Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

evet ilk 3 ay tehlikeliymis.. ve son 1 ay da oyle..

hatta ben dogumdan once tekrar gitmeyi dusunuyorum galiba o zaman gidemiyecemm...

iyi dusunelim iyi olsun canim,ins doktorlarimiz izin verirde giderizzzzzzzz

Insallah canim doktor ne derse oo dogumdan bir ay önce kimse tavsiye etmez canim
izin vermiyolarmis ucaga binmene bosver sen bebisi düsün

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 10 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 8 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Beklemede......................29 Nisan............................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Insallah canim doktor ne derse oo dogumdan bir ay önce kimse tavsiye etmez canim
izin vermiyolarmis ucaga binmene bosver sen bebisi düsün

oyle gorunuyor canimmmmmmmmmmm

dogru bebisim herseyden once gelir,o zamanda annem artik geliverirrr

oyle enazindan simdi gideriz ins....

Belkide esin cekiniyordur doktora gitmekten
sen onu ikna edebilirsin iyi bi doktor olduktan sonra hersey yolur inanki neler oluyor
sperm olmayan insanlar bile kendi cocuklarini yapabiliyorlar
bunlari düsün canim seni cok iyi anliyorum inanki üzülmeylede olmaz
bunu sen söylersin hep

bnce super beslen me seklin disardakiler zaten nasil yapiliyorlar belli bile degil...canim sana bir sey soracam yanlis anlamadiysa eger sanirim esin istemiyrmu asilamayi dogru mu anladim

kesinlikle hatda ne aklimda biliyormusun tatlim allah biliyor ya icimi doguruken de kesinlikle kabul olurmus ozamanda yapacam

evet canim o zaman kesin kabul oluyormusss...

dualarimiz her zaman sizlerleee...

kimin duasi kabul olur bilemeyizki...

Canım demin de yazdım biraz ayrıntılarıyla anlatır mısın aşılamayı,nasıl yapılıyor....

Sanırım önce yumurta takibi....

bnce super beslen me seklin disardakiler zaten nasil yapiliyorlar belli bile degil...canim sana bir sey soracam yanlis anlamadiysa eger sanirim esin istemiyrmu asilamayi dogru mu anladim

Evet canım eşim sabret diyor.....

Allah'ın takdiri biliyorum ama sabrettik ve etmeye de devam ediyoruz.....

Yaşımız da küçük değilki bizim....

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 10 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 8 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Beklemede......................29 Nisan............................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

İnan canım ağlamamak için kendimi tutuyorum tutuyorum sonrada boğazımda düğümleniyor derler ya gerçekten de öyle oluyor.....

Sonra da kendiliğinden dökülmeye başlıyor.....Tutamıyorum....

Deminden beri sizin yazdıklarınız destekleriniz beni rahatlatıyor.....

Hepiniz çok sağolun kızlar.....

Ama bi yandan okuyorum bi yandan da gözyaşlarım akıyor elimde değilki.....

Birikmişler akıyor işte......

canim artik biriktirme o zamannnnn,her sikildiginda buraya gel acilirsin rahatlarsin...

canim ne ekersen onu bicersin...

ins.hersey senin icin guzel ve yolunda gider...

rabbim en kisa zamanda dualrimin karsiligini veriri ins.

Canım demin de yazdım biraz ayrıntılarıyla anlatır mısın aşılamayı,nasıl yapılıyor....

Sanırım önce yumurta takibi....

ilk once esinin sperm testi istiyor sayilarina hareketliliklerine..vsbakiyorlar...soyilari az olsa bile asilaamda okadar onemli degil cunki en iyilerini seciyorlar....sonra yumurta takibin yapiliyor sanirim sen ilk kez yumurta takibin yapilacak ya belki dr.un sana ilk once hap ile yumurtalarini buyutmeye calisir olmazsa gobekden igne ben puregon isminde gunde bir tane75mglik gobekden igne catlamasi icinde prengly ignesi kullandim oda catlama ignesi..neyse sonra bakti olmuyorsa yumuoslar sana igne verir gobekden artik dr.daha iyi biliyor yumurtaliklarinin buyume sekillerine gore sana ignenin dozajini soyleyecek sonra bakiyor egerki istenilen boyuta geldimi yumurtaliklarin yani buyudukleri zaman kan testi yapiyor kan testine gore ne zaman catlayacaklarini az cok tahmin ediyor sonra catlama igneni oluyorsun sonra dr.un sana igneden sonra gun veriyor su gun su saatde gel diyor ogun digiyorsun esin seninle geliyor asilama gunu sperm veriyor sperm verdikden 45dk icinde asilama oluyorsun temizleniyor yikaniyor en iyileri seciliyor bir kateter koyuyor acmak icin vajinayi sonra uzun ince bir hortum icine giryor ama inanki hic acimiyor kendini sikma yeter..sonra kimi dr.lar hic yatirmiyor kimileride yat diyorlar asilamadan sonra dr.un yanindayken ben oldum 1dk yat dedi sonra kontrol etti sperm gittimi diye sonra kalktim iliskiye gir dedi 4ile 5gun boyunca bizde yaptik 4gun boyunca bunlarin hepsi bena yapilan asilamalar ama her dr.ki farkli yontem oyuzden iyi bir dr.ve klinik sart..

Ayyy canim benim tutma gözyaslarini icine atmanda iyi olmaz canim benim
ben cok isterim senin güzel haberlerini almayi ama hayatta hersey mümkün ve
inaniyorum seninde olacak bebisin sen o kadar hak ediyosunki anne olmayi yaptigin meslek bile gösteriyor bunu canim
inanki hep aklimdasin sen ve diger arkadaslar yataga yattigimda bile dua ediyorum sizler icin
ALLAH tez zamanda bebisini versin sana insallahhh
keske daha fazlasini yapabilsem

cnm bnm yaaa!yapma ama bak bende çok kötüyüm ama olmamamız lazım .hormonlarınla oynuyosun.

cok iyi anmyiorum bitanem seni eminim biraz daha rahatlamisdirsin derin derin nefes almayi dene gercekden de iyi geliyr...evet sabretmekden oluyor bunlar insan bir yerden sonra patliyor ama boyle attikca iyi olcan disariya at zaten sakin icine atma sinirler cok yipraniyr ozaman aglayinca insan iyi oluyor isde allahim hic bir seyi bos yaratmamis goz yaslarin bile ne kadar onemi var...

canim en buyuk ilac sana sabir sen bir an once git dr.a asilamaya mutlaka basla belkide bahene beklior isde kendimize vesile yaratmak zorundayiz tatlim korkma hic acimiyor ...su andada sakin esinle konusma sakinles kus gibi ol sonra esini sen daha iyi tanirsin nasil sozlerden hoslandigini oyle davran ama su anda bir sey yapsanda care olmaz olacak ise bile yok diyebilir su anda konusma belki aksama yataga girdiginde saril yat gohusune op sonrada yumusat esini sonra basla anlatmaya ama cok sakin olman lazim genelde erkekler sinirli kadinlardan hoslanlmaz yilan bile sicaga akarmis anladin bu gibi takdikler

cnm ya suçluluk duygusu duydum gece gece benim yüzümden herkezin canı sıkıldı bende ne yapayım böyle şeyler kimseyle konuşulmuyorkii.

Böyle düsünme canim dogru söylüyosun kimle konusacaksin hassa konular bunlar
tabiki icini dökeceksin herkes anlamaz insan halinden helede bu konularda ki millete kolay geliyo
biz her zaman burdayiz canim Aysucum zaten bu topigi bunun icin acmadimi en azindan rahatlamissindir takma böyle seyleri ALLAH yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…