Olur canim hafif hissttirir kendini güzeldir ama
benim esim bazen karnima kulagini dayiyor pit pit yapiyolar ya onu dinliyor
bu bile cok hos
azcik daha büyüsün sende hissedeceksin
kızlar ben gidiyorum artık yavaş yavaş uyku bastırdı.sabah erken kalktım sınav yüzünden.başımda ağrımaya başladı.o yüzden yatsam iyi olacak.size iyi sohbetler
selam iyi aksamlar aranizda banada yer var mi :26: cok yalnizim
selam iyi aksamlar aranizda banada yer var mi :26: cok yalnizim
ayy nekdar guzelmis he bnmki nerde okadar kucukken oynarsa dogdukdan sonr aneyapar bilemem
nisan 8inde gittigimde 27gunluk olacak 4haftaya 3gun kala gidecez ozaman kalp atislari duyulurmu ki
kızlar ben gidiyorum artık yavaş yavaş uyku bastırdı.sabah erken kalktım sınav yüzünden.başımda ağrımaya başladı.o yüzden yatsam iyi olacak.size iyi sohbetler
tabikide var tatlim gel buyur hosgeldin...uzulme canim bak burasi genelde fikir fikirdir
hee otemizlikler varya adami olduruyor zaten bnmde camlar silinecek ama silemedim isde bir turlu cesaret edemyiroum diyorum kalsin ne yapayim zaten gecen haftaya kadar havalarda guzeldi simdi yagmusrlu artik biraz buyusunler oyle yaparim
Oynamiyo canim kalp atislari duyuluyo arada acikinca yada agrim olunca sinyal veriyo
pit pit seklinde
7 haftalik olunca duyuluyor tatlim kalp atisi azicik sabirli ol annesi duyacan
hosbldum tsk ederim.. hic arkadasim yok gercek hayatta burdada biraz sohbet ediyorum ara sira.. yalnizim ve mutsuzum
tsk ederim
Ayy benimde yok yanlizim buralarda ama bak burda bissürü arkadaslarim var
sende takil bize üzme kendini düsünme yanlizligini
evlimisin yasin kac sohbete katil canim burasi yeter bize
Kız ne cam silmesi......
Aaaaaaa.....Bebişini düşün bakayım sen.....
İlk 3 ay ve son 3 ay tehlikeli....
Beklesin biraz öyle ağır işler.....
Kadın tutar sildirirsin sonra....
inşallah canım, herkese Allahım sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah...
Kızlar ben çıkıyorum...
Herkese iyi geceler..
desene cok yogundun zaten okumak isn beynini cok yorar vucud yorgunlugundan kotudur beyin yorgunlugu...
bilememki canim 27gunluk falan olacak 4haftaya 3gun kala gidecem herhalde ozaman kalp atislari duyulmaz sanirim bilmiyorum ki sadece buyudumu diye merak ediyorum cunki pazartsi gordugumde cok kucukdu beyz bir nokta gibiydi...
bu arada siz folik asiti belli bir saatte mi içiyorsunuz .ben unutuyorumda genelde
uzgunuz sanirim paylasmak istersen dinleriz hepimiz emin ol
evet evliyim 8 aydir.. 20 yasindayim ankaraliyim pariste yasiyorm. esim calisiyo kalan zamanlarinin cogunda hep maca bakiyo bazen disarida geziyoruz her istedigmi yapiyo ama ben onun maca bakip beni gormemesinden skldmcocuk istiyorum esim daha genciz diyo yanlizligmi nasil gidericem ben dokunsalar aglayacak durumdayim su an
evet evliyim 8 aydir.. 20 yasindayim ankaraliyim pariste yasiyorm. esim calisiyo kalan zamanlarinin cogunda hep maca bakiyo bazen disarida geziyoruz her istedigmi yapiyo ama ben onun maca bakip beni gormemesinden skldmcocuk istiyorum esim daha genciz diyo yanlizligmi nasil gidericem ben dokunsalar aglayacak durumdayim su an
İyilik nolsun canım.....
Senin de günün yarın.....
İnşaallah senden de yarın müjdeli haberleri alırız canım.....
Var mı hiç belirtiler?
manevi yerlere gitmek huzurla dolmak isteyen birydim hep ama buraya geldim tumden icime kapandim hic birseyden zevk almiyorum esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama onun ugrasicagi seyleri varken benim yokoda beni uzuyor cevremde sayili musluman var ayni dilden ayni dinden. ezan sesine bile hasret kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?