İyi akşamlarherkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr!!
yok cnmm bnm yolunda değil!eşimin sperm sayısı düşük çıktı!!!
Hoşgeldin fıstığım biz iyiyiz sen nasılsın.Bebiş nasıl
oyle oyle sukurler olsun canim...
yok canim daha degil ama buyudugunde sanki zorlayacak gibi...massallah massallah ..insan o gunleri sabirsizlikla bekliyor diymi hadi bakalim insallah saglikla hayirlisiyla sagsaglim kucagimza almak nasip etsin allahim bizlere
hosbulduk canim,
bende iyiyim,bebiste iyi cok sukurrrr
karnimi cok asiri kasitiyor ya bu benim bebisssssssssssss
evet canim hic soyleme,biran once ayin 19 gelse diyoruz esimle beraber...
amin canimmmmmmmmm
canim sen boyle seyleri takma bak canim bnm esimin sperm sayilari cok guzel herseyi ama bnden once okadar cok kisi kaldiki hamile simdi oldular nerdeyse iki yasindalar 9ayda karinda ustelik pco hastalariydi ama bak bnden once oldular eslerinin sayilari dusuk olmasina rahmen ben cok sahit oldum dusuk olupda hamile kalanlari sen rahat ol
haaa ben biliyorulm cunku bizde oyleyiz nisanin 8inde daha net gormek icin halbuki ne sanki birsey anlayacaz ama onun orda oldugunu bilmek iyi oldugunu bilemk bile insani bir hos ediyor hep diyorum allahim arayipda bulamayanlarada tatdirir insallah bu duyguyu...artik ben kendimi dusunemiyorum kalp atislarini duyacagim zaman
hosgeldin canim,nasilsinnnnnnnnn
allah razı olsun cnm bnm sağol desteğin için!biz allah sağlığıyla nasip etsin çok istiyoruz.çok üzüldük ikimizde açıkcası 1 haftadır çok gerginiz 2 mizde!
aynen canim doktor bana ultrasonda gosteriyor birsey anlamiyomadaa
ama teyzosu o zaman daha cok kucuktu,simdi artik net gorebilirz ins..
amin canim,rabbim isteyen tum arkadaslarimiza en kisa zamanda bu duyguyu yasatir ins...
iyi akşamlarhoş geldin
Geçmiş olsun sıkma canını herşeyin bir çaresi vardır.takma kafanı
iyi akşamlar nissamcım çok yoğundum cnm bide yazdıklarımı okumuşsundur cnm sıkkın.
bitanem simdi ben 11mart da asilama oldum normalde 26 martda test yapacaktim ozaman bile yapsaydim ozaman da 15gunluk olacakti asilama olunca diger gibi degil 7gunde tamamlaniyor hersey normalde dolenme falan cunku hersey hazir yumurtanin catlama gununu hesap etmek tahmini degil de kesin asilamalarda cunku ona gore asilama yapiyorlar oyuzden hep erken cikar asilamadaki hamilelekler
evet evet iyi sen yine net gordun ben 16gunlugu gordum mercimek gibiydi cok komikdi...insallah bir dahakine gittgimde daha net gorulur ozaman...ayy yiyim onun popoyu...
insallah hep boyle dua ediyorum allah biliyor yaaa
canim inan suanda seni en iyi anlayan bizleriz,hepimiz bu yollardan geciyoruz...
Mutlaka bir sey cikiyorki olmuyor ama sabirla bekleyerek ve iyi bir tedaviyle herseyin ustesinden geliyoruz..
Sen boyle yapinca bizide uzuyorsunuz canim,ne olur sikma canini,rahat ol..
Rabbim uygun zamani gelince ins,verecektir canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?