cok iyi anmyiorum bitanem seni eminim biraz daha rahatlamisdirsin derin derin nefes almayi dene gercekden de iyi geliyr...evet sabretmekden oluyor bunlar insan bir yerden sonra patliyor ama boyle attikca iyi olcan disariya at zaten sakin icine atma sinirler cok yipraniyr ozaman aglayinca insan iyi oluyor isde allahim hic bir seyi bos yaratmamis goz yaslarin bile ne kadar onemi var...
canim en buyuk ilac sana sabir sen bir an once git dr.a asilamaya mutlaka basla belkide bahene beklior isde kendimize vesile yaratmak zorundayiz tatlim korkma hic acimiyor ...su andada sakin esinle konusma sakinles kus gibi ol sonra esini sen daha iyi tanirsin nasil sozlerden hoslandigini oyle davran ama su anda bir sey yapsanda care olmaz olacak ise bile yok diyebilir su anda konusma belki aksama yataga girdiginde saril yat gohusune op sonrada yumusat esini sonra basla anlatmaya ama cok sakin olman lazim genelde erkekler sinirli kadinlardan hoslanlmaz yilan bile sicaga akarmis anladin bu gibi takdikler
Canım az önce eşim yanıma geldi.....
Senin aşılama nasıl yapıldığı hakkındaki açıklamalarını okuttum....
Biraz daha ılımlı yaklaştı.....
Yaşayan birinden duyunca sanırım ikna etmem kolaylaşacak.....
ozgur80
ASIfirari
evanur
bebisim1
hepinizden tek tek Allah razı olsun.. çok sağolun.. bir fatiha okuyup bağışlarsanız çok mutlu olurum yarın hatimlerimizin dualarını yapacağız.. giremem gene.. Allah ım anneme, dayıma,teyzeme bana sabırlar versin.. çok zor... 25 yaşındayım 4 sevdiğimi toprağa koydumRabbim sevdiklerimin acsını göstermesin bir daha bana.. amin..
ozgur80
ASIfirari
evanur
bebisim1
hepinizden tek tek Allah razı olsun.. çok sağolun.. bir fatiha okuyup bağışlarsanız çok mutlu olurum yarın hatimlerimizin dualarını yapacağız.. giremem gene.. Allah ım anneme, dayıma,teyzeme bana sabırlar versin.. çok zor... 25 yaşındayım 4 sevdiğimi toprağa koydumRabbim sevdiklerimin acsını göstermesin bir daha bana.. amin..
ozgur80
ASIfirari
evanur
bebisim1
ozgur80
ASIfirari
evanur
bebisim1
canim hic oyle hissetme,bizler niye burdayiz o zaman bu topik niye var...
ailemize acamadigimiz konulari burda siulerle paylasiyoruz...
birimiz hepimiz icn,hepimiz birimiz icin variz...
biz bir butunuz....
herkese iyi geceler
ya bende istiorum anne olmak ya
Teşekkür ederim arkadaşlarım inşallah ben ve bebişim arkadaşım bir gece de sizi güzel haberlerimizden gülme krizine sokarız inşallah.
kizlar ben cikiyorum:81::81:
iyi geceler ,gorusmek uezereee:81::81:
Kizlar cikmak zorundayim yemek yapacagim aksamda bisey yemedim
burda olursaniz geri gelirim iyi aksamlar
rica ederim canim bunda hic bir sey yok korkma gercekden de canin yanmiyor inan bana sadece kilik ve dr.un iyi olsun buna dikkat et yeter heee belki vuruldugun ignelrrde kasik agrisi vs gibi etkilerde yapabilir merak etme normal bunlar bnde ilkinde oldu cok kasik agrim ikincisinde hic olmamisti
canim iyi yaptin hic bir sey yok bunda utanilcak bir sey de yok bizler sadece bilmiyoruz nezaman yumurtaladigini catladigini falan herzalan ben boyle dusunuyorum hersey icin bizler kendinimize vesile yaratmamaz lazim egerki esinin korkusu sperm olayi falan ise utanilacak veya cekinecek hic bir durum yok bunda dr.lar nelerle karsilasiyor genelde millet boyle yaptiriyor...inannki bak hersey yolunda gittimi oluyor ben ilkini 9subatda oldum ikincisinide 11martda arka arkaya olmasina da ozen gosterin ve asilamadan sonraki 4ile5gun boyuncada iliskide bulunun cok normal sonucda evlisiniz ve gayri mesruh bir durum degil bu illaki herkesede soyeleyeceksiniz diye bir seyde yok soylezsiniz olur biter benim annem babam kayinvalidem gorumcem haric herkes normal yollarla biliyor soylemeyin canim herkese naip kismet de gecisde
kizlar ben cikiyorum:81::81:
iyi geceler ,gorusmek uezereee:81::81:
soylemeyin canim sonucda bu sizin ozel hayatiniz kimselerin karislaya veya ogrenmeye hakki yok soylemeyin gerkmez sonucda dert sizin derdiniz millete ne...oyle konus esinle hazir ilimli da bakmis demir sicagiyla dovulurmus baslayin canim
Adımla hitap et canım bana.....
Bi Asifirari ve Ozgur80 başladı....
Adım AYSU....
Evet canım kararımı verdim kesin....
Çok haklısın....
Ben doktor araştırmaya başlayayım en kısa zamanda....
kacirmisim tatlim o konusmayi tamam aysucum...tai tabi hatda sen bul dr.en kisa zamanda git adet olmani bekleyebilir dr.baksin yumurtaliklarina cunku genelde oyle yapiyorlar adetliyken ben 4.gunu ignelere basladim oyle olmustu...bol sanslar tatlim aysucum sana insallah hersey gonlunce olur...esim yeter diyor bana bebise cok radyasyon vermisin haksizda sayilmaz ben cikiyorum allaha emnaet ol esinle sakin sakin konus ben eminim kabul edecekdir..optum seni kocaman iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?