Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

cnm ya suçluluk duygusu duydum gece gece benim yüzümden herkezin canı sıkıldı bende ne yapayım böyle şeyler kimseyle konuşulmuyorkii.

canim hic oyle hissetme,bizler niye burdayiz o zaman bu topik niye var...

ailemize acamadigimiz konulari burda siulerle paylasiyoruz...

birimiz hepimiz icn,hepimiz birimiz icin variz...

biz bir butunuz....

Çok sağol canım ya....

canm banada öle yapıldı ama dr ilişki için bişi demedi..ilişkiye girsem gebelik için şansım dahamı yüksek olcak...

Teşekkür ederim arkadaşlarım inşallah ben ve bebişim arkadaşım bir gece de sizi güzel haberlerimizden gülme krizine sokarız inşallah.

canim artik biriktirme o zamannnnn,her sikildiginda buraya gel acilirsin rahatlarsin...

canim ne ekersen onu bicersin...

ins.hersey senin icin guzel ve yolunda gider...

rabbim en kisa zamanda dualrimin karsiligini veriri ins.

Çok sağolun kızlar yaa....

cnm bnm yaaa!yapma ama bak bende çok kötüyüm ama olmamamız lazım .hormonlarınla oynuyosun.

cnm ya suçluluk duygusu duydum gece gece benim yüzümden herkezin canı sıkıldı bende ne yapayım böyle şeyler kimseyle konuşulmuyorkii.

Yok canım yaaa.....

Hepimiz için konuşulması gereken konular bunlar....

Çok sağol canım ya....

rica ederim canim bunda hic bir sey yok korkma gercekden de canin yanmiyor inan bana sadece kilik ve dr.un iyi olsun buna dikkat et yeter heee belki vuruldugun ignelrrde kasik agrisi vs gibi etkilerde yapabilir merak etme normal bunlar bnde ilkinde oldu cok kasik agrim ikincisinde hic olmamisti

canim artik biriktirme o zamannnnn,her sikildiginda buraya gel acilirsin rahatlarsin...

canim ne ekersen onu bicersin...

ins.hersey senin icin guzel ve yolunda gider...

rabbim en kisa zamanda dualrimin karsiligini veriri ins.

Çok sağolun kızlar yaa....

cnm bnm yaaa!yapma ama bak bende çok kötüyüm ama olmamamız lazım .hormonlarınla oynuyosun.

Yok canım yaaa.....

Hepimiz için konuşulması gereken konular bunlar....

ozgur80
ASIfirari
evanur
bebisim1

hepinizden tek tek Allah razı olsun.. çok sağolun.. bir fatiha okuyup bağışlarsanız çok mutlu olurum yarın hatimlerimizin dualarını yapacağız.. giremem gene.. Allah ım anneme, dayıma,teyzeme bana sabırlar versin.. çok zor... 25 yaşındayım 4 sevdiğimi toprağa koydum Rabbim sevdiklerimin acsını göstermesin bir daha bana.. amin..

canim ya kusura bakma ben gecmisi okuyamadigim icin haberim yoktu,simdi ogrendim canim..

rabbim sabir versin canim,basin sagolsun canim...

canm banada öle yapıldı ama dr ilişki için bişi demedi..ilişkiye girsem gebelik için şansım dahamı yüksek olcak...

tabikide tatlim cunku onlar tahmini yurutuyorlar catlama isi icin ama belkide gec catliyor yumurtalar ozamana kadar da spermin de etkisi kaliteside gidebiliyor...ebn kendimi soyleyim sana 11martada oldum mu asilama sonra hatda dr.umdedi bana asilama gunude girin dedi ama giremedik cunku esim o gun sperm falan verdi cani istemedi dogal olarak bnmde...sonra 12mart da girdik 13 mart 14 mart ve 15 mart da oldu..ama sansin tabikide cok yuksek bu sebepden dolayi kimi dr.lar dmeeye biliyorlar banada ilkinde dememisti sonra ikic asilamamda aklina geldi dr.un soyledi bana

kolay gelsin canim,gorusuruzzz :81::81:

Sagol tatlim görüsürüz:79::79:

Allah sabir versin canim ne demek tabiki ALLAH kalanlara uzun ömür versin insallahhh iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…