selam kızlarrrr demek isterdim ama sadece evanur varmışş
evanur nasılsın bebiş nasıl
Tatlım biz daha denemeye başlamadık, bir düşüğüm oldu o da korunurken hamile kalmıştım, ozakta kürtaj oldum doktor 2 ay bekle tekrar deneyebilirsin dedi, doktorun dediği süre bu ay doldu ama ben hazirana kadar korunmayı düşünüyorum yine daha çalışmalara başlamadık yani...
Hosgeldin canim nasilsiniz
ne bilim cnm ya...amann boşver...sen nasılsınnn gerçi takip ettiğim kadarıyla ağrıların devam ediyormuş ama bebişler iyi dimi
Hoşgeldinnn tatlım :)
Ama böylede kafaya takma iyice fena olursun canim benim
sagol bebisler iyi teyzesi bugün gördüm ikisinde durumlari gayet iyide sanirim büyüdükce
agrim oluyor normalmis zaten
ALLAH SIZEDE NASIP ETSIN CANIM
iyiyiz canim su anlik hic bir soeunumuz yok daha kucuk yaa buyusun ben sana soracam gibi...
sizler nasilsiniz okudum dr.a gittigini massalh tatlim necabukda buyumusler massallah
hosbulduk sen canim sen yumusaticini degistir tekrar ic camasirlarini yikama aldgin yenisiyle baska kullan bakalim ozaman olacakmi ama boyle sorunlar oluyor tatlim
ben geldimmmmm
Evet teyzesi büyüyolar iste agrim vardi gerci hala var
ama doktor normal diyor
baska sorunumuz yok cabuk yoruluyoruz bide
insallah sende sorunsuz gecirirsin hamileligini canim
Korunurken olmasına çok şaşırdım canım....
İlaç mı içiyorsun yoksa başka türlü mü korunuyorsun?
iyiym canim sen nasilsin simdi gordum yazdigini cikmak zorunda kaldim hemen...iyidir sanirim ensaon pazartesi gunu gitmistim dr.a iyiyiyde hersey sen nasilsin iyimisin tatlim
Tamam tatlım denicem ama mantar yada enfeksiyonda şüpheleniyorum...umarım ki senin dediğin yöndedir.. :))
BBu arada hamileymişsin şimdiki yazışmlarında okudum..RAbbim sağlıcakla kucağınıza almayı,analı babalı büyütmesi nasip etsin tatlım..
Tam olarak ne kadarlık oldu bebiş ?
massallah massalah onlara...yerim ben onlari birde bir nefesde dgursak insallah...amin canim insallah...senin ama bnce normal cunki iki tane bak benmde gorumcemin ilk coccukalri ikiz iki tane kiz tek yumurta ikizleri ama onun tedaviyle olmadi esim tarafinda var ikizlik oda 10 gunluk hamileydi basladi kasiklarda batmalar ozellikle acile gitmis orda kan testi yapilinca cikmis kasik agrisinin nedenleri ikiz olunca boyle oluyor allahim yardimiz olsun insallah ama buyudukce bebekler migde bulantilarida gecmis su anda 10 yasindalar bak buyuduler hemen
Hoşgeldin canım....:79::80:
Ne var ne yok bakalım?
ben de şaşırmıştım ama bi yerden kaçak olmuş demekgeri çekme yöntemiyle korunuyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?