Günaydın, kızlar
bişey soracam, bende bebiş istiyenlerdenim, bizde yumurtlama günlerinde ilişkiye girdik, daha sonra vajinada yanma ve idrar yolları enfeksiyonuna yakalandım, böyle hamile kalan varmı, ilaçta kullanamıyorum, napacam ben?
günaydııın herkese....
bu arada ben hala beklemedeyim. hafta içi test yapcam bakalım. çıkmıcanı bile bile...
hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Ne zamandır istiyorsun canım bebek?
Doktora sordun mu ilacın yan etkisi var mı diye?
Ayyy hadi İnşaallah.....
1 yıldır çoçuk istiyoruz, ya canım bir haftadır böyleyim, hamile olup olmadığımıda bilmiyorum, oyüzden ilaçta kullanamıyorum, doktorada sormadım,
eskiden olmasın diye bakardım, şimdi bir an evvel olsa da tedavime başlasam diyorum. o da olmuyo. ne stresli bir dönem yaaa. off
Canım benim yapmadığım kalmadı....
İbrahim Saraçoğlu'nun keçiboynuzu kürü.....
Çakşır kökü kürü.....
Aktarlardan aldığımız gingseng hapları.....
Aktarlardan çeşitli macunlar.....
Ahmet Maranki'nin yaşam merkezinden aldığımız hareketliliği arttırıcı bitkisel haplar.....
Böyle böyle zaman geçti gitti işte....
Kaç yaşındasın canımEvet canım eşim sabret diyor.....
Allah'ın takdiri biliyorum ama sabrettik ve etmeye de devam ediyoruz.....
Yaşımız da küçük değilki bizim....
Ağlamak iyi gelir ama esas insan ağlayamadığı zaman doluyor o da içinde birikiyor.Ağlamak geliyorsa tutma kendini sal gitsinİnan canım ağlamamak için kendimi tutuyorum tutuyorum sonrada boğazımda düğümleniyor derler ya gerçekten de öyle oluyor.....
Sonra da kendiliğinden dökülmeye başlıyor.....Tutamıyorum....
Deminden beri sizin yazdıklarınız destekleriniz beni rahatlatıyor.....
Hepiniz çok sağolun kızlar.....
Ama bi yandan okuyorum bi yandan da gözyaşlarım akıyor elimde değilki.....
Birikmişler akıyor işte......
Sendende Allah razı olsun canım.Rabbim sıralı ölüm versin.Hepimizin gideceği yer orası.Bende dua ediyorum.Allah kabul etsin cümlemizin dua larınıozgur80
ASIfirari
evanur
bebisim1
hepinizden tek tek Allah razı olsun.. çok sağolun.. bir fatiha okuyup bağışlarsanız çok mutlu olurum yarın hatimlerimizin dualarını yapacağız.. giremem gene.. Allah ım anneme, dayıma,teyzeme bana sabırlar versin.. çok zor... 25 yaşındayım 4 sevdiğimi toprağa koydumRabbim sevdiklerimin acsını göstermesin bir daha bana.. amin..
Ayyy çok sevindim ya bu bir işaret bence.Birde kimseye söylemeyebilirsiniz.Bak ben eşimi tedaviye öyle zor ikna ettim ki anlatamam.Birde ozaman biz eşimin ailesiyle beraber yaşıyorduk.Düşün olan oldu gidengitti derler ya.Hala kimse bilmez bizim tedavi olduğumuzu.Herkes korunuyoruz sanıyordu.Canım az önce eşim yanıma geldi.....
Senin aşılama nasıl yapıldığı hakkındaki açıklamalarını okuttum....
Biraz daha ılımlı yaklaştı.....
Yaşayan birinden duyunca sanırım ikna etmem kolaylaşacak.....
Bence hiç vakit kaybetme eşine de sen hiç birşeye karışma sağdece son aşamada siperm vermeye gelirsin de.Belki o zaman daha da rahatlar.Hastane ortamı kasıyordur belkiBen doktor araştırmaya başlayayım en kısa zamanda....
Aysu yeter yaaaa çok üzülüyorum artık yıpratma kendini
Rabbim çabalarını boşa çıkarmaz inşallah
Kaç yaşındasın canım
Ağlamak iyi gelir ama esas insan ağlayamadığı zaman doluyor o da içinde birikiyor.Ağlamak geliyorsa tutma kendini sal gitsin
Sendende Allah razı olsun canım.Rabbim sıralı ölüm versin.Hepimizin gideceği yer orası.Bende dua ediyorum.Allah kabul etsin cümlemizin dua larını
Ayyy çok sevindim ya bu bir işaret bence.Birde kimseye söylemeyebilirsiniz.Bak ben eşimi tedaviye öyle zor ikna ettim ki anlatamam.Birde ozaman biz eşimin ailesiyle beraber yaşıyorduk.Düşün olan oldu gidengitti derler ya.Hala kimse bilmez bizim tedavi olduğumuzu.Herkes korunuyoruz sanıyordu.
Erkekler açısından düşünüce onlara da hak vermek lazım siper vermek acayip birşey.Gerçi onlar sağdece siperm verip kurtoluyorlar bütü iş kadınlara düşüyor ama erkek işte çekiniyorlar herhalde
Bence hiç vakit kaybetme eşine de sen hiç birşeye karışma sağdece son aşamada siperm vermeye gelirsin de.Belki o zaman daha da rahatlar.Hastane ortamı kasıyordur belki
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
18.kirpiklerin karışması
19.gözbebeğinde büyüme
HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARKADASLARR...
PEKİ SİZDE HANGİLERİ VAR..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?