Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Evet bitanem normalmis ben sordum doktora
dinlenmeye calis yorulma cok ama bende kasinti yok suanlik ama sanirim göbegimde farkettimde
killanma oluyor bende bak sen benim terminim de 19.da artik aylik devam edicez dedi doktor
ama ben agrilardan dolayi gittim ise normal diyor

aaaaa kizlar olmuyor ama heeee boyle bune yaaaa siz boyle degilsiniz kendinize gelin ..

bakin kizlar ben cok badereler atlattim sinirlerimi coktu hastahanelerde kaldim anti depresan haplar kullandim falan filan...bunlarin sebebi hep kednimi boyle karamsarliklar icinde bulamamdi artik sinirler dayanamadi ve ona yaptiklarimin acisini cikartti bana...ne oldu sanki oyle oldulm uzuldum diyemi oldum hamile hayir vakti zamani geldi diye sadece bnm icin zaman kaybiydi ve omrumce unutmayacam kendime yaptigim bu en buyuk kotulugu...

biliyorsunuz ki ben daha sonucumu almadan oteki tedavilerime bakiyordum bu olmasaydi tup bebege gececektim ama demekki vaktim buymus ki bu oldu...rabbim ne eylerse guzel eyler ben hepde kendi kendime soylede derdim sadece hayat yasamak bebek degildir derdim olmayinca ne yapayim diyordum tabikide bu yeni tedaviye basladikdan sonra yikildim agladim uzuldum ama bir muddet sonra o vucut yipraniyor ve sinirler iflas ediyor...simdi kendinizi toparlayin derin derin nefes alin gozler kapali gercekden de iyi geliyor

Evet doktorumda öyle söylemisti benim agrilar hic gitmedi zaten
olur bende sanki kirec yemis gibi hissediyodum bende iyi sayilirim halen agrim var mizmiz oldum
ciktim yatiyorum kalkiyorum evin icinde

buyudukce basliyorlar hemen baktim zaten internetden oyle oluyormus bagirsaklarda falanda tembellesiyromus agriyla beraber gaz sorunumda var oda etkiliyor...ama cok mutluyum boyle olmakdan allah biliyor yaa demmki hersey yolunda gidiyor

peki keçi boynuzu kürünü sen sabah akşam eşin içerken kesin gördün?????
Ve tahlil yaptınız hiçmi yükselmedi cnmmm.

Evet kendim bizzat takip ettim canım...

Sabah benden erken gidiyor unutur diye kendim elimle verip içiriyordum yani...

Canım ben de eşim de hep şimdiye kadar böyle teselli ettik kendimizi...

Ama artık belki de bi sebep lazımdır....

Yani sınava girmeden üniversiteyi kazanamazsın dimi....

Ya da KPSS yi kazanamadan memur olamazsın....

Kendiliğinden kimse atanmıyor....

Onun gibi yani....

Ben de artık belki sebep aşılama olacaktır diye düşünmeye başladım....

ben geldimmmm ooohhhh ohhhh ohhhh hayyy massallah allah arttirsin

Hoşgeldin canım....:79::80:

peki cnm sen kendini takip ettirdinmi yumurtlutormusun mesela sen!

Evet canım....Allah'a şükür....Adetlerim düzenli ve 14. gün civarı 3 gün akıntım yumurta akı kıvamında oluyor.....

Amin canım,İnşaallah....

ne oldu tatlim onemli birsey degildir insallah

Canm tam senlik bi konu Aşılama....

Geçmişi okuduysan biraz anlamışındır....

Senden de bahsetmiştim canım....

evet yaaaa bugun baktimda benimde karnimda asiri killanmalar olmusss.neden acabaaaaaa..

aaaaa terminimiz ayni gunnn...

ya ben turkiyeye gitmeyi dusunuyorum,ins.sorun olm,az...

doktora soracagiz bakalim izin vericekmi..

moral en iyi ilaç bizim için..neyseki burası varda atıyoruz stresimizi

Öyle tabiki ama böyle olunca bizde üzülüyoruz
önce moral önemli söylemek kolay diyebilirsin ama bizde yasadik aynisini ALLAH yardimcimiz olsun

buyudukce basliyorlar hemen baktim zaten internetden oyle oluyormus bagirsaklarda falanda tembellesiyromus agriyla beraber gaz sorunumda var oda etkiliyor...ama cok mutluyum boyle olmakdan allah biliyor yaa demmki hersey yolunda gidiyor

Benimde sikayetim yokta ne bilim iste biseyy yapamiyorum yemek ev isi felan
suan bile acim ama bisey yiyesim yok

evet yaaaa bugun baktimda benimde karnimda asiri killanmalar olmusss.neden acabaaaaaa..

