ptesi hastaneye gittim iyi dedi.. salı sabah anneannemi kaybettim uykusunda vefat etmiş.. inna lillahi ve inna lillahi raciun.. ''Şüphesiz Biz Allahtan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz Onadır.çok canım yanıyor.. bir nefes bir can gitti evimizden.. Rabbim taksiratını affetsin.. mekanını cennet etsin.. dualarınızı eksik etmeyin ne olur. ..
Ben geldim kızlar.....:79::80:
herkese iyi gunler diliyorum ben bugun giremeyebilirim bugun kocisle gezecez kenidnize iyi bakin optuuummmmm
hosgeldın cnm nasılsın..?
Hoşbulduk canım....
İyilik,senden ne var ne yok?
Bi test yaptın mı canım?
Selam kızlar nasılsınız bakalım.Geçmişi okuyorudum baktım biteceği yok bi görünim dedim.Ben akşamları fazla giremiyorum malesef burada sohpet akşamları oluyor.Maşallah epey sohpet etmişsiniz
iiyiyim bnde nabıp kac gndr agrılarla ugrasıyorum :) test yaptrmadım bklıorum 3-4 gnn daha bakalm olmassa yapmayı dusunuyorum..
Akşamları uğra arada canım.....
Ya da gündüz girebileler de gündüz muhabbet etsinler biz de akşam biraz geçmişi okuyalım....
Gündüzleri malesef burda fazla kimse olmuyor
Olsa bende katılacam ama malesef
Herkez mi çalışıyor anlamadım.Ben hergün giriyorum oturup geçmişi okuyorum.Napim en azından sizlerden haber alıyorum
Ben sana birşey soracam.Sanırım senin sorunun eşinin sperm hereketleriydi değilmi.
Neden aşılama yaptırmıyorsunuz.En azından kaliteli spermler alınır.Şansın daha da artar.
İnan senin hamiş olduğunu duymayı çok istiyorum.Bir an önce duyarız bu haberi inşallah.Kendimle beraber özellikle sanada dua ediyorum.Tabi isteyen tüm arkadaşlara.Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Canım kızlar dün belirtilerini yazdılar biraz....
Hatta listeyi de sordular.....
Senin yapacağını söyledim....
Başlayabilirsin istersen....
pekı cnm gecmıse bkm ben ozmn baslıym..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?