Canm tahminimce yerleşme kanaması olması yüksek ihtimal....
Yarın hemen bi kan testi yaptır derim ben.....
Hadi İnşaallah.....
Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:
Sen ne zamandır bebek istiyorsun canım?
inşallah kanaman olmaz bebiş tutunur kalır içine benimde bu ay günüm geçti 10 gün falan ilaç kullanıyodum içime sinmedi die gittim beta hcg yaptırdım 5.37 çıktı doktor kesin var 1 buçuk haftalık dedi inanamadım ısrarla sordum kesin dedi ertesi gün kendi doktoruma gittim emin olmak için kan değerim 11 çıktı ve yok dedi o günde adet oldum ama normalde 7 gün süren adetim 3 gün sürdü temizleneli 10 gün falan oldum 3 gündürde karnımda karıncalanma var ama bi türlü anlam veremedim
Canım ,benim bildiğim 5'in üzeri hamile deniliyor ki,beta hcg hamilelikte her gün ikiye katlıyor,seninki de öyle olmuş yani.... Adet olmana gelince bence sen üstüne görmüşsün.....Yarın hemen bi kan testi daha yaptır derim ben.....Büyük ihtimal hamilesin canım....
Bu arada 3 günlük adetin yoğun muydu az mıydı?
canım ikinci değer 11 değil araya virgül koymayı unutmuşum 1.1 çıktı adetim azdı ama işte değer yükselmedi düştü daha önceleri yaptırdığımda hep sıfırlı değerler çıkıyodu yoksa neden 5.37 çıktı acaba
Canım sen kimyasal gebelik geçirmişsin o zaman.....
Yani bebek sağlıklı değilmiş ve vücut adetle beraber atmış....
Korunmayan kadınların hepsi yılda 2 kez falan bunu yaşarmış ama farketmezmiş,bia erkenden test yaptığımız için farkediyoruz canım....
O yüzden doktorar adet gecikmesini bekleyin diyorlar.....
Ama biz dayanamıyoruz tabiii....
doğru sölüyosun ama dayanılacak gibi değil bu arada bu durumu 2 kez yaşadım bununla birlikte kısmetse yaza hamile olurum inşşşşşşş
merhaba zümmin özelden yazamıyorum bi sorun var.
İnşaallah canım....
Beklemediğin adet tarihini söyle ekleyeyim seni de listeye canım....
beklediğim tarihte kalamamki kocam yok hazirana kadar bu son ümidimdi
Üzüldüm canım....
Eşin askerde falan mı?
Allah kavuştursun canım....
herkese mutlu huzurlu sevgi dolu bir gun dilerim gunayddddiiiiinnnnnnnnnnnnn
kizlar bugun benim icin buyuk gun insallah bir sorun cikmaz insan yinede kokruyor isde...mutlaka haber veririm sizlere ne oldugunu...dualariniz eksik etleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?