hosgeldin canim,nasilsinnnnnnnnnn:81::81:
hic sorma canim yaaa...
yanlarimda asiri batmalar oluyor,sanki bicak sapliyorlar gibi.
surtim cok agriyor,ve asiri karnim kasiniyor..
sende de oluyormu canim..
bu ayin 19 da terminimiz var doktorumuzda ins,bebisimizi goruruz,kalp atislarini duyariz.
Hosgeldin caanim evet biraz öyle olmus üzülmüs arkadaslarimiz
Evet doktorumda öyle söylemisti benim agrilar hic gitmedi zaten
olur bende sanki kirec yemis gibi hissediyodum bende iyi sayilirim halen agrim var mizmiz oldum
ciktim yatiyorum kalkiyorum evin icinde
hoşbulduk canım ..dersaneden yeni geldim yoruldum biraz işte..
sen nasılsın ...
bugün kızların pek keyfi yok galiba..
peki keçi boynuzu kürünü sen sabah akşam eşin içerken kesin gördün?????
Ve tahlil yaptınız hiçmi yükselmedi cnmmm.
uzulme Allah bir vakit belirlemistir senin icin ve zamani gelince nasip olucak. Demekki daha var hayirli bir vakti varki ondan olmuyor.. asilamayi esin istemiyormus demekki oda bir sebep hersey Allahtan uzulme bnde de pko var bilmiyorum olurmu olmazmi ama biz korunuyoruz esim istemiyo daha dogrusuve ben nasip degilki Allah sebep gosteriyo diyorum zatende oyle olacagi varsa her sekilde olur ins olur
ben geldimmmm ooohhhh ohhhh ohhhh hayyy massallah allah arttirsin
peki cnm sen kendini takip ettirdinmi yumurtlutormusun mesela sen!
tamam canim yapmaaaaaaa....
ama kendini de yipratma boyle,bak bizde uzuluyoruz...
bak ben uzuldugum zaman bebisimde hissediyor ona gore teyzosuuuu
oda uzulmeni istemiyor,...
sen en iyisi esinle tekrar konusmayi dene.
rabbim sizin hakinizda hayirli olani nasip eylesinnnnnnnnn
ne oldu tatlim onemli birsey degildir insallah
Evet bitanem normalmis ben sordum doktora
dinlenmeye calis yorulma cok ama bende kasinti yok suanlik ama sanirim göbegimde farkettimde
killanma oluyor bende bak sen benim terminim de 19.da artik aylik devam edicez dedi doktor
ama ben agrilardan dolayi gittim ise normal diyor
moral en iyi ilaç bizim için..neyseki burası varda atıyoruz stresimizi
buyudukce basliyorlar hemen baktim zaten internetden oyle oluyormus bagirsaklarda falanda tembellesiyromus agriyla beraber gaz sorunumda var oda etkiliyor...ama cok mutluyum boyle olmakdan allah biliyor yaa demmki hersey yolunda gidiyor
evet yaaaa bugun baktimda benimde karnimda asiri killanmalar olmusss.neden acabaaaaaa..
Aaaaa terminimiz ayni gunnn...
Ya ben turkiyeye gitmeyi dusunuyorum,ins.sorun olm,az...
Doktora soracagiz bakalim izin vericekmi..
evet yaaaa bugun baktimda benimde karnimda asiri killanmalar olmusss.neden acabaaaaaa..
aaaaa terminimiz ayni gunnn...
ya ben turkiyeye gitmeyi dusunuyorum,ins.sorun olm,az...
doktora soracagiz bakalim izin vericekmi..
cnm kaç tahlil yaptırdın eşine kuzum.hiç değişme olmadımı.
Tesadüf olmus ne güzel insallah hayirli haberler yazariz topige
bende düsünüyorum tatlim hatta biletlerimizi almistik daha hamis olmadan
5.ayda bizim tarih sen ne zaman düsünyosun ??
benim doktorum bu terminde belli bisey söylerim dedi bilemiyorum
bebisim sohbet okadar iyi ki kaciririm diye gidemeiyorumama bakarim simdi
ins.canimmmmmmmmmmm...
aaaa bu kadarmi olur bende 5.ayda gitmeyi dusunuyorum...
ben pek sorun olucagini sanmiyorum,cunku o zamana kadar 3 ayi devirmis oluyoruz ins...
Haklisin canim 4 aylik olacak bebisler bende arastirdim nette ilk 3 ay ve son 3ay önemli diyor
doktorar insallah ayri bi problem cikmazda gideriz
ya benim korkum ikiz ya nerden baksan simdi agrilarim var o zamanda böyle olursa ben zaten kendim düsünmüyorum biletler yanacak mecbur
ama iyi olursam doktor izin verirse neden olmasin
evet bitanem okudum simdi ama sen boyle yapma toparla kendini sen gercekden de guclusun ben buna inaiyorum allah buyuk ben biliyorumki olacak tatlim bak burda bukadar hamlile var her birimiz sizlar icin nasil dualar ediyoruz bir bilsen...bncede gec asilamayi hemen en dogrusunu yaparsin tatlim belki ilkindede tutabilir ikincisindede olabilir neden olmasin ki hic acimiyor sadece bu tur konularda dr.un ve hastahanenin onemli rolu var oan dikkat et arastir oyle basla derim ben gec asilamaya tatlim en dogru karar bu bence
Bebişimmmm kaç tahlil yaptırdın eşine değişiklik olmadımı bu kürlerde .bak cnm ben çok okudum ,sigara içenler bırkmışlar deliler gibi sağlıklı beslenmişler.kürlerde uygulanmış düzenli ama hiç sekmemiş cnm her düzenli abartılı beslenen kürleri abartılı kurulmuş saat gibi yapan herkesiz hamile kalmış hemen değil amammmmma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?