• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

evet cnm çok heves ypıp kuruyoruz kafada olca varsada olmuyo ya
benim de adetlerim düzensiz 35 günde falan geliyo yumurtlama günlerimi hesaplattım doktora ona göre hareket ettik çok yumurtam varmış kiminin az olur olmaz kiminin çok olur olmaz ben anladım bu düzeni :44:

üzülme tatlım olur inşallahhh herşeyin vakti var demek ki :39:

üzülme tatlım olur inşallahhh herşeyin vakti var demek ki :39:

öyle tabi haklısın zaten benim ilk denemem daha ama belkide ondan heyecanlıyım bu kadar bide eşim çok istiyo oda heveslendiriyo beni bu gün bana bian önce bebek alışverişine çıkmak istiyorum dedi kıyamam ya kısmet cnm dedim o günlerde gelcek inşallah biz sağlıklı olalımda

öyle tabi haklısın zaten benim ilk denemem daha ama belkide ondan heyecanlıyım bu kadar bide eşim çok istiyo oda heveslendiriyo beni bu gün bana bian önce bebek alışverişine çıkmak istiyorum dedi kıyamam ya kısmet cnm dedim o günlerde gelcek inşallah biz sağlıklı olalımda

sabir gerekiyor canim bol bol:emir_bebek:

benim yumurtalariim tembelmis canim ondan önce yumurta gelistirici kullandim sonra catlatma ignesi oldum iste

hmm anladım cnm duymuştum bunu yumurtaların tembelleştiğini yani bişey daha sorabilirmiyim hiç haaapla falan korundunmu onlardanmı kaynaklanıyo öle duymuştum ben iki yıl hapla korundum arkadaşların bu tarz şeyler olduğunu söylemişlerdi tembelleştiriyo gibi

Back
X