Bende geldim ama malesef fazla vaktim yok.Hamiş bir arkadaşıma yardım ettim.Bahar temizliği yaptık.Cam kapı falan ne varsa temizledim.Baya duasını aldım:)
Aynı zamanda komşuyuz o uyudu bende eve geldim.Akşama yeme gelecekler onun için fazla vaktim yok.Nasılsınız bakalım.Herşey yolundadır inşallah:80:
Ya aslında o listede bende yer almak istiyorum fakat adet görünce moralim bozuluyo :)
hosbulduk tatlim diymi is yorgunlugu bask oluyor malesef....ama insan eve geldimi cok rahatliyor ben bugun ogleden sonra kactim isler az denecek kadar azdi gecen hafta cok yogundu ama artik normal seyirde gider..
insallah tatlim sabret bir gun oda olacak hemde hic ummadigin bir nda geliyor allhim tum olmayanlara nasip eder insallah bu duyguyu cok guzel bir duygu yemin ediyorum ki sizlere ilk testi yaptim pozitif oldu ilk bu topik aklima geldi dedim allahim yok olanalarada nasip eyle dedim gonullerindeki hayirli saglikli evlatlari insallah kabul olur
kızlarr mrb..kimse yok galiba ama ben yazim gelince okursunuz
bu sabah test yaptım umutsuzca vee çift çizgi HAMİLEYİM galibaa
allahım isteyen herkese nasip etsinn
Kızlar size birşey danışmak istiyorum..
Dünden beri vajinal kaşıntım var...Fakat akıntım falan yok aksine kuru ?? sizce mantar mı oldum ?
canim enfeksiyonda olabilir ic dudaklarinda varmi kucuk kucuk kbarciklar ben universtede olmustum oyle dr.ciktim enfeksiyon olmussun demisti bana...egerki yoksada oyle bir sey kiabarcik falan bu yakinlarda detarjanini veya herhangi yumusaticini degistirdiysen de alerjide yapabilir
herkese iyi akşamlar...nasılsnz arkadaşlar ??? :)
ben geldim nasilsiniz kizlar iyimisiniz
yorgunummm işten geldimmm :))
sen iyisindir inşallah ?
Bende geldim ama malesef fazla vaktim yok.Hamiş bir arkadaşıma yardım ettim.Bahar temizliği yaptık.Cam kapı falan ne varsa temizledim.Baya duasını aldım:)
Aynı zamanda komşuyuz o uyudu bende eve geldim.Akşama yeme gelecekler onun için fazla vaktim yok.Nasılsınız bakalım.Herşey yolundadır inşallah:80:
Ya aslında o listede bende yer almak istiyorum fakat adet görünce moralim bozuluyo :)
iyiyapmissin tatlim komsu cok onemli sonucda allah razi olsun dese bile yetmistir sana..iyiyim canim sen yorgunsundur simdi temizlik falan sonrad yemege giresecen falan kolay gelsin sana tatlim
herkese iyi akşamlar...nasılsnz arkadaşlar ??? :)
Demezmi kaç defa Allah razı olsun ne muradın varsa versin dedi:)))
Yazık kendi de yoruldu uyuya kaldı:))
Ya bişe dicem ne garip kaç gündür hamile haberi alıyorum.Teyzemin çocuklarının hemen hepsi hamileymiş benim daha yeni haberim oldu.Hatta gelini doğurmak üzereymiş.2 kızı gelini hamile diğer kızıda geçenlerde düşük yaptı.Görümcem hamile,arkadaşım hamile Birsürü hamiş var.Yaaa bende hamile olmak istiyorum artık(((
İnsan bunları duyunca hem seviniyor hemde neden ben değilim diyor.Garip:44:
(ben çıkıyorum kızlar bol sohpetler.Akşam gelmeye çalışacam)İyi bakın kendinize
Yeni komşum galiba.....
Hayırlı olsun canım.....
Sen de yorulmuşundur,dinlen biraz bizim gibi burda....
Yok canım 1 yıl olacak taşınalı çok yakın arkadaşız.Bizim için taşındılar buraya yakın olalım diye.İçtiğimiz su ayrı gitmez kahvaltıda başlarız güne.Akşama kadar beraberiz.Eşlerimizde akraba olduğu için akşamlarıda beraberiz:)
Ama ne yazıkki benim bukadar çok çocuk istediğimi ve daha önce oğlumu tedaviyle doğrduğumu bilmiyor.Nedense söyleyemedim birtürlü.Zaten kimse de bilmiyor.Sizinle paylaşıyorum işte:)
kızlarr mrb..kimse yok galiba ama ben yazim gelince okursunuz
bu sabah test yaptım umutsuzca vee çift çizgi HAMİLEYİM galibaa
allahım isteyen herkese nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?