Aaaaa terminimiz ayni gunnn...

Ya ben turkiyeye gitmeyi dusunuyorum,ins.sorun olm,az...

Doktora soracagiz bakalim izin vericekmi..

cnm kaç tahlil yaptırdın eşine kuzum.hiç değişme olmadımı.

aaaaa terminimiz ayni gunnn...

ya ben turkiyeye gitmeyi dusunuyorum,ins.sorun olm,az...

doktora soracagiz bakalim izin vericekmi..

Tesadüf olmus ne güzel insallah hayirli haberler yazariz topige
bende düsünüyorum tatlim hatta biletlerimizi almistik daha hamis olmadan
5.ayda bizim tarih sen ne zaman düsünyosun ??
benim doktorum bu terminde belli bisey söylerim dedi bilemiyorum

Bebişimmmm kaç tahlil yaptırdın eşine değişiklik olmadımı bu kürlerde .bak cnm ben çok okudum ,sigara içenler bırkmışlar deliler gibi sağlıklı beslenmişler.kürlerde uygulanmış düzenli ama hiç sekmemiş cnm her düzenli abartılı beslenen kürleri abartılı kurulmuş saat gibi yapan herkesiz hamile kalmış hemen değil amammmmma

ins.canimmmmmmmmmmm...

aaaa bu kadarmi olur bende 5.ayda gitmeyi dusunuyorum...

ben pek sorun olucagini sanmiyorum,cunku o zamana kadar 3 ayi devirmis oluyoruz ins...

bebisim sohbet okadar iyi ki kaciririm diye gidemeiyorumama bakarim simdi

Canım ben aşılama düşünüyorum artık eşim de istemiyor daha sabredelim diyor....

Sorun bu.....15 ay oluyor artık yaaa....

Allah'ın takdiri tamam ama senin söylediğin geliyor aklıma hep "Belki bi sebep gereklidir."

Kızlarla bunu konuşuyoruz işte....

Ayrıntılarıyla anlatabilir misin bize.....

Türkiye'de belki farklıdır ama en azından biraz bilgim olsun....

İnternetten araştırdım ama yaşayan birinden dinlemek başka....

ins.canimmmmmmmmmmm...

aaaa bu kadarmi olur bende 5.ayda gitmeyi dusunuyorum...

ben pek sorun olucagini sanmiyorum,cunku o zamana kadar 3 ayi devirmis oluyoruz ins...

Haklisin canim 4 aylik olacak bebisler bende arastirdim nette ilk 3 ay ve son 3ay önemli diyor
doktorar insallah ayri bi problem cikmazda gideriz
ya benim korkum ikiz ya nerden baksan simdi agrilarim var o zamanda böyle olursa ben zaten kendim düsünmüyorum biletler yanacak mecbur
ama iyi olursam doktor izin verirse neden olmasin

evet bitanem okudum simdi ama sen boyle yapma toparla kendini sen gercekden de guclusun ben buna inaiyorum allah buyuk ben biliyorumki olacak tatlim bak burda bukadar hamlile var her birimiz sizlar icin nasil dualar ediyoruz bir bilsen...bncede gec asilamayi hemen en dogrusunu yaparsin tatlim belki ilkindede tutabilir ikincisindede olabilir neden olmasin ki hic acimiyor sadece bu tur konularda dr.un ve hastahanenin onemli rolu var oan dikkat et arastir oyle basla derim ben gec asilamaya tatlim en dogru karar bu bence

evet ilk 3 ay tehlikeliymis.. ve son 1 ay da oyle..

hatta ben dogumdan once tekrar gitmeyi dusunuyorum galiba o zaman gidemiyecemm...

iyi dusunelim iyi olsun canim,ins doktorlarimiz izin verirde giderizzzzzzzz

tabiki bizlerin dualari hep sizlerle kizlar...

hamislerin duasi kabul olurmus...

Canım benim eşim sigara içmiyor zaten,ben de....

Allah'a şükür hep düzenli beslenmeye çalışıyoruz....

İnan o kadar yoğunluğumuzun içinde hep yemeklerimi yaparım yani....

Arada bi dışarda yeriz....

Düşün yani belki 1 senedir kızartma bile yapmıyorum.....

Misafirlikte yersek o kadar yani....

Yani kızartmayla yapılan aklına ne gelirse......

Börek,patates,patlıcan ,kabak......

Yemeklerimi zeytinyağıyla yaparım....

Diğer şeyleri de mısırözüyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…