Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ıyı olmaya calısıyorum canım yok daha dogurmadım 8. aya gırdım ıste agırlasmaya basladım gıttıkce korkularımda artıyor tabı işh dusundugum gıbı olmaz .sız nasılsınız

allahim bir nefesde dogurmayi nasip eylesin insallah tum hamieler icin...korkma tatlim senin simdi uykularinda yoktur ki^pir kipir dir icinde canim benim massallahinsallah sagsaglim kucaginada alirsin dua et bol bol allah yardim eder hamislere...

iyiym tatlim bu aralar hemde cok iyiym daha yeni bebisli oldugumu ogrendim ikinci asilamada tuttu..darisi olmayanlarin basina diyorum...

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 10 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Seninki bi hareketli heralde canim ya
bizde iyiyiz cok sükürde kendimi düsündüm simdi biliyosun benimkiler ikiz
ya seninki gibi hareketli olursa diye düsündüm canim

hadı ya ıkız mı ay cok sevındım canım benım ya.allaha sukur gıttıkce hareketlerını hıssedıyosun tabı.olur tabı canım ya o da baska bı duygu cınsıyetlerı bellı oldu mu.ay canım benım ya allah ısteyen herkese versın

Sagol canim benim bende simdi olmayanlara dua ediyorum hep ALLAH herkese nasip etsin
daha belli degil teyzesi 10+1oldular 19,unda randevum va o zaman belli olur insallah
korkma tatlim ALLAH yardimcimiz olsun insallahh hayirlisiyla kucagimiza alacagiz

amin işallah elımden geldıgı kadarınca dua etmeye calısıyorum canım.ewet cnm kıpır kıpır malesef yatagımda rahat yatamıyorum uyuyamıyorum işallah bu gunlerımde gecıcek.senın ne zmandır olmuyordu bebısın

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 10 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 8 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

amin canım işallah. valla cok sevındım ya masallah dıkkat edın kendınıze bu aralar havalardan aman hasta falan olmayın sakın

insallah canim allah dualari hic bir zaman cevirmiyor....allah yardimcin olsun...

1bucuk yildan beri ama ilk dr.um dandikdi 6ay boyunca hic yere klomen tedavisi gordum pco oludgumu bile bile okadar uzun zaman kullandirdi ve benim kistler yetmezmis gibi kistler yaratti bnde sonra ara verdim cunki sinir sistemim cok yipranmisti antideprasan haplar kullandim 3ay boyunca zor toplarndim sonra baska bir dr.a gittim hemen asilama dedi ilkinde tutmadi hemen arkasindan mart 11de asilama oldum sukurler olsun ki rabbime tutdu

benım 9 +2 bellı olmustu erkek dedıler .sonrakı ay yıne gıttıgımde tekrar erkek dedıler bı degısme olmadı yanı belkı senın kı kızdır hemen bellı olmaz .kızlar kendını saklıyolarmıs

kizlar sohbet cok guzel ama ben yatiyorum cok uykum geldi yoruldumda bugun kendinize iyi bakin allaha emanet olun gorusmek uzere iyi sohbetler olsun

Artik inanmaya baslicam sanirim kiz olduklarina
cünki burdaki arkadaslarda kiz diye hitap ettiler yada hissediyorz dediler bilmiyorum
saglikli olsunlarda vallah biz ayirmiyoruz cinsiyet ayrimi yok yani

ay canım benım ya aynen bende senın gıbıydım klomenı bana da verdı ama benn 1 kutu kullandım bende ozele gıtmıstım cok ıstıyoruz dıe bende de kıst var dedıler cok uzulmustum bende bıraktım herseyı cok kafama takıyordum neden olmuyor dıe. sonra bende antıdepresan kullandım yedım ıctım yattım kımseyı hıcbıseyı kafama takmadım allah sukur kendılıgınden oldu canım benım.o benım ıcın o kadar degerlı kı anlatamam tabı anlıyosunuzdur benı emınım buna.

Artik inanmaya baslicam sanirim kiz olduklarina
cünki burdaki arkadaslarda kiz diye hitap ettiler yada hissediyorz dediler bilmiyorum
saglikli olsunlarda vallah biz ayirmiyoruz cinsiyet ayrimi yok yani

ewet tabı canım haklısın cınsıyet ayrımı olmaz.bızde de yoktu allaha sukurler olsun. kucaklarımıza saglıklı almayı nasıp etsın allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…