Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

slm kizlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm:80::80::80:

herkese mutlu huzurlu sevgi dolu bir gun dilerim gunayddddiiiiinnnnnnnnnnnnn

kizlar bugun benim icin buyuk gun insallah bir sorun cikmaz insan yinede kokruyor isde...mutlaka haber veririm sizlere ne oldugunu...dualariniz eksik etleyin

canim hayirli olsun
dualarimiz seninle canim,icini ferah tut canim,ins.hersey yolunda giderrr

bende geldim kızlar bugün baım ama bşy yok hala.dünkü nokta kadar kahve lekeden sonra hala bşy yookkk :) ama kasıklarımda ara ara hafif bi ağrı oluyo ama bilem,yorum hayırlsıııı

hosbulduk canim,valla cok yorgunum dugunumuz vardi, bitirdikk.
simdi de dinlenmeye calisiyorum..
bebiste iyi teyzesi tsk.ederiz

sen nasilsinnn

Ayyyy canım yaaa teyzesi deyince bir hoş oldum içim gıcıklandı.

Ya sanki gerçek teyzesiymişim gibi.Aslında benimde yiğenlerim var ama nebilim bir hoş oldum.Yerim ben onu.
Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inş.

bende iyiyim canım ne olsun işde tam gaz çalışıyoruz bakalım.Bugünde sanki yumurtalar oluştumu nedir kassıklarında bir ağrı var bide akıntım çualdı.Hayırlısı bakalım
Bu arada düğünü nüzde hayırlı olsun.Kardeşin falanmı evlendi
bugün canımmm ama bakalım dün nokta kadar kahve leke geldi daha bşy yok.bakalım nolcek.

İnşallah hamişsindir canım.Daha önce böyle birşeyle karşılaştımı?

Son düzenleme:

yok canım daha önce olmadı.ama kendimi de kaptırmak istemiyorum çook merak etsemde her an kırmızılar gelebilir :)

burda olan bebeisler cok sansli canim birden fazla teyzeleri ayni anda oluverdi...
amin canim..
darisi tum isteyen herkesin basinaaaaaaaaaaaa
ayyy canim hadi hayirlisssssssssssssssssssssssssssssssss

yok canım daha önce olmadı.ama kendimi de kaptırmak istemiyorum çook merak etsemde her an kırmızılar gelebilir :)

Kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun.Ben oğluma hamileyken 10 boyunca sancılandım adet oldum olucum diye diye 10 gün geçti.Test yaptım pozitif.....

Meğer düşük tehlikem varmış.Neyse seninki de yerini temizleme gibi gözüküyor canım.İnşallah öyledir

tsk.ederim canim..
gorumcemdi evlenen,kinasini burda dugun gibi yaptik..
ayri bir dugunu ise turkiyede olacakkk

inşş öledir canım yaaaaa

Tubacım şu testin resmini çekebilirmisin.Silik derken çok mu silikti yoksa belirginmiydi.
Geçen ay bana da aynı oldu.Ama benimki gözle zor görülüyordu.Baya silikti

Selam kizlar herkes iyimi??
ben fazla giremiyorum ya uykudayim yada agrim oluyor
kusura bakmayin artik bebisler zorluyor biraz

evacim merak etme hersey yolunda gidecek evham yapma
iyi düsün iyi olsun canim

Selam kizlar herkes iyimi??
ben fazla giremiyorum ya uykudayim yada agrim oluyor
kusura bakmayin artik bebisler zorluyor biraz

evacim merak etme hersey yolunda gidecek evham yapma
iyi düsün iyi olsun canim

Hoş geldin canım.Boşver yat uyu iki bebişi taşımak kolaymı.Sen kendine dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…