Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

tatlim ama kan testimde 16gunluk cikti

gorursun canim,..mercimegi daha ne hallerde goreceksin annesiii,..eli bacagi,kafasii

ama insan gorunce cok duygulaniyor,dusunsene icinde hayatina mutluluk katan bir canli...

ya cok guzel anlatilmaz bu duyguu...

evet cok iyi biliyoru inanki bu duygu bambaska darisi olamaynlara insallah

olmazsa tatlim haftaya cuma gidecem insallah dr.a ozaman sorarim ona ok

cnm seninle günümüz aynıydı 13 nisan buna göre çalışmalar bittimi açıkcası.

Valla bende bitti sayılır.İyi çalıştık ama hayırlısı tabi.Yumurtlama gününü tahmin ettim.Akıntım aynen denildiği bi oldu aynı zamanda da kasıklarımda acayip bir ağrı batma gibi birşey oldu bu 3 gün sürdü bizde değerlendirdik tabi
Ya diyorum ki biz kendimiz bu güne kadar hiç tanımamışız.Yumurtlama kasıklara giren ağrı falan.
İlk defa bu ay dikkat ettim.Ben diyordum ki ne kadar çok akıntım oluyor bide kasıklarımda acayip bir ağrı
kesin bende kirst var diyordum hatta dr da gittim yok dedi.Halbu ki bunlar yumurtlamanın belirtisiymiş.

hadi bakalim insallah canim olur bu sefer insallahhhhhh

[/B]...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 10 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 8 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Beklemede......................29 Nisan............................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kizlar ben cikiyorum canim cok kotu bir sey istedi hemen onu yapacam soyleyemem nissam hamile simdi evde varmi yok mu onuda bilmiyorum gonderme gibi bir sansim olsaydi mutlaka soylerdim opruyorum kocaman sizleri kendinize iyi bakin allaha emanet olun yiyimde geleyim

Ayyyy kırıldım valaaaaaaa

Hadi bakem afiyet olsun

ayyy canim benim cok tsk.ederimmmmmmmmmmmm

canim benim afiyet olsunnnnn

gorusmek uzere canim...

Gebelik ortalama 40 hafta, yani 9 AY 10 GÜN devam eden bir süreçtir. Tıbbi olarak gebelik başlangıcınızı hamile kaldığınız adet döngünüzde (adet döngüsü üreme çağında olan bir kadının bir adet kanamasının ilk gününden diğer adet kanamasının ilk gününe kadar olan süreci tanımlar) gördüğünüz adetin ilk günü belirler. Bu nedenle gebeliğinizin birinci haftası aslında henüz hamile olmadığınız bir dönemdir.

Hamile kaldığınız tarihi net olarak hatırlayamayabilirsiniz, ancak Son Adet Tarihinizin ilk gününü daha kolay hatırlarsınız. Bu nedenle biz doktorlar sizin gebeliğinizi takip ederken hesaplarımızı sizin son adet tarihinizin ilk gününe göre yaparız.

Not: "Gebelik" kelimesi daha çok doktorlar, "hamilelik" ise anne ve baba adaylarınca kullanılan bir kelimedir. Sitede her iki kelime beraberce kullanılmıştır.

Tıbbi gebelik haftası Son Adet Tarihinizin ilk gününe göre hesaplanır. Gebelikte yapılacak testler, sizde ve bebekte ortaya çıkan değişikliklerin yorumlanması ve muhtemel doğum tarihiniz her zaman Son Adet Tarihinize göre hesaplanır.

Tıbbi gebelik haftası hesabı yumurtlamanın adet döngüsünün 14. gününde olduğunu var sayar. Bazı kadınlarda yumurtlama daha erken (erken yumurtlama) veya daha geç (geç yumurtlama) olabilir. Bu tür durumlarda daha ileri gebelik haftalarında suni bir Son Adet Tarihi oluşturularak takibin bu tarihe göre yapılması gerekebilir.

Sizin hamile kaldığınız tarihe göre yaptığınız hafta hesabı doktorunuzun belirttiği gebelik haftasından iki hafta geridedir. Siz doktorunuza örnek olarak “ben tam olarak ne zaman hamile kaldığımı biliyorum ve buna göre 3 haftalık hamileyim” şeklinde yorum yapabilirsiniz ancak siz aslında bu verilen örnekte tıbben 5 haftalık hamilesiniz.

Son adet tarihi hesabına göre gebelik ortalama 40 hafta sürer. Bu sürenin ay karşılığı 9 Ay 10 Gündür. Gebeliklerini aylarla ifade etme eğiliminde olan anne adaylarının bazıları bir ayın 4 haftadan, yani 28 günden daha uzun olduğunu göz ardı etmekte ve yine doktorlarının hesaplarıyla kendi hesapları çelişmektedir.

canim esler yokken bizde burda stres atiyor sihbetimizi koyulastiriyoruz ne guzellllllll

Valla öyle.Geldiği zaman kendi oturuyor pc ye.Burda da sohpet akşamları oluyor.Gündüz oturup geçmişi okuyorum ama sohpete katılmak gibi olmuyor.Bu gün de gecikti normalde gelmesi lazımdı ama işi uzamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…