• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

şanslısın hadi hayırlısı saglıcakla alırız kucagımıza bebişleri bende agzım yandıya bilgilendire bildigim her kişi beni sevindiriyor cünkü dertler aynı bide cabalarımız boşa gitmesi dahada yıkıyor insanı

seni cok iyi anliyorum canim ben insallah herkes gibi bizde anne olacagiz ben inaniyorum zaten umudumuzuda kaybedersek geriye ne kalir ki en iyisi sabirla beklemek ama tedavide kendini perisan etme sende bi laf var kul SIKISMAYINCA HIZIR yetismezmis derler güzel bi laf yani:34:

valla bu doktorlarda vicdan kalmamis artik ne oluyoruz ya denek niyetine bile insan kullaniyolr:25:

sorma baci sorma neyse tatsız konu kapatalım ha ne oldu hastanede kadının biri yaklaştı beline bardak cektir senin belim gevşek ondan tutmuyordur dedi:52::52::52: bak adamlar boşuna okumuş senelerce teyzem işi cözmüş

sorma baci sorma neyse tatsız konu kapatalım ha ne oldu hastanede kadının biri yaklaştı beline bardak cektir senin belim gevşek ondan tutmuyordur dedi:52::52::52: bak adamlar boşuna okumuş senelerce teyzem işi cözmüş

inanamiyorum pes artik ne günlere kaldik yarabbim:60:

ama boşgeçme bu konuyu bu topiğin başlarında bu konuyu açan benim bardak olayı annem canlı örneğim 4 yıl bekledikten sonra yaşlı biri söylemiş onada beline bardak vurdur demiş annemde ölesine denemiş tutmuş,tamam kocakarı lafları bende çoğuna inanmıyorum ama denemeninde bi zararı olmazki ben yaptım açıkçası ama yumurtlama günüm yaptım doğrusu adetin bitince yapılacakmış ben geçkaldım olmazsa bidahakine öle deniycem

biz sagılcak inegizya herkes nasıl somurtsam yolunda kadın kendi bel cekiyormuş gel sende dedi bende gerek yok ben pimpirikliyim korkarım böyle bel cekmelerden falan dedimn

bel çekme farklı bişey onu demedim ben pardon yanlış anladım kızlar o biraz sakat biişey ya bel fıtığı bile yapar insanı benim dediğim bardak kapama hani soğuk algınlığında bile yaparız ya öle işte

biz sagılcak inegizya herkes nasıl somurtsam yolunda kadın kendi bel cekiyormuş gel sende dedi bende gerek yok ben pimpirikliyim korkarım böyle bel cekmelerden falan dedimn
yok canim ya bende korkarim öyle seylerden aman bide sagliktan olmayalim arada bos birak biz devam edellim yolumuza saglikta giderse vay halimize

bel çekme farklı bişey onu demedim ben pardon yanlış anladım kızlar o biraz sakat biişey ya bel fıtığı bile yapar insanı benim dediğim bardak kapama hani soğuk algınlığında bile yaparız ya öle işte

ya ben aslında cok düzenli adet olan birisiydim yakı dediler bende onu yaptım ama sonuç husran o ay yumurtlama olayı gercekleşmedi

ya ben aslında cok düzenli adet olan birisiydim yakı dediler bende onu yaptım ama sonuç husran o ay yumurtlama olayı gercekleşmedi

yakı konusunda bibilgim yok cnm ya bilemiyorum tabi böle şeyler tesadüfte olabilir kiminde işe yarar kiminde yaramaz ama sonuçları sakıncalı olmayan şeyleri denemekte fayda var

bende gideyim adamın yana garibim yazık evli oldugunu anlasın bu arada kandiliniz mubarek hayırlı olsun bol bol dua edelim

slm arkadaşlar inşAllah birgün bizde bebek sahibi oluruz okadar çok istiyorum ki bebeğim olsun etrafımdaki arkadaşlarımın hamileyim demeleri içimi acıtıyo evleneli 2 sene olucak ama olmuyo eşimle alakalı bazı problemler var inşAllah aşıcaz bunlarıda ve rabbim bizede bizlerede hayırlısıyla hayırlı evlatlar vericek en kısa zamanda inşAllah hayırlı sabahlar dua ederken benide unutmayın :16:

Back
X