dün eşim bana 1 nisan şakası yaptı eşimin arkadaşı ve benim arkadaşım evlendiler 4 ay önce eşim
geldi bana dedi ki arkadaşın hamileymiş o an çok tuhaf oldum kıskanmak değilde içim acıdı sanki ağlıcaktım nerdeyse sonra 1 nisan dedi ama bu şaka beni hiç güldürmedi kötü bi insanmıyım ben arkadaşım hamile diye üzüldüm
slm ya bişi sorcam benim adetim ongün geçti geçtimiz salı kan testi yaptı 0.7 çıkdı dokdora yokmu gene dedim tmm belli deil oynama var dedi adet olmasan 10gün snra bida gel dedi kafam karıştı testin üzerinden 4 ün geçti ve haylen adet olmadım netten araştırdım kadarıyla 0.7 yok sayılıyo bu dokdor nasıl bi dokdor anamadım sağlık ocanda yaptırmıştım öfffffffff ama halen adet olmadım bidada dokdora gitmeye korkuyom napcam bilmiyorum böle olan varmı cvplarsanız sevinirim şimdiden teşekürler.......
inşallah canım inşallah sen ne kadardır deniyosun
Hoşgeldin canım aramıza.....
Benim bildiğim 0,5 den sonra var sayılır....
Ama bu değer hamilelik sorunsuz ilerliyorsa hergün ikiye katlar.....
Eğer ki sorun varsa değer düşer ,düşük başlar ve adet olursun.....
Doktorlar kesin olsun diye 10 gün müddet verirler canım....
Bence hemen bi kan tahlili daha yaptır derim ben....
İnşaalah hamilesindir....
Eğer değilsen de hiç olmazsa ilaç verirler ve adet olursun....
Biran önce tekrar çalışmalara başlarsın canım....
Bu arada ne zamandır istiyorsunuz bebek?[/Q haziranda iki sene olcak evleneli yani hiç korunmadık ozamandan bei isiyoruz dokdorun verdi süreç dolmadı daha 4 gün oldu 6 gün daha var bakalım gerçekden 0.5 varmı sayılıyor netten aratırdım yok diyolar bilmiyom yani dokdora ikikere sordum hamile deilmiyim genemi çıkmadı die belli deil dedi çıkmadı die sölüyemem çıkdı diede söyleyemem dedi kafam karıştı açıkcası
cnm bnde nerdeyse 9 aya yakındr evlıyım ve 2. ay basladık denemeye ama olmadı..senın gıbıyım yanı.. yumurrtalaamam dusukmus..ama ben uzulmuyorum cunku Allah bılır valla ne ınsanlar var umutsuz anlarnda bırden oluverıyo.. bunları dusununce bızımkı ne kı dmı?? canını sıkma lutfen..
Eline sağlık canım.....
Kız bi de hep sorcam unutuyorum hamilelerimize....
Kirpik karışması ve gözbebeği büyümesi de diyorlar....
Oldu mu ki bizim kızlarda?
merhaba kızlar ben geldim dün adet oldum çok mutsuzum ya yine olmadı 9 ay oldu 10. denemeye başlıcaz adetten sonra bi sorun olmasa olurdu şimdiye kadar heralde
merhaba kızlar,
yazdıklarınızı okuyunca bende heyecanlandım içim kıpır kıpır oldu.
2yıl oldu evleneli eşim askerde ve bir dahaki ay dönecek,o dönünce düşünüyorduk bebek.eşim askerlik öncesi bebek fikrinden çok tedirgin oluyordu,ben de çook istiyordum adet gecikince korku karışık heyecan yaşıyor sonra adet görüncede üzülüyordum. eşim dönünce bir iki ay korunup sonra bırakalım korunmayı diyorduk ama eşim hapa başlamamamı söyledi.hani bir ay önceden başlanıyorya doğum kontrol hapına. ama ben eskiden çok fazla istememe rağmen şimdi kararsız hissediyorum askerlik döneminde biraz sorun yaşadık çok üzüldüm. şimdide gerçekten eşim bebek istiyor mu yoksa zamanı geldi diye mi öyle diyor anlamadım. ben zamanı geldiğinden değil gerçekten istediğimizden olsun istiyorum. eşimin gerçekten isteyip istemediğini nasıl anlaım ki?
hapı almıştım ve bir an önce karar verip ona göre hapı ya kullanmam ya atmam lazım.
içimde bir korku var
merhaba kızlar,
yazdıklarınızı okuyunca bende heyecanlandım içim kıpır kıpır oldu.
2yıl oldu evleneli eşim askerde ve bir dahaki ay dönecek,o dönünce düşünüyorduk bebek.eşim askerlik öncesi bebek fikrinden çok tedirgin oluyordu,ben de çook istiyordum adet gecikince korku karışık heyecan yaşıyor sonra adet görüncede üzülüyordum. eşim dönünce bir iki ay korunup sonra bırakalım korunmayı diyorduk ama eşim hapa başlamamamı söyledi.hani bir ay önceden başlanıyorya doğum kontrol hapına. ama ben eskiden çok fazla istememe rağmen şimdi kararsız hissediyorum askerlik döneminde biraz sorun yaşadık çok üzüldüm. şimdide gerçekten eşim bebek istiyor mu yoksa zamanı geldi diye mi öyle diyor anlamadım. ben zamanı geldiğinden değil gerçekten istediğimizden olsun istiyorum. eşimin gerçekten isteyip istemediğini nasıl anlaım ki?
hapı almıştım ve bir an önce karar verip ona göre hapı ya kullanmam ya atmam lazım.
içimde bir korku var
Evet canım herşeyi düşünmek lazım tabiii.....
Kaç yaşında girdi arkadaşların canım?
Eline sağlık canım.....
Kız bi de hep sorcam unutuyorum hamilelerimize....
Kirpik karışması ve gözbebeği büyümesi de diyorlar....
Oldu mu ki bizim kızlarda?
dün eşim bana 1 nisan şakası yaptı eşimin arkadaşı ve benim arkadaşım evlendiler 4 ay önce eşim
geldi bana dedi ki arkadaşın hamileymiş o an çok tuhaf oldum kıskanmak değilde içim acıdı sanki ağlıcaktım nerdeyse sonra 1 nisan dedi ama bu şaka beni hiç güldürmedi kötü bi insanmıyım ben arkadaşım hamile diye üzüldüm
cnm bnde nerdeyse 9 aya yakındr evlıyım ve 2. ay basladık denemeye ama olmadı..senın gıbıyım yanı.. yumurrtalaamam dusukmus..ama ben uzulmuyorum cunku Allah bılır valla ne ınsanlar var umutsuz anlarnda bırden oluverıyo.. bunları dusununce bızımkı ne kı dmı?? canını sıkma lutfen..
herkese iyi akşamlar nasılsnz...
Hoş geldin canım.Biz iyiyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?