Valla öyle.Geldiği zaman kendi oturuyor pc ye.Burda da sohpet akşamları oluyor.Gündüz oturup geçmişi okuyorum ama sohpete katılmak gibi olmuyor.Bu gün de gecikti normalde gelmesi lazımdı ama işi uzamış
Ben geldim kızlar.....:79::80:
Ben geldim kızlar.....:79::80:
Sanırım 24 yaşındaydı.Diğeride inanmayacaksın ama 19 yaşında kesilmiş.Gerçi onun ki menepoz değilmiş yumurtalıkları yok denecek kadar azmış ondan adet olmuyormuş.Şimdi o da bir yıllık evli eşine de söylemiş evlenmeden önce benim çocuğum olmaz diye o da kabul etmiş.Ama şimdi çok istiyor ama olmuyor yine de sen eşine öyle söyle bak bunun örnekleri var falan de.Sağdece bu da değilki her türlü hastalık olabilir.Eşinde olsun sende olsun farketmez.Atıyorum bir hastalık başgösteriverir ne bilim ilaç falan kullanman icap eder.Vs vs
Neyse sen bunları kafana tak diye söylemiyorum ama eşine anlat.Geç kalmayın
hosgeldin canim,nasilsin:81:
İyilik diyim iyi olayım bari...
Senden ne var ne yok canım....
çok doğru söylüyorsun haklısın aslında yani eşimin yapmacıktan istiyorum diyeceğini düşündüğümden değilde hani kadir inanırın bir filmi var ya kadına "seviyorum dee" diye bağırıp zorla söyletip sonra kadın"seviyorum" dediğindede yalan söylüyorsun diye şamar attığı benimki öyle bişi oldu. benim eşimden eşiminde benden başka kimsesi yok herkes istediğinde gelemeyecek kadar uzakta. büyük sorumlulukya korkuyorum çok korkuyorum belkide o yüzden taktım buna çok isterse çok destek olur diye düşündüm. neyse benim bu destek arama içten içe korku ve cesaretsizliğim konusu sizin uğraştığınız şeylerin yanında gerçekten çok basit kalıyor düşününce utandım gerçekten. inşalah Allah her isteyene en kısa zamanda verir. ama şu da var daha yeni giriyorum bebek mevzularına daha başlardayım sizlerin çok gerisindeyim yani işin içine girince belki banada başlangıçtaki kaygılarım saçma gelecek...canim benim burdakiler bebek icin ugrasiyorlar olsun diye sen de acaba esim gercekden mi istiyor falan filan diyorsun bnce bunu bizlere degil gercekden de esini alip karsina konusman lazim sonucda sen esini bizlerden daha cok taniyorsun benim fikrim takma boyle seylere kafani bak burda cildiriyoruz bizler kullanmadigimiz seyler kalmiyor sen neyden korkuyorssun onu anlamadim sonucda evleneli 2yil olmus mutlaka esini tanimissindir egerki esin istiyorsa sende istemiyorsan bunu uygun dile anletin birbirinize ben bu konuda sana yardimci olamam ama neden yapmacik olsun ki bir erkek bebek icin onu da anlamis degilim tatlim
Bence hemen çalışmalara başlayın canım.....
Zaten hemen olmayabilir de.....
Bak biz burdaki herkes uzun zamandır uğraşıyoruz canım....
Canım ben de aşılama düşünüyorum artık....ewt ama aşılama yaptık salı günü ondanmı acaba die düşünüyorum
yok cnmm bnm yolunda değil!eşimin sperm sayısı düşük çıktı!!!
olmayin tatlim gereksiz bnce yemin ederim ki cok gordum hepside bnden once gercekden esimin sperm sayilari cok iyi hareketliligide esin ve sen sirkelenin hemen kendinzi uzmeye degmez arti haplar var artirici hizlandirici rahat ol sen
İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ
ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile10 haftalık
Bahar1212....................hamiş.............................Hamile8 haftalık
Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede
Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile
Ukte8085...........................hamiş............................Hamile7 haftalık
Nissam...................................hamiş............................Hamile7 haftalık
Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile
Pnr30.............................hamiş....................................Hamile
Yorgungonul......................hamiş............................Hamile7 haftalık
Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede
Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede
AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede
Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede
Nalan86............................hamiş.......................Hamile
Aylic...................................20 Mart................................Beklemede
Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı
Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede
Serush.............................25 Mart...........................Beklemede
Evanur.......................hamiş..................................Hamile2 haftalık
Fsane21.........................hamiş.............................Hamile8 aylık
Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile
Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede
Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede
Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede
SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede
Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede
Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede
Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede
Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede
Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede
Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede
Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede
_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede
Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede
Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede
Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede
Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede
Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede
Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede
Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede
Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede
Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede
Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede
Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede
Asliyan..............................................................Nisan anne adayı
Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede
Beklemede......................29 Nisan............................Beklemede
Zevol..............................................................Mayıs anne adayı
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Hoş geldinBen geldim kızlar.....:79::80:
Üzüldüm ya neden istemiyor eşin aşılamayı.Ayyy canım gerçekten de üzüldüm çok erken yaa.....
