok üzülüom yha

inş canım bakalım kritik günlerim nolcak:) kahve lekelenmem geldi ama inş devamı gelmez.ama gelek gibi karnımda ağrı varr

inşallah kanaman olmaz bebiş tutunur kalır içine benimde bu ay günüm geçti 10 gün falan ilaç kullanıyodum içime sinmedi die gittim beta hcg yaptırdım 5.37 çıktı doktor kesin var 1 buçuk haftalık dedi inanamadım ısrarla sordum kesin dedi ertesi gün kendi doktoruma gittim emin olmak için kan değerim 11 çıktı ve yok dedi o günde adet oldum ama normalde 7 gün süren adetim 3 gün sürdü temizleneli 10 gün falan oldum 3 gündürde karnımda karıncalanma var ama bi türlü anlam veremedim

ilginç bi durum canım seninki.allah hakkında hayırlısını versin.inş vardır bebişinnn :)

Canm tahminimce yerleşme kanaması olması yüksek ihtimal....

Yarın hemen bi kan testi yaptır derim ben.....

Hadi İnşaallah.....

Benide alın aranıza

Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:

Sen ne zamandır bebek istiyorsun canım?

inş canım yaaa tabiii adet olmazsam yarına kadar.salıya kadar falan beklim diorum garanti olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…