Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Olur canim hafif hissttirir kendini güzeldir ama
benim esim bazen karnima kulagini dayiyor pit pit yapiyolar ya onu dinliyor
bu bile cok hos
azcik daha büyüsün sende hissedeceksin

ayy nekdar guzelmis he bnmki nerde okadar kucukken oynarsa dogdukdan sonr aneyapar bilemem

nisan 8inde gittigimde 27gunluk olacak 4haftaya 3gun kala gidecez ozaman kalp atislari duyulurmu ki

selam iyi aksamlar aranizda banada yer var mi :26: cok yalnizim

Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:

Tabiki de yer var.....

Ben boşuna başlığımızı "Hamile kalmak isteyenler ve bizimle başlayıp hamile kalanlar....." diye koymadım.....

Biz de ay sınırlaması yok kızlar.....

Her zaman umudumuz var.....

Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz....

Hamilelerimizden tecrübeleniyoruz.....

Sıkıntılarımızı mutluluklarımızı burda paylaşıyoruz.....

Anlat bakalım sen de canım......

ayy nekdar guzelmis he bnmki nerde okadar kucukken oynarsa dogdukdan sonr aneyapar bilemem

nisan 8inde gittigimde 27gunluk olacak 4haftaya 3gun kala gidecez ozaman kalp atislari duyulurmu ki

Oynamiyo canim kalp atislari duyuluyo arada acikinca yada agrim olunca sinyal veriyo
pit pit seklinde
7 haftalik olunca duyuluyor tatlim kalp atisi azicik sabirli ol annesi duyacan

hee otemizlikler varya adami olduruyor zaten bnmde camlar silinecek ama silemedim isde bir turlu cesaret edemyiroum diyorum kalsin ne yapayim zaten gecen haftaya kadar havalarda guzeldi simdi yagmusrlu artik biraz buyusunler oyle yaparim

Kız ne cam silmesi......

Aaaaaaa.....Bebişini düşün bakayım sen.....

İlk 3 ay ve son 3 ay tehlikeli....

Beklesin biraz öyle ağır işler.....

Kadın tutar sildirirsin sonra....

Oynamiyo canim kalp atislari duyuluyo arada acikinca yada agrim olunca sinyal veriyo
pit pit seklinde
7 haftalik olunca duyuluyor tatlim kalp atisi azicik sabirli ol annesi duyacan

himmm anladim insan bebisi olunca ne bileyim herhalinden suphe ediyor merak ediyor iyimi diye dusnuyor ne yapayim....artik 7haftayi beklerim bnde

hosbldum tsk ederim.. hic arkadasim yok gercek hayatta burdada biraz sohbet ediyorum ara sira.. yalnizim ve mutsuzum

Ayy benimde yok yanlizim buralarda ama bak burda bissürü arkadaslarim var
sende takil bize üzme kendini düsünme yanlizligini
evlimisin yasin kac sohbete katil canim burasi yeter bize

Ayy benimde yok yanlizim buralarda ama bak burda bissürü arkadaslarim var
sende takil bize üzme kendini düsünme yanlizligini
evlimisin yasin kac sohbete katil canim burasi yeter bize

evet evliyim 8 aydir.. 20 yasindayim ankaraliyim pariste yasiyorm. esim calisiyo kalan zamanlarinin cogunda hep maca bakiyo bazen disarida geziyoruz her istedigmi yapiyo ama ben onun maca bakip beni gormemesinden skldm cocuk istiyorum esim daha genciz diyo yanlizligmi nasil gidericem ben dokunsalar aglayacak durumdayim su an

Kız ne cam silmesi......

Aaaaaaa.....Bebişini düşün bakayım sen.....

İlk 3 ay ve son 3 ay tehlikeli....

Beklesin biraz öyle ağır işler.....

Kadın tutar sildirirsin sonra....

silemeyecem kadinda tutmayacam havalrda bozdu zaten...silemem cnaim haytda havalar cok guzeldi burd aiki haftadan beri ama bu hafta bozdu egerki bozmasaydi kadin cagiracaktim zaten...ama kendim asla silemem merak etmeyin canlarim benim

inşallah canım, herkese Allahım sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah...

Amin canım,İnşaallah.....

Kızlar ben çıkıyorum...

Herkese iyi geceler..

İyi geceler canım.....

Görüşürüz....:79::80:

Evet biraz daha büyümüş olur görürsün iyice...

Kız belki senin de ikiz falan çıkar bu sefere....

Asinin öyle oldu ya....

kızlar ben gidiyorum artık yavaş yavaş uyku bastırdı.sabah erken kalktım sınav yüzünden.başımda ağrımaya başladı.o yüzden yatsam iyi olacak.size iyi sohbetler

İyi geceler canım.....

Görüşürüz....:79::80:

bu arada siz folik asiti belli bir saatte mi içiyorsunuz .ben unutuyorumda genelde

Ben de ne zaman aklıma gelirse içiyorum canım....

Ben de unutuyorum çünkü....

uzgunuz sanirim paylasmak istersen dinleriz hepimiz emin ol

manevi yerlere gitmek huzurla dolmak isteyen birydim hep ama buraya geldim tumden icime kapandim hic birseyden zevk almiyorum esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama onun ugrasicagi seyleri varken benim yok oda beni uzuyor cevremde sayili musluman var ayni dilden ayni dinden. ezan sesine bile hasret kaldim

Ayy canim ya seni o kadar iyi anliyorumki bende yurtdisindayim maalesef ama esin seni anlamaz canim
her istedigin tabiki olur ama yanliz kalinca olmuyor iste benim esimde gececi calisiyor hep bende
senin gibiyim ama bak burda o kadar iyi arkadaslar varki bize herseyini anlatabilirsin
sakin canini sikma aslinda bebek icin bisey öneremiycem esin zaten noktayi koymus ama yasinda 20 daha canim sakin aglama bizimle ol inanki yanliz kalmassin

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 10 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 6 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canim bazi erkekler hemen istemeyebilirler artik esine kalmis bir sey ama bnim tahminim sen yanlizligini gidermek icin bebek istiyorsun sanirim...bak canim benm esimde mac delisidir hatda bu aksam istedigi maclar yok diye su anda plestesin oynuyor her gunumuz boyle ligtv var artik dusun ama sonucda geziyoruz istedigimiz yerleere gidiyoruz arti bnm esim kahve hayatini sevmiyor evimde islerim diyor rahat rahat bndemusade ediyorum nasil o benim dedigimi iki etmiyorsa bnde oyleyim sadece zaten bu zamana kadar istegii seyde bu maclarini izlesin...ben de esimle beraber izlerim bnde sevmiyordum ama esim sirf istedigi olsun diye seviyorum gibi yapiyorum...

İyilik nolsun canım.....

Senin de günün yarın.....

İnşaallah senden de yarın müjdeli haberleri alırız canım.....

Var mı hiç belirtiler?

canım benim, benim normalde bugün olmam gerekiodu. duphastone kullanırken iiydi. bu ay dr kullanma dedi. bi de yumurtlama sorunum çıktı. hala da adetten belirti yok. gebelikten de şüpelenemiyom. orta da kaldım şuan. nolcak bakalım.

Ama böyle yaparsan olmaz alismaya calisacaksin oldugun yere ayni dilde bekleme herkesi
bende ezan sesini duymak isterim tabikide ama televizyonda duyuyorum internette aciyorum
ne yapalim orada bi sevgi var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…