Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Canım az önce eşim yanıma geldi.....

Senin aşılama nasıl yapıldığı hakkındaki açıklamalarını okuttum....

Biraz daha ılımlı yaklaştı.....

Yaşayan birinden duyunca sanırım ikna etmem kolaylaşacak.....

Hadi bakalim insallahhh ALLAH yardimcin olsun bitanem iyi aksamlar:79::79:

hadi hayirlisi canimmmmmmmmmm

Allah sizlere sabır versin canım....

Allah cennette kavuştursun İnşaallah....

Ben okudum bile canım....

Allah kabul etsin.....

Allah sevdiklerinin acısını göstermesin bir daha sana....

Allah sizlere sabır versin canım....

Allah cennette kavuştursun İnşaallah....

Ben okudum bile canım....

Allah kabul etsin.....

Allah sevdiklerinin acısını göstermesin bir daha sana....

canim iyi yaptin hic bir sey yok bunda utanilcak bir sey de yok bizler sadece bilmiyoruz nezaman yumurtaladigini catladigini falan herzalan ben boyle dusunuyorum hersey icin bizler kendinimize vesile yaratmamaz lazim egerki esinin korkusu sperm olayi falan ise utanilacak veya cekinecek hic bir durum yok bunda dr.lar nelerle karsilasiyor genelde millet boyle yaptiriyor...inannki bak hersey yolunda gittimi oluyor ben ilkini 9subatda oldum ikincisinide 11martda arka arkaya olmasina da ozen gosterin ve asilamadan sonraki 4ile5gun boyuncada iliskide bulunun cok normal sonucda evlisiniz ve gayri mesruh bir durum degil bu illaki herkesede soyeleyeceksiniz diye bir seyde yok soylezsiniz olur biter benim annem babam kayinvalidem gorumcem haric herkes normal yollarla biliyor soylemeyin canim herkese naip kismet de gecisde

canim hem ben hemde esim okudu..

rabbim sabir versin,hic kimseye sevdiklerinin acisini gostermesin..

canim allahim sabirlar versin tekrardan allahim tahsilatini af eylesin cennetin kapilarini gostermeye nesip etsin insallah...insallah birdaha boyle acilar yasatmasin rabbim sana..fatihamida okudum gitsin tum olmuslerin ruhuna insallah

canim hic oyle hissetme,bizler niye burdayiz o zaman bu topik niye var...

ailemize acamadigimiz konulari burda siulerle paylasiyoruz...

birimiz hepimiz icn,hepimiz birimiz icin variz...

biz bir butunuz....

Evet canım aynen öyle....

herkese iyi geceler

İyi geceler canım hoşgeldin....:79::80:

Nasılsın?

ya bende istiorum anne olmak ya

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Sen ne zamandır istiyorsun canım?

Teşekkür ederim arkadaşlarım inşallah ben ve bebişim arkadaşım bir gece de sizi güzel haberlerimizden gülme krizine sokarız inşallah.

Ayyyy İnşaallah canım yaaa.....

Kizlar cikmak zorundayim yemek yapacagim aksamda bisey yemedim
burda olursaniz geri gelirim iyi aksamlar

Tamam canım çabuk gel...

Evet canım çok sağol....

Allah razı olsun....

Haklısın kimseye söylemeyiz nolcakki....

Evet büyük ihtimal ona çekiniyor,millet ne der diye belki....

Bana kalırsa eşimin ailesine de söylemeyelim bari bence en büyük çekincesi o....
kizlar ben cikiyorum:81::81:

iyi geceler ,gorusmek uezereee:81::81:

Tamam canım iyi geceler....

Kendine ve bebişe iyi bak....

soylemeyin canim sonucda bu sizin ozel hayatiniz kimselerin karislaya veya ogrenmeye hakki yok soylemeyin gerkmez sonucda dert sizin derdiniz millete ne...oyle konus esinle hazir ilimli da bakmis demir sicagiyla dovulurmus baslayin canim

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 10 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 8 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Beklemede......................29 Nisan............................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ayyy ahngi arkdasdi unuttum yaaa kasik agirisi cok du sicak torba koymusdu heee buldum sanirim makinsti...canim yapma birdaha sicak torba bilmiyoruz icerlerin ne durumda oldugunu belki allah korusun intihap vardir sonra o sicak azdiriyor intihabi ve daha cok cogaliyor eve o anlik iyi geliyor ama sonrada cok yayiliyor birden ayaklarina sar ama kasik bolgene sakin bir daha yapma sicak torba yesil cay icin rezene papatya bunun gibi caylar rahatlatir bitanem yapma bir daha ben boyle seylere cok dikkat ederim ve bunu dr.un agzindan duydum sorumda ogrendim dedikleri bunlardi...kisacasi dogru bildigimiz yanlislar bunlar

soylemeyin canim sonucda bu sizin ozel hayatiniz kimselerin karislaya veya ogrenmeye hakki yok soylemeyin gerkmez sonucda dert sizin derdiniz millete ne...oyle konus esinle hazir ilimli da bakmis demir sicagiyla dovulurmus baslayin canim

Adımla hitap et canım bana.....

Bi Asifirari ve Ozgur80 başladı....

Adım AYSU....

Evet canım kararımı verdim kesin....

Çok haklısın....

Ben doktor araştırmaya başlayayım en kısa zamanda....

kacirmisim tatlim o konusmayi tamam aysucum...tai tabi hatda sen bul dr.en kisa zamanda git adet olmani bekleyebilir dr.baksin yumurtaliklarina cunku genelde oyle yapiyorlar adetliyken ben 4.gunu ignelere basladim oyle olmustu...bol sanslar tatlim aysucum sana insallah hersey gonlunce olur...esim yeter diyor bana bebise cok radyasyon vermisin haksizda sayilmaz ben cikiyorum allaha emnaet ol esinle sakin sakin konus ben eminim kabul edecekdir..optum seni kocaman iyi geceler

bebisim1 ASIfirari evanur nissam sağolun Allah razı olsun...

aminnn Rabbim acılarını yaşatmasın yük agır geliyor artık... neyse iyigeceler ..

Tamam canım çok sağol....

Kendine ve bebişe çok iyi bak.....

İnşaallah Allah'ım topiğimizdeki herkese en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin......

Sorunsuz hamilelikler yaşatsın hepimize ve bi solukta doğumlar İnşaallah....

Bu arada geçen gece sen bana giderken "kendine ve bebişlere iyi bak "dedin....

Ben de nasıl yani dedim şaşırdım....

Ama o mesajımı görmeden gitmişdin sanırım....

Ben de umuyorum ki Allah söyletmiştir.....

İnşaallah canım....

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 10 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 8 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 7 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 8 aylık

Tugbanur2008................hamiş........................ Hamile

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Beklemede......................29 Nisan............................Beklemede

Zevol..............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…