İşte sen anlamadın.Normalde hemilelik hesaplanırken döllenme günü bilinmediği için böyle olur sen biliyorsun onu anladım ama hesaplar böyle olunca karışır.Bu sana haksızlık bence normalde bat 26 martsa sen 5 haftalık hamilesin.Şimdi 5 haftalık hamile olan arkadaşlarda aşşa yukarı seninle aynı tarihte hamile kalmıştır.Onlar 5 haftalık diyor sen 16 günlük diyorsun aslında 5 haftalık oluyor
tatlim ama kan testimde 16gunluk cikti
gorursun canim,..mercimegi daha ne hallerde goreceksin annesiii,..eli bacagi,kafasii
ama insan gorunce cok duygulaniyor,dusunsene icinde hayatina mutluluk katan bir canli...
ya cok guzel anlatilmaz bu duyguu...
İşte sen anlamadın.Normalde hemilelik hesaplanırken döllenme günü bilinmediği için böyle olur sen biliyorsun onu anladım ama hesaplar böyle olunca karışır.Bu sana haksızlık bence normalde bat 26 martsa sen 5 haftalık hamilesin.Şimdi 5 haftalık hamile olan arkadaşlarda aşşa yukarı seninle aynı tarihte hamile kalmıştır.Onlar 5 haftalık diyor sen 16 günlük diyorsun aslında 5 haftalık oluyor
cnm seninle günümüz aynıydı 13 nisan buna göre çalışmalar bittimi açıkcası.
evet cok iyi biliyoru inanki bu duygu bambaska darisi olamaynlara insallah
Valla bende bitti sayılır.İyi çalıştık ama hayırlısı tabi.Yumurtlama gününü tahmin ettim.Akıntım aynen denildiği bi oldu aynı zamanda da kasıklarımda acayip bir ağrı batma gibi birşey oldu bu 3 gün sürdü bizde değerlendirdik tabi
Ya diyorum ki biz kendimiz bu güne kadar hiç tanımamışız.Yumurtlama kasıklara giren ağrı falan.
İlk defa bu ay dikkat ettim.Ben diyordum ki ne kadar çok akıntım oluyor bide kasıklarımda acayip bir ağrı
kesin bende kirst var diyordum hatta dr da gittim yok dedi.Halbu ki bunlar yumurtlamanın belirtisiymiş.
olmazsa tatlim haftaya cuma gidecem insallah dr.a ozaman sorarim ona ok
İnşallahhadi bakalim insallah canim olur bu sefer insallahhhhhh
Sor tabi yaaaaaa
Çatladım burda
hadi bakalim insallah canim olur bu sefer insallahhhhhh
kizlar ben cikiyorum canim cok kotu bir sey istedi hemen onu yapacam soyleyemem nissam hamile simdi evde varmi yok mu onuda bilmiyorum gonderme gibi bir sansim olsaydi mutlaka soylerdim opruyorum kocaman sizleri kendinize iyi bakin allaha emanet olun yiyimde geleyim
kizlar ben cikiyorum canim cok kotu bir sey istedi hemen onu yapacam soyleyemem nissam hamile simdi evde varmi yok mu onuda bilmiyorum gonderme gibi bir sansim olsaydi mutlaka soylerdim opruyorum kocaman sizleri kendinize iyi bakin allaha emanet olun yiyimde geleyim
İnşallahkesinlikle soracam emin ol....
allah gonlune gore versin tatlim insallah sende bu duyguyu yasarsin...
Ohhhh valla eşim daha gelmedi de ne güzel sohpet ediyoruz.
Gelmesi yakındır
Birazdan çıkarım
canim esler yokken bizde burda stres atiyor sihbetimizi koyulastiriyoruz ne guzellllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?