biliyorum evet coookkk yasadim ben o stresli sinirlerimi bozacak kadar hemde ama ne gecti elime koca bir hic ne oldu oyle sinir krizleri gecirdim diyemi oldu sanki asla hayir..butun acilarimi unuttum hamile olunca ama o sinirlerimin yiprandigim acilari unutamadim bnce minumum derecede stres iyi dir ozaman..allah gonlune gore verir insallah
Ben geldim kızlar....:79::80:
Tatlım ben 1,5 yıllık evliyim benim düşen bebeğim korunurken olmuştu biz aslında yaza doğru planlıyoduk ama kasım ayında hamile kalmışım, ilk öğrendiğimde çok şaşırdım hatta üzüldüm ne yapacağımı bilemedim ama insan hemen alışıyomuş o duyguya tam alıştım derken normal kontrolüme gittiğimde doktor bebeğin gelişmediğin söyledi ve kürtajla alındı... Biz de yine eski planımızdaki gibi yaza doğru yani hazirandan sonra düşünüyoruz ama ilki düştüya şimdi tedirginlik var ya buda düşerse diye... Doktorum ilk düşüğüm olduğu için genetik incelemeye gerek duymadı kan pıhtılaşması var mı diye de bakılmadı hala kafam karışık acaba testleri yaptırsa mıydım diye ikinci kez aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü...:44::44::44:
hoş geldiiiiiiiiiiiiin:)
kızlarr mrb..kimse yok galiba ama ben yazim gelince okursunuz
bu sabah test yaptım umutsuzca vee çift çizgi HAMİLEYİM galibaa
allahım isteyen herkese nasip etsinn
kızlarr mrb..kimse yok galiba ama ben yazim gelince okursunuz
bu sabah test yaptım umutsuzca vee çift çizgi HAMİLEYİM galibaa
allahım isteyen herkese nasip etsinn
Hoşbulduk canım,nasılsın?
iyiyim canım. sen nasılsın?
Hoşgeldin canım,nasılsın?
ben geldim nasilsiniz kizlar iyimisiniz
maaşallah listemize..... hepsinde hamile yazar inşallah bir gün....
İnşaallah canım.......
İİİİİİNNNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAHHHHHHHHHH....
Bazıları hiç girmez oldu sanırım.....
Hiç ses seda yok.....
O yüzden her yeni sayfaya almaya çalışıyorum listeyi gelirlerse görsünler diye......
Kızlar sizler de arada sırada her yeni sayfaya alın listeyi......
hoşgeldin evanurrr
iş çıkışı malum yorgunlukkk...sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?