Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

iyiyapmissin tatlim komsu cok onemli sonucda allah razi olsun dese bile yetmistir sana..iyiyim canim sen yorgunsundur simdi temizlik falan sonrad yemege giresecen falan kolay gelsin sana tatlim

Kızlar size birşey danışmak istiyorum..

Dünden beri vajinal kaşıntım var...Fakat akıntım falan yok aksine kuru ?? sizce mantar mı oldum ?

Ya aslında o listede bende yer almak istiyorum fakat adet görünce moralim bozuluyo :)

insallah tatlim sabret bir gun oda olacak hemde hic ummadigin bir nda geliyor allhim tum olmayanlara nasip eder insallah bu duyguyu cok guzel bir duygu yemin ediyorum ki sizlere ilk testi yaptim pozitif oldu ilk bu topik aklima geldi dedim allahim yok olanalarada nasip eyle dedim gonullerindeki hayirli saglikli evlatlari insallah kabul olur

hosbulduk tatlim diymi is yorgunlugu bask oluyor malesef....ama insan eve geldimi cok rahatliyor ben bugun ogleden sonra kactim isler az denecek kadar azdi gecen hafta cok yogundu ama artik normal seyirde gider..

Evet tatlımm ev gibisi yokk valla :)

Amin canım inşallah

kızlarr mrb..kimse yok galiba ama ben yazim gelince okursunuz
bu sabah test yaptım umutsuzca vee çift çizgi HAMİLEYİM galibaa
allahım isteyen herkese nasip etsinn

Ayyyyyyyyyyyyyyyy
Keyfim yerine geldi

Ne güzüzel bir haber bu.Çok sevindim ya.Allah tamamına erdirsin

Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kızlar size birşey danışmak istiyorum..

Dünden beri vajinal kaşıntım var...Fakat akıntım falan yok aksine kuru ?? sizce mantar mı oldum ?

canim enfeksiyonda olabilir ic dudaklarinda varmi kucuk kucuk kbarciklar ben universtede olmustum oyle dr.ciktim enfeksiyon olmussun demisti bana...egerki yoksada oyle bir sey kiabarcik falan bu yakinlarda detarjanini veya herhangi yumusaticini degistirdiysen de alerjide yapabilir

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 6 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kabarcık falan yok canım..evet yumuşatıcımı değiştirmiştim...Çok garip ama etkisi olur mu ya :)

ben geldim nasilsiniz kizlar iyimisiniz

İyilik canım,nolsun....

Senden ne var ne yok?

yorgunummm işten geldimmm :))

sen iyisindir inşallah ?

Aynen canım,yorgunluk.....

Şurda iki lafın belini kıralım bari de dinlenelim....

Yeni komşum galiba.....

Hayırlı olsun canım.....

Sen de yorulmuşundur,dinlen biraz bizim gibi burda....

Ya aslında o listede bende yer almak istiyorum fakat adet görünce moralim bozuluyo :)

Aynen canım 14 aydır aynı şeyi yaşayınca listede yer almak istemiyor insan....

Aman napiyim ya en azından topikte bulunmakta iyi....

İnşaallah bu topiğimiz hepimize uğurlu gelecek.....

Listede adı olan olmayan herkes hamile kalacak ve sağlıklı sıhhatli bebeklerine kavuşacak,güle güle de büyütecek......

İnşaallah o günleri de konuşucaz buralarda.....

iyiyapmissin tatlim komsu cok onemli sonucda allah razi olsun dese bile yetmistir sana..iyiyim canim sen yorgunsundur simdi temizlik falan sonrad yemege giresecen falan kolay gelsin sana tatlim

Demezmi kaç defa Allah razı olsun ne muradın varsa versin dedi:)))

Yazık kendi de yoruldu uyuya kaldı:))

Ya bişe dicem ne garip kaç gündür hamile haberi alıyorum.Teyzemin çocuklarının hemen hepsi hamileymiş benim daha yeni haberim oldu.Hatta gelini doğurmak üzereymiş.2 kızı gelini hamile diğer kızıda geçenlerde düşük yaptı.Görümcem hamile,arkadaşım hamile Birsürü hamiş var.Yaaa bende hamile olmak istiyorum artık(((

İnsan bunları duyunca hem seviniyor hemde neden ben değilim diyor.Garip:44:

(ben çıkıyorum kızlar bol sohpetler.Akşam gelmeye çalışacam)İyi bakın kendinize

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 6 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

herkese iyi akşamlar...nasılsnz arkadaşlar ??? :)

İyi akşamlar canım,hoşgeldin.....:79::80:

Ne var ne yok?

İnşaallah canım.....

Tamam akşama görüşürüz....:79::80:

Kızlar topiğimizin kendine gelmesi için illaki benim mi bu saatlerde burda olmam gerekiyormuş anlamadım......

Yaşasın hareket ve bereket geldi topiğimize yine......

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kizlar kusura bakmayain acilen cikmak zorunda kaldim bir musteriden mail bekliyordum gelmisti o anda oyuzden kapttim hemen neyse kizlar ben biraz su dosyalarida hazirlayim isde is evde is bakalim ne olacak ama allahdan yogunmuk bitti sonra gorusuruz keninize iyibakin

kızlarr mrb..kimse yok galiba ama ben yazim gelince okursunuz
bu sabah test yaptım umutsuzca vee çift çizgi HAMİLEYİM galibaa
allahım isteyen herkese nasip etsinn

Cok sevindim ALLAH tamamina erdirsin insallahh
hayirli olsun topigimizin yeni bebisiiii
:124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…