Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Korunurken olmasına çok şaşırdım canım....

İlaç mı içiyorsun yoksa başka türlü mü korunuyorsun?

ne bilim cnm ya...amann boşver...sen nasılsınnn gerçi takip ettiğim kadarıyla ağrıların devam ediyormuş ama bebişler iyi dimi

Ama böylede kafaya takma iyice fena olursun canim benim
sagol bebisler iyi teyzesi bugün gördüm ikisinde durumlari gayet iyide sanirim büyüdükce
agrim oluyor normalmis zaten
ALLAH SIZEDE NASIP ETSIN CANIM

Ama böylede kafaya takma iyice fena olursun canim benim
sagol bebisler iyi teyzesi bugün gördüm ikisinde durumlari gayet iyide sanirim büyüdükce
agrim oluyor normalmis zaten
ALLAH SIZEDE NASIP ETSIN CANIM

maşallah kuzucuklarımaa

Amin canm inşallahhh

iyiyiz canim su anlik hic bir soeunumuz yok daha kucuk yaa buyusun ben sana soracam gibi...

sizler nasilsiniz okudum dr.a gittigini massalh tatlim necabukda buyumusler massallah

Evet teyzesi büyüyolar iste agrim vardi gerci hala var
ama doktor normal diyor
baska sorunumuz yok cabuk yoruluyoruz bide
insallah sende sorunsuz gecirirsin hamileligini canim

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 10 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 6 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

hosbulduk sen canim sen yumusaticini degistir tekrar ic camasirlarini yikama aldgin yenisiyle baska kullan bakalim ozaman olacakmi ama boyle sorunlar oluyor tatlim

Tamam tatlım denicem ama mantar yada enfeksiyonda şüpheleniyorum...umarım ki senin dediğin yöndedir.. :))

BBu arada hamileymişsin şimdiki yazışmlarında okudum..RAbbim sağlıcakla kucağınıza almayı,analı babalı büyütmesi nasip etsin tatlım..

Tam olarak ne kadarlık oldu bebiş ?

Evet teyzesi büyüyolar iste agrim vardi gerci hala var
ama doktor normal diyor
baska sorunumuz yok cabuk yoruluyoruz bide
insallah sende sorunsuz gecirirsin hamileligini canim

massallah massalah onlara...yerim ben onlari birde bir nefesde dgursak insallah...amin canim insallah...senin ama bnce normal cunki iki tane bak benmde gorumcemin ilk coccukalri ikiz iki tane kiz tek yumurta ikizleri ama onun tedaviyle olmadi esim tarafinda var ikizlik oda 10 gunluk hamileydi basladi kasiklarda batmalar ozellikle acile gitmis orda kan testi yapilinca cikmis kasik agrisinin nedenleri ikiz olunca boyle oluyor allahim yardimiz olsun insallah ama buyudukce bebekler migde bulantilarida gecmis su anda 10 yasindalar bak buyuduler hemen

bnce benim tahminime gore egerki kizarikli kabarcik yoksa dudak aralarinda bnce detarjandan...

evet canim hamileyim su anda 2hafta 4gunluk oldu daha cok kucuk pazartesi gunu gittigimde 16gunlukdu...asilama ile kaldim ikincisinde tuttu oyuzden hemen belli oldu zaten normaldede 15.gunu test yapin dediler bnde kayinvalidemein israri uzerine 12.gunu test yaptim pozitif cikti sonra randevu aldim dr.dan pirinc tanesi kadardi kan testinde 16gunluk dedi hersey normal dedi...amain canim darisi basina insallah

Oda olacak canim hele bi 40 hafta olalim bakalim görümcenin ikizlerininde ömrü uzun olsun insalah
suan pek fazla bulantim yok zaten yorgunluk oluyor genelde uyku oluyor
insallah dedidgin gibi bi avazda dogum yapariz insallahh
zaten bebisler büyüdükce agrim olurmus böyle söyledi doktor
ne yapalim yatip dinlencez sende dikkat et bu ara canim ani hareket felan yapma sakin

Hoşgeldin canım....:79::80:

Ne var ne yok bakalım?

bnde sana yazmistim nezaman dan beri gorusemiyoruz nasilsin diye kalplerimiz karsilikliymis..

iyilik canim ne olsun isde nisnain 8ini sabirsizlikla bekliyorum..

sen nasilsin iyimisin..devam ovalasyon testine

korunurken bile olduysa normal çalışınca mutlaka olur diye düşünerekten hazirana kadar korunup haziranda hamile kalmak istiyorum doğum 2. döneme gelsin diye ama evdeki hesap çarşıya uymazsa temmuz gibi tatile girince ailemin yanına gidicem o zaman kalır hamilelik yaz tatili dönüşüne, karar veremeyirum beklesem mi beklemesem mi:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…