• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hayirdir insallah sonucmu kötü yoksa yolun basindamisin canim SIKMA CANINI MORAL COK ÖNEMLI BU ISLERDE

şu kadar söyliyim ilerde tüp bebek düşünüyorsanız raporla aldıgınız ilaçlara bide yaptırdıgınız aşılamalara dikkat edin tüp için 3 aşılama sarttı var ben birini oldun ikincisinide bu ay olcaktım ama benim aşılama sayılmıyomuş dr öyle dedi ben klomen ve catlatma ignesiyle aşılama oldum ama klomen yerine igne kullansaymısım gecerli olurmuş bide aşılamanı ya devlette yada devletle sözleşmesi olan yerlerde yaptırman gerekiyormuş offfffffff offffffff

şu kadar söyliyim ilerde tüp bebek düşünüyorsanız raporla aldıgınız ilaçlara bide yaptırdıgınız aşılamalara dikkat edin tüp için 3 aşılama sarttı var ben birini oldun ikincisinide bu ay olcaktım ama benim aşılama sayılmıyomuş dr öyle dedi ben klomen ve catlatma ignesiyle aşılama oldum ama klomen yerine igne kullansaymısım gecerli olurmuş bide aşılamanı ya devlette yada devletle sözleşmesi olan yerlerde yaptırman gerekiyormuş offfffffff offffffff

amma teferruatlı işler ne bilcek insan napıcanı

yani simdi dogru anladiysam asilamami olacaksin bu kadar seyin üstüne:26:

yani benim aşılama tüp için gecersiz şimdi 3 tane igneli