yapma ben yaptım çıkmadıboşuna morali bozuluyo insanın amaaan yada yap giitsin ne bilim cnm ya sen bilirsin paranoyak olduk hepimiz
![]()
harbiden yakinda hastaneye yatircaklar bizii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapma ben yaptım çıkmadıboşuna morali bozuluyo insanın amaaan yada yap giitsin ne bilim cnm ya sen bilirsin paranoyak olduk hepimiz
![]()
aynen cnm bende senin gibi 10 gün var gelmezse tabi 10 gün sonra test yapmayı düşünüyorum
evet cnm çok heves ypıp kuruyoruz kafada olca varsada olmuyo ya
benim de adetlerim düzensiz 35 günde falan geliyo yumurtlama günlerimi hesaplattım doktora ona göre hareket ettik çok yumurtam varmış kiminin az olur olmaz kiminin çok olur olmaz ben anladım bu düzeni :44:
üzülme tatlım olur inşallahhh herşeyin vakti var demek ki![]()
öyle tabi haklısın zaten benim ilk denemem daha ama belkide ondan heyecanlıyım bu kadar bide eşim çok istiyo oda heveslendiriyo beni bu gün bana bian önce bebek alışverişine çıkmak istiyorum dedi kıyamam ya kısmet cnm dedim o günlerde gelcek inşallah biz sağlıklı olalımda
sabir gerekiyor canim bol bol![]()
ben 1 seneden beri gidip geliyorum doktora benim esimde öyleki deli oluyo cocukta cocuk yazik yaevet cnm ya sabır dicez
ben 1 seneden beri gidip geliyorum doktora benim esimde öyleki deli oluyo cocukta cocuk yazik ya![]()
cnm sorun ne neden çatlatma iğnesi oluyosun
ASİfirari sende benim gibi gece kususun galiba cok karşılasıyoruz
benim yumurtalariim tembelmis canim ondan önce yumurta gelistirici kullandim sonra catlatma ignesi oldum iste
benim yumurtalariim tembelmis canim ondan önce yumurta gelistirici kullandim sonra catlatma ignesi oldum iste
ayy cnm ya inş.allah onu tez zamanda baba yapar cnm