Alah korusun öyle şeylerden.....
Demin konuştum eşimle pek yanaşmıyor ama ben ısrara devam edicem....
Ağladım yine yaaa.....
İnşaallah Allah'ım en kısa zamanda nasip eder.....
Hoş geldin
çok doğru söylüyorsun valla hayret ediyorum eskiden kadınlar doktor yok ebe yok bir sürü çocuk nasıl doğurmuşlar bu kadar teknolojide doktora ulaşmanın kolay olduğu bir zamanda istediğinde kolayca hamile kalanların sayısı çok az. ben daha önce yaşamadım ama anlıyorum sizi benim ablamda önce benim gibi şartlar düzelsin borçlar ödensin bekledi sonra şeker hastası oldu çok uğraştı bebek istediğindede önce tedavi sonra aşılama sonra tüp derken tüp gitti normal hamile kaldı 6aylıkkken karnında öldü yaşadığı tramva çok ağırdı.evden dışarı çıkmak istemyordu bebek var mı diye soranlardan bıktığı için arkadaşlarıyla bile görüşmek istemiyordu onlar 2.ye hamileydi ve doktorlar ablamın şeker hastası olduğu için hamile kalsada bebek sahibi olamayacağını söylüyordu.ama Allah verdi.herşeydeb vazgeçip bıraktığında tedavileri hamile kaldı çok rahat sorunsuz geçirdi ve suyunun gelip sancılarının başlamasıyla bebeğini kucağına alması toplam 1saat sürdü...bebişi 7aylıkken bir daha hamile kaldı şimdi bir kızı bir oğlu var. hiç bir zaman umudu kaybetmemek lazım...
ay sonunda kontrolüm var ciddi sağlık sorunum yoksa eşim gelir gelmez bende başlıyorum çalışmalara...
Canım listeyi her yeni sayfaya taşıdığın için sağol....
canım ben de aşılama üşünüyorum artık....
Nasıl oluyor bana ayrıntılarıyla anlatır mısın?
Biraz araştırdım ama yaşayan birinden duymak daha iyi....
Evanur yurtdışında ya türkiye'de nasıl merak ediyorum da....
Canım benim eşimde de hareketlilik az işte....
Aşılama düşünüyorum artık....
Canım ben e aşılama düşünüyorum artık....
Bizim 15 ay oluyor ya.....
Ağladım yine bugün.....
Canım benim eşimde de hareketlilik az işte....
Aşılama düşünüyorum artık....
Canım ben e aşılama düşünüyorum artık....
Bizim 15 ay oluyor ya.....
Ağladım yine bugün.....
bende iyiym tsk.ederim canim..
neden agladin bakim sennn:26::26:
Canım artık çok sıkıldım da ondan....
Eşim normal yoldan olur sabret diyor.....
Çok dua ediyoruz tamam ama Evanur'un dediği gibi belki de bi sebep lazımdır....
Sabrettim tamam etmeye de devam ediyorum zaten ama 15 ay oluyor artık.....
Yani yaşımız küçük değilki bizim....
Allah'ın takdiri biliyorum ama,Ozgur80 doğru söylüyor beklemeye vaktimiz yok ki artık bizim....
Hoş geldin
Üzüldüm ya neden istemiyor eşin aşılamayı.
bebişim ağlamak yok!!cnmızı sıkmayalım ltfn bak arkadalar sağolsun hemen manevi desteklerini gösterdiler!!!ben 2. Tahlil yaptıracağım doktor istedi en az 4 5 test olması gerekirmiş ve ben bir sürü şey okudum bu konuda
canim aglamak yok,sen esini yola getirmeye calis..
elbet bir gun oda yola gelicektir...
peki neden esin istemiyor canimmmmm asilamayiiii
bebişim ağlamak yok!!cnmızı sıkmayalım ltfn bak arkadalar sağolsun hemen manevi desteklerini gösterdiler!!!ben 2. Tahlil yaptıracağım doktor istedi en az 4 5 test olması gerekirmiş ve ben bir sürü şey okudum bu konuda
cnm ben kürlere başladım !!!herkes mutlaka olumlu sonuç almışşş.sen kür yapıyomusun eşineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?