bende iyiyim canım yorgunum biraz ..temizlik yaptım canım çıkmış resmen
bnce benim tahminime gore egerki kizarikli kabarcik yoksa dudak aralarinda bnce detarjandan...
evet canim hamileyim su anda 2hafta 4gunluk oldu daha cok kucuk pazartesi gunu gittigimde 16gunlukdu...asilama ile kaldim ikincisinde tuttu oyuzden hemen belli oldu zaten normaldede 15.gunu test yapin dediler bnde kayinvalidemein israri uzerine 12.gunu test yaptim pozitif cikti sonra randevu aldim dr.dan pirinc tanesi kadardi kan testinde 16gunluk dedi hersey normal dedi...amain canim darisi basina insallah
Oda olacak canim hele bi 40 hafta olalim bakalim görümcenin ikizlerininde ömrü uzun olsun insalah
suan pek fazla bulantim yok zaten yorgunluk oluyor genelde uyku oluyor
insallah dedidgin gibi bi avazda dogum yapariz insallahh
zaten bebisler büyüdükce agrim olurmus böyle söyledi doktor
ne yapalim yatip dinlencez sende dikkat et bu ara canim ani hareket felan yapma sakin
Evet canım işte olacak olduktan sonra 1 damla bile yetiyor diyorlar ya.....
İşte bu o....
İnşaallah bi dahakine iyi olur....
oyyy mercimekkkk daha maşallahhh:))) rabbim sağlıcakla kucağınıza almayıda nasip etsin cnm..
Amin inşallah canım
hee otemizlikler varya adami olduruyor zaten bnmde camlar silinecek ama silemedim isde bir turlu cesaret edemyiroum diyorum kalsin ne yapayim zaten gecen haftaya kadar havalarda guzeldi simdi yagmusrlu artik biraz buyusunler oyle yaparim
amin canim amin zaten buyudukce agirlik yaparlar..ama olsun bunlar tatli agirliklar..amin canim cok sagol insallah hepimizin evlatlari omru uzun olur...yok yok okadar cok dikkat ediyorum ki zaten merak etme kendini sol tarafimda yavas yavas ara ara hissetiriyor cok hafif bir batma yapiyor
bnde sana yazmistim nezaman dan beri gorusemiyoruz nasilsin diye kalplerimiz karsilikliymis..
iyilik canim ne olsun isde nisnain 8ini sabirsizlikla bekliyorum..
sen nasilsin iyimisin..devam ovalasyon testine
bencede canım hiç yorma kendini bu aralar ..
Daha demin de yazdım bana AYSU diyin artık,bebişlerle karışmıyayım.....
İyiyim canım,nolsun.....
Haftasonunu bekliyorum.....
Bu hafta yorucuydu.....
Sınav soruları hazırla et derken.....
Gerçi hafta sonu da ev işi bekliyor yine ya.....
Olsun yine de hiç olmazsa geç kalkabiliyorum.....
Nisan 8 'de kalp atışlarını mı duyacaksın yoksa?:81:
selam iyi aksamlar aranizda banada yer var mi :26: cok yalnizim
Hosgeldin aramiza neden üzgün duruyosun bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?