Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 6 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Kızlar ben çıkıyorum,malum yine erken kalkıcam yarın....

İyi geceler.....

Yarın görüşürüz.....:79::80::79::80::79:

Evet canım öyle denk gelse süper oluyor....

Bizim bi arkadaş öyle doğum yaptı,okul açılıncaya kadar bebeği nerdeyse 7 aylık oldu.....

Sen ne zamandır istiyorsun canım?

Tatlım ben 1,5 yıllık evliyim benim düşen bebeğim korunurken olmuştu biz aslında yaza doğru planlıyoduk ama kasım ayında hamile kalmışım, ilk öğrendiğimde çok şaşırdım hatta üzüldüm ne yapacağımı bilemedim ama insan hemen alışıyomuş o duyguya tam alıştım derken normal kontrolüme gittiğimde doktor bebeğin gelişmediğin söyledi ve kürtajla alındı... Biz de yine eski planımızdaki gibi yaza doğru yani hazirandan sonra düşünüyoruz ama ilki düştüya şimdi tedirginlik var ya buda düşerse diye... Doktorum ilk düşüğüm olduğu için genetik incelemeye gerek duymadı kan pıhtılaşması var mı diye de bakılmadı hala kafam karışık acaba testleri yaptırsa mıydım diye ikinci kez aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü...:44::44::44:

gunaydin gununuz aydin olur insallah....nasilisiniz bugun iyimisiniz...

aksamlari giremiyorum fazla cunku cok yoruluyorum aksam olunca pilim bitmis gibiyim oyuzden caok cabuk uykum geliyor bnde vakit buldukca gunduz yazmaya calisiyorum

kızlarr mrb..kimse yok galiba ama ben yazim gelince okursunuz
bu sabah test yaptım umutsuzca vee çift çizgi HAMİLEYİM galibaa
allahım isteyen herkese nasip etsinn

kızlarr mrb..kimse yok galiba ama ben yazim gelince okursunuz
bu sabah test yaptım umutsuzca vee çift çizgi HAMİLEYİM galibaa
allahım isteyen herkese nasip etsinn

super bir haber bu allaahim tamamini erdirsin olamayanlarada nasip eder insallah...galiba degil bal gibide hamilesindir...yanilma paylari yuzde bir...ay cok sevindim ilk dr.nezaman hemen randevu alsaydin ayyy cok heyecanli o ilk muane gormek

super bir haber bu allaahim tamamini erdirsin olamayanlarada nasip eder insallah...galiba degil bal gibide hamilesindir...yanilma paylari yuzde bir...ay cok sevindim ilk dr.nezaman hemen randevu alsaydin ayyy cok heyecanli o ilk muane gormek

saol canım benim darısı olmayanların başına
doktoru daha karar veremedim canım yaa araştırıyorum kan testi için bi yere gitcem bakalım yarın yada cmt...

saol canım benim darısı olmayanların başına
doktoru daha karar veremedim canım yaa araştırıyorum kan testi için bi yere gitcem bakalım yarın yada cmt...

himmm anladim tatlim ama bir an once dr.git cunku bakmasi lazim...

ben kan testi yaptirùmadan gittim idrar testinde pozitif cikti sonra dr.gittim bakti bir tane pirinc tanesiydi sonra dedi bana kan testini de yapalim yapti hic bir sorun yok dedi bebegin 16gunluk demisti bana..ama ben asilama ile kaldim oyuzden bukadar cok erken bir zamanda ogrendim..desene sende su hesaplamalara gore benim gibi aralik annesisin

bende istiyorummmm
kıskandım sizi ..
inşallah bizde ocak annesi oluruz

hayırlı olsun inşallah sağsalim kucağına alırsın bizde bu ay korunmayı bıraktık doktora gittim ilk aylarda çok umutlu olmayın dedi ilk ayda hamile kalma olasılığı %20 ymiş ama 8. aydan sonra %80e 90a çıkar dedi ona göre dedi bi kaç test istedi sağlıklı hamilelik için bide folik asit verdi kullan dedi zararıda yokmuş hamile kalmak isteyenlere yol göstermek için yazdım darısı bizimde başımıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…