Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 10 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 8 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Beklemede......................29 Nisan............................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Valla öyle.Geldiği zaman kendi oturuyor pc ye.Burda da sohpet akşamları oluyor.Gündüz oturup geçmişi okuyorum ama sohpete katılmak gibi olmuyor.Bu gün de gecikti normalde gelmesi lazımdı ama işi uzamış

merak etme canim gelir ...

benimki gec bugun..aksam 10 da gelir..

Ayyy canım gerçekten de üzüldüm çok erken yaa.....

Alah korusun öyle şeylerden.....

Demin konuştum eşimle pek yanaşmıyor ama ben ısrara devam edicem....

Ağladım yine yaaa.....

İnşaallah Allah'ım en kısa zamanda nasip eder.....

çok doğru söylüyorsun haklısın aslında yani eşimin yapmacıktan istiyorum diyeceğini düşündüğümden değilde hani kadir inanırın bir filmi var ya kadına "seviyorum dee" diye bağırıp zorla söyletip sonra kadın"seviyorum" dediğindede yalan söylüyorsun diye şamar attığı benimki öyle bişi oldu. benim eşimden eşiminde benden başka kimsesi yok herkes istediğinde gelemeyecek kadar uzakta. büyük sorumlulukya korkuyorum çok korkuyorum belkide o yüzden taktım buna çok isterse çok destek olur diye düşündüm. neyse benim bu destek arama içten içe korku ve cesaretsizliğim konusu sizin uğraştığınız şeylerin yanında gerçekten çok basit kalıyor düşününce utandım gerçekten. inşalah Allah her isteyene en kısa zamanda verir. ama şu da var daha yeni giriyorum bebek mevzularına daha başlardayım sizlerin çok gerisindeyim yani işin içine girince belki banada başlangıçtaki kaygılarım saçma gelecek...

Bence hemen çalışmalara başlayın canım.....

Zaten hemen olmayabilir de.....

Bak biz burdaki herkes uzun zamandır uğraşıyoruz canım....

çok doğru söylüyorsun valla hayret ediyorum eskiden kadınlar doktor yok ebe yok bir sürü çocuk nasıl doğurmuşlar bu kadar teknolojide doktora ulaşmanın kolay olduğu bir zamanda istediğinde kolayca hamile kalanların sayısı çok az. ben daha önce yaşamadım ama anlıyorum sizi benim ablamda önce benim gibi şartlar düzelsin borçlar ödensin bekledi sonra şeker hastası oldu çok uğraştı bebek istediğindede önce tedavi sonra aşılama sonra tüp derken tüp gitti normal hamile kaldı 6aylıkkken karnında öldü yaşadığı tramva çok ağırdı.evden dışarı çıkmak istemyordu bebek var mı diye soranlardan bıktığı için arkadaşlarıyla bile görüşmek istemiyordu onlar 2.ye hamileydi ve doktorlar ablamın şeker hastası olduğu için hamile kalsada bebek sahibi olamayacağını söylüyordu.ama Allah verdi.herşeydeb vazgeçip bıraktığında tedavileri hamile kaldı çok rahat sorunsuz geçirdi ve suyunun gelip sancılarının başlamasıyla bebeğini kucağına alması toplam 1saat sürdü...bebişi 7aylıkken bir daha hamile kaldı şimdi bir kızı bir oğlu var. hiç bir zaman umudu kaybetmemek lazım...

ay sonunda kontrolüm var ciddi sağlık sorunum yoksa eşim gelir gelmez bende başlıyorum çalışmalara...

ewt ama aşılama yaptık salı günü ondanmı acaba die düşünüyorum
Canım ben de aşılama düşünüyorum artık....

Nasıl oluyor bana ayrıntılarıyla anlatır mısın?

Biraz araştırdım ama yaşayan birinden duymak daha iyi....

Evanur yurtdışında ya Türkiye'de nasıl merak ediyorum da....

yok cnmm bnm yolunda değil!eşimin sperm sayısı düşük çıktı!!!

Canım benim eşimde de hareketlilik az işte....

Aşılama düşünüyorum artık....

olmayin tatlim gereksiz bnce yemin ederim ki cok gordum hepside bnden once gercekden esimin sperm sayilari cok iyi hareketliligide esin ve sen sirkelenin hemen kendinzi uzmeye degmez arti haplar var artirici hizlandirici rahat ol sen

Canım ben e aşılama düşünüyorum artık....

Bizim 15 ay oluyor ya.....

Ağladım yine bugün.....

Son düzenleme:

Canım listeyi her yeni sayfaya taşıdığın için sağol....

Ben geldim kızlar.....:79::80:
Hoş geldin
Üzüldüm ya neden istemiyor eşin aşılamayı.
Hoş geldin
Bence de eşinle bir sorunun anlaşmazlığın yoksa başla bir an önce.Anne olunca anlarsın keşke daha önce doğursaymışım dersin

bebişim ağlamak yok!!cnmızı sıkmayalım ltfn bak arkadalar sağolsun hemen manevi desteklerini gösterdiler!!!ben 2. Tahlil yaptıracağım doktor istedi en az 4 5 test olması gerekirmiş ve ben bir sürü şey okudum bu konuda

Canım benim eşimde de hareketlilik az işte....

Aşılama düşünüyorum artık....

Canım ben e aşılama düşünüyorum artık....

Bizim 15 ay oluyor ya.....

Ağladım yine bugün.....

canim aglamak yok,sen esini yola getirmeye calis..

elbet bir gun oda yola gelicektir...

peki neden esin istemiyor canimmmmm asilamayiiii

bende iyiym tsk.ederim canim..

neden agladin bakim sennn:26::26:

Canım artık çok sıkıldım da ondan....

Eşim normal yoldan olur sabret diyor.....

Çok dua ediyoruz tamam ama Evanur'un dediği gibi belki de bi sebep lazımdır....

Sabrettim tamam etmeye de devam ediyorum zaten ama 15 ay oluyor artık.....

Yani yaşımız küçük değilki bizim....

Allah'ın takdiri biliyorum ama,Ozgur80 doğru söylüyor beklemeye vaktimiz yok ki artık bizim....

canim ama uzme kendini...

en azindan bir doktora beraber gitseniz size bir yol gosterirler..

olmamasi icin bir sebep one surebilirsiniz o zaman...

ahhhhhhhhh canim yaaaaaaaaaa rabbim en kisa zamanda sizlere hayirlisini nasip eylerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hoş geldin

Üzüldüm ya neden istemiyor eşin aşılamayı.

canim aglamak yok,sen esini yola getirmeye calis..

elbet bir gun oda yola gelicektir...

peki neden esin istemiyor canimmmmm asilamayiiii

Pek bi bilgisi yok nasıl yapıldığı konusunda ben biraz internetten araştırdığım kadarıyla anlattım ama tam ben de bilmiyorum ayrıntılarını belki de ondan.....

İnanın yazılarınızı okurken desteklerinize seviniyorum çok sağolun ama inanın gözyaşlarım durmuyor akıyor yazıları yazarken.....

cnm ben kürlere başladım !!!herkes mutlaka olumlu sonuç almışşş.sen kür yapıyomusun eşineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…