Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

canımmm bu belirtiler ilişkiden ne kadar zmn sonra ortaya çıkıyo onu da yazarsan sevinirim

valla bıldıgıme gore adetten 1 hafta once veya adet gecınce ama bnde hıc yasamadıgım ıcın kesın bılgı veremıcem bacım yasayan arkadaslara soralım

ewet soralımmm tecrübeli anneler bu belirtiler ilişkiden ne kadar zaman sonra başlarrr? ve ilk hangisi hissedilir genellikle ??yardımmmmmm

ewet soralımmm tecrübeli anneler bu belirtiler ilişkiden ne kadar zaman sonra başlarrr? ve ilk hangisi hissedilir genellikle ??yardımmmmmm

aynen bak hangısı en fazla oluyo bnde merak edıorum onu onun ıcın sonuna sızde hangısı oluyo yazdmyaa genelde bakıcaz ordan :))

kızlar önce aklınızdan çıkarıııııııııııın.
öncelikle en etkili yöntem bu...
konunun üzerine yoğunlaşarak kendinize psikolojik baskı uygulamış oluyorsunuz farkında olmadan.
ben histereskopi yaptırdım 4 ay boyunca bebek bebek dedim, bundan önceki 6 yılı saymıyorum bile... ama son 1-2 ayda derslere sınavlara öyle bi adapte oldum ki tesadüfen dr gidene ultrasonda bebeğin kıpır kıpır olduğunu görene kadar inanamadım 2.5 aylık olmuştu. evet bende de oldu belirtiler ama öyle aklımdan çıkarmıştım ki kesinlikle sınav stresine bağlamıştım. hiçbir belirtimi hatırlamıyorum bile ama koyu renk lekelenme ve hayatım boyunca hissedemeyeceğim derece ağrıyan göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yoktu dediğim gibi asla bebek gelmedi aklıma. stresten sınav yoğunluğuna bağlamıştım...
ve her gebe kalamayan kızların yorumu şu oldu, aklımdan çıkardığım anda oldu, beklemediğim anda hamile kaldım, hayatın akışına dertlerine öyle bir dalmışım ki farketmedim bile hamile kaldığımı şeklinde yorum yapıp o kadar gebe kalamayan insan vardı ki şimdi hepsi hamile-doğurup bebeğine kavuştular...
kendinize zaman ayırın, tek doktorla kalmayın keyfinize bakın aklınızdan çıkarın yeter....
inanın doğru zamanda geliyor. dualarım sizinle.

Sağol canım.....

Ama inan ne kadar çıkarmaya çalışsak da hergün karşıma bi şekilde çıkıyor......

O yüzden de atamıyorum....

Napiyim hakkımızda hayırlısı olsun....

Canım bu arada kalanlardan hiç haber yok....

Ki onlardan bazıları hergün burda olurlardı.....

Acaba hamileler de ondan mı gelmiyorlar .....

Yoksa hayata küstüler de ondan mı......

Anlamadım yani.....

Bazları da aşağıda isimlerini görüyorum bakıp bakıp çıkıyor bişey yazmıyor....

İstersen silelim onları sen bilirsin.....

Gelen konuşan olursa ekleriz yine.....

Son düzenleme:

gülseren çok doğru söylemişsin.ben evlenir evlenmez hamile kaldım.12.haftada kaybettim.ondan sonra istememize rağmen olmadı kullanmadğım ilaç kalmadı.dr artık burada işiniz kalmadı ya aşılama yada tüp bebek olacak dedi.bende can sıkıntısından işe girdim.1,5 sene çalıştım.artık diyodumki şubatta işten çıkacağım ve tüp ebebk tedavisine başlayacaktım ki ocağın ilk haftasında öğrendimki 6 haftalık hamileymişim.6 sene sonra süprizoldu.kızım şimdi 19 aylık.

Son düzenleme:
İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 10 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 8 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Beklemede......................29 Nisan............................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Evet canım sana aynen katılıyorum bende ikibuçuk yıl istedim baktım olmuyor işe girdi kafam dağılsın diye.Gerçektende dağıldı.Tamamen aklımdan çıkardım artık olmazsa olmaz ne yapim diyordum.tam 3 yıl olmadı veee sonunda 10 gün günüm geçti hala test yapmadım.Çünki ihtimal vermiyordum.Taaa ki iş arkadaşım test alıp elime verene kadar....
Hadi yap şu testi de emin olalım dedi.
Bi yaptım hamileyimmm
şimdi oğlum 4 yaşında mayısta 4 bitecek 5 e girecek.Şimdi ikinciyi istiyoruz.Allahtan hayırlısı...
Kızlar takmayın kafanıza.Geçen ay 2 ay adet olmadım dr a sordum gebelik de yok neden olmadım hiç böyle olmazdı dedim.Bana dedi ki sıkıntıdan olur, hormonlardan olur,çok bebek istersin ondan olur dedi.Yani bu sıkıntı her yeimize yansıyor

Evet silelim ve sıraya koyalım gün gün
hamişleri ve beklemdekileri sıralarsak daha iyi olur.Buşekilde çok karışık....
Gelen isim söyler bizde ekleriz
Bu arada kızlar kaç kez sordum hiç cevap gelmedi.....

Ovulasyon testi kullananınız var mı hiç?
Ben kullanmadım ama bu ayda olmazsa kullanmayı düşünüyorum.İnşallah gerek kalmaz

yaptırmadım canım hiç. sanırım her şey bu ay başlıcak. şimdiye kadar kistlerle uğraştım. ilaçlarla adet oldum. bu ay işte yumurtlama olmadığı ortaya çıktı.

Yumurta takibi ne kadara yapılıyor acaba canım sen biliyor musun?:44:

Fikri olan var mı arkadaşlar?

evet canım aynen öyle...
allah bağışlasın prensesini. darısı tüüüüüüüüüüüüüüüm isteyen anne adaylarının başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…