herkese mutlu huzurlu sevgi dolu bir gun dilerim gunayddddiiiiinnnnnnnnnnnnn
kizlar bugun benim icin buyuk gun insallah bir sorun cikmaz insan yinede kokruyor isde...mutlaka haber veririm sizlere ne oldugunu...dualariniz eksik etleyin
İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ
ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile9 haftalık
Bahar1212....................hamiş.............................Hamile7 haftalık
Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede
Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile
Ukte8085...........................hamiş............................Hamile5 haftalık
Nissam...................................hamiş............................Hamile6 haftalık
Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile
Pnr30.............................hamiş....................................Hamile
Yorgungonul......................hamiş............................Hamile5 haftalık
Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede
Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede
AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede
Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede
Nalan86............................hamiş.......................Hamile
Aylic...................................20 Mart................................Beklemede
Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı
Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede
Serush.............................25 Mart...........................Beklemede
Evanur.......................hamiş..................................Hamile
Fsane21.........................hamiş.............................Hamile7 aylık
Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede
Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede
Beklemede....................31 Mart............................Beklemede
Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede
Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede
SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede
Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede
Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede
Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede
Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede
Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede
Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede
Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede
_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede
Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede
Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede
Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede
Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede
Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede
Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede
Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede
Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede
Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede
Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede
Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede
Asliyan..............................................................Nisan anne adayı
Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede
Zevol...............................................................Mayıs anne adayı
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
bende geldim kızlar bugün baım ama bşy yok hala.dünkü nokta kadar kahve lekeden sonra hala bşy yookkk :) ama kasıklarımda ara ara hafif bi ağrı oluyo ama bilem,yorum hayırlsıııı
Selam kizlar herkes iyimi??
ben fazla giremiyorum ya uykudayim yada agrim oluyor
kusura bakmayin artik bebisler zorluyor biraz
kizlarrrrr 16gunluk daha bebisim gordum pirinc tanesi kadardii dr.um nisanin 8inde gel dedi simdilik birtane dedi ama gelismis 3tane yumurtan vardi dedi belki cogulda olabilir dedi kan degerlerime bakti hersey yolunda teyzoslari vitaminde verdi...
rabbim herkse versin yarabbbiiimmm sen buyuksun...benm gibi mutlu olmanizi cok ama cok isterim allah biliyor yaa icimi okadar cok icimden gelerek ediyorum ki bu duayi...
Cok sevindim tatlim inanki pirinc tanesi kadaröylemi daha minicik dahada büyücek annesi
benim bebislerim 7.7cm di gecen hafta bende 4 hafta sonra gidecegim
benimkide ilk kontrolde belli olmadi canim hayirlisi olsun belki bi dahakine ikiz der yada ücüz
saglikli olsun yada olsunlar gerisi hic önemli degil
insallah saglikkla kucagimiza aliriz
kizlarrrrr 16gunluk daha bebisim gordum pirinc tanesi kadardii dr.um nisanin 8inde gel dedi simdilik birtane dedi ama gelismis 3tane yumurtan vardi dedi belki cogulda olabilir dedi kan degerlerime bakti hersey yolunda teyzoslari vitaminde verdi...
rabbim herkse versin yarabbbiiimmm sen buyuksun...benm gibi mutlu olmanizi cok ama cok isterim allah biliyor yaa icimi okadar cok icimden gelerek ediyorum ki bu duayi...
insallah canim allahim tum arayanlara nasip etsin..ayyy bir gorsen varya kucucuk yaa pirinc tanesi gibi beyaz bir noktaydi isde hemen zaten kan testi aldirdi orda cikti kac gunluk hamile oldugum ama bak idrar testide dogru cikti bana demisti cunki 1ile iki haftalik arasi diye yanilma paylari yuzde bir ihtimal oluyor..insallah canim dr.asilama oldugum gunden basladi hesaplamaya normalde kasim 29 ile aralaigin ilk haftasi dedi ama nisan sekizde geldin mi daha net belli olur dedi...evet dedigin gibi saglikli hayrili olmasi gerisi bos kiz erkek de onemli degil..insallah canim allah yardimcimiz olsun sen bnde once dogum yapacan
Ayyyy canım ya çok sevindim....:81: :81:
Kız belki de seninkiler ikiz ya da üçüz olabilir.....
Duaların için sağol canım.....
Allah razı olsun......
Dualarını eksik etme bizlerden....
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....
Bir solukta doğuruverirsin İnşaallah.....
Evet ikizler yaramazlik yapmassa eger
kasim dedi ama genelde erken geiyomus ikizler doktorumda söyledi
HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA
NEYSE canim ben yemek yiyecegimgörüsürüz burdayim zaten
selam kızlarrrr iyi akşamlar herkeseeee
yemin ediyorumki herzaman ediyorum her aklima geldgiinde dualarim sizlere tum olmayanlarla..
allah razi olsun iyi dileklerin icin cok sagol
Ben geldim kızlar....:79::80:
selam kızlarrrr iyi akşamlar herkeseeee
Kız seninkiler abla ya da abi olmuşlar artık....
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....
Sen de bir solukta doğuruverirsin İnşaallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?