Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 10 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 8 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Beklemede......................29 Nisan............................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

slm ya bişi sorcam benim adetim ongün geçti geçtimiz salı kan testi yaptı 0.7 çıkdı dokdora yokmu gene dedim tmm belli deil oynama var dedi adet olmasan 10gün snra bida gel dedi kafam karıştı testin üzerinden 4 ün geçti ve haylen adet olmadım netten araştırdım kadarıyla 0.7 yok sayılıyo bu dokdor nasıl bi dokdor anamadım sağlık ocanda yaptırmıştım öfffffffff ama halen adet olmadım bidada dokdora gitmeye korkuyom napcam bilmiyorum böle olan varmı cvplarsanız sevinirim şimdiden teşekürler.......

Canım o kötü bi insan olduğundan değil.....

Artık sen de çok istiyorsun ondandır....

Bi burukluk olmuştur içinde o kadar.....

Öyle düşünme.....

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım aramıza.....

Benim bildiğim 0,5 den sonra var sayılır....

Ama bu değer hamilelik sorunsuz ilerliyorsa hergün ikiye katlar.....

Eğer ki sorun varsa değer düşer ,düşük başlar ve adet olursun.....

Doktorlar kesin olsun diye 10 gün müddet verirler canım....

Bence hemen bi kan tahlili daha yaptır derim ben....

İnşaalah hamilesindir....

Eğer değilsen de hiç olmazsa ilaç verirler ve adet olursun....

Biran önce tekrar çalışmalara başlarsın canım....

Bu arada ne zamandır istiyorsunuz bebek?

inşallah canım inşallah sen ne kadardır deniyosun

cnm bnde nerdeyse 9 aya yakındr evlıyım ve 2. ay basladık denemeye ama olmadı..senın gıbıyım yanı.. yumurrtalaamam dusukmus..ama ben uzulmuyorum cunku Allah bılır valla ne ınsanlar var umutsuz anlarnda bırden oluverıyo.. bunları dusununce bızımkı ne kı dmı?? canını sıkma lutfen..

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
18.kirpiklerin karışması
19.gözbebeğinde büyüme

arkadaslar herkese ıyı gunler benım cıkmam lazım esım gelıcek yeemek yapmam lazım..:80::80::80::80:

iöyle canım ama adet olunca 1 2 gün şoku atlatamıyorum Allah büyüktür olur inşallah

merhaba kızlar,
yazdıklarınızı okuyunca bende heyecanlandım içim kıpır kıpır oldu.
2yıl oldu evleneli eşim askerde ve bir dahaki ay dönecek,o dönünce düşünüyorduk bebek.eşim askerlik öncesi bebek fikrinden çok tedirgin oluyordu,ben de çook istiyordum adet gecikince korku karışık heyecan yaşıyor sonra adet görüncede üzülüyordum. eşim dönünce bir iki ay korunup sonra bırakalım korunmayı diyorduk ama eşim hapa başlamamamı söyledi.hani bir ay önceden başlanıyorya doğum kontrol hapına. ama ben eskiden çok fazla istememe rağmen şimdi kararsız hissediyorum askerlik döneminde biraz sorun yaşadık çok üzüldüm. şimdide gerçekten eşim bebek istiyor mu yoksa zamanı geldi diye mi öyle diyor anlamadım. ben zamanı geldiğinden değil gerçekten istediğimizden olsun istiyorum. eşimin gerçekten isteyip istemediğini nasıl anlaım ki?
hapı almıştım ve bir an önce karar verip ona göre hapı ya kullanmam ya atmam lazım.
içimde bir korku var

Eline sağlık canım.....

Kız bi de hep sorcam unutuyorum hamilelerimize....

Kirpik karışması ve gözbebeği büyümesi de diyorlar....

Oldu mu ki bizim kızlarda?

Selam aysucum sanirim bende olmadi yada oldu ben farkedemedim ama olanlar vardir eminim
herkes farkli reaksyonlar sergiliyor sonucta :26::26:

merhaba kızlar ben geldim dün adet oldum çok mutsuzum ya yine olmadı 9 ay oldu 10. denemeye başlıcaz adetten sonra bi sorun olmasa olurdu şimdiye kadar heralde

Canim umutsuz olmusun yine doktorlar bile 1 sene sonrasinda gelin diyorlar muayene icin 9 ay diyosun ben 1.bucuk yil ugrastim hemde nasil hergün igne her hafta kontrol
kolay degil tabiki ama bak RABBIM ol deyince mutlaka oluyor sabirli ol yorma kafani
sakin düsün gerek duyuoyrsan tabiki git doktora aklinda soru isareti kalmasin..

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 10 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 8 aylık

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

canim benim burdakiler bebek icin ugrasiyorlar olsun diye sen de acaba esim gercekden mi istiyor falan filan diyorsun bnce bunu bizlere degil gercekden de esini alip karsina konusman lazim sonucda sen esini bizlerden daha cok taniyorsun benim fikrim takma boyle seylere kafani bak burda cildiriyoruz bizler kullanmadigimiz seyler kalmiyor sen neyden korkuyorssun onu anlamadim sonucda evleneli 2yil olmus mutlaka esini tanimissindir egerki esin istiyorsa sende istemiyorsan bunu uygun dile anletin birbirinize ben bu konuda sana yardimci olamam ama neden yapmacik olsun ki bir erkek bebek icin onu da anlamis degilim tatlim

Bence hemen çalışmalara başlayın canım.....

Zaten hemen olmayabilir de.....

Bak biz burdaki herkes uzun zamandır uğraşıyoruz canım....

Evet canım herşeyi düşünmek lazım tabiii.....

Kaç yaşında girdi arkadaşların canım?

Sanırım 24 yaşındaydı.Diğeride inanmayacaksın ama 19 yaşında kesilmiş.Gerçi onun ki menepoz değilmiş yumurtalıkları yok denecek kadar azmış ondan adet olmuyormuş.Şimdi o da bir yıllık evli eşine de söylemiş evlenmeden önce benim çocuğum olmaz diye o da kabul etmiş.Ama şimdi çok istiyor ama olmuyor yine de sen eşine öyle söyle bak bunun örnekleri var falan de.Sağdece bu da değilki her türlü hastalık olabilir.Eşinde olsun sende olsun farketmez.Atıyorum bir hastalık başgösteriverir ne bilim ilaç falan kullanman icap eder.Vs vs
Neyse sen bunları kafana tak diye söylemiyorum ama eşine anlat.Geç kalmayın

Eline sağlık canım.....

Kız bi de hep sorcam unutuyorum hamilelerimize....

Kirpik karışması ve gözbebeği büyümesi de diyorlar....

Oldu mu ki bizim kızlarda?

Evet bu doğruymuş ama ben hamileyken hiç fark etmedim daha doğrusu ama annemden duyarım çocukluğumdan beri kız sen hamilemisin kipriklerin top top olmuş derdi evli baynlara

Canım bu bana hiç yabancı gelmedi malesef oğlumdan önce bende senin gibiydim.Kıskançlık değilde artık imrenme midir nedir tam adını koyamıyorum ama gerçekten neden ben değilim onlar daha yeni evlendi falan diye kendi kendime söylenir dururdum.

Aynen katılıyorum sana bende en umutsuz anımda hemde 3 yıl sonra hamile olduğumu öğrendim.Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur.
Takma kafana

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Birşey soracam sen neden hamilelik haftana 2 hafta diyorsun.Tamam gününü biliyorsun ama dr lar normalde böyle hesaplamıyor adet günün geçtiği anda 4 haftalık sayılıyor.Bu da toplam 40 hafta oluyor.Ozaman sen eksik doğum yaparsın bu hesaba göre 38 haftalık olur

Bence listeyi düzenle 4 haftalık yap

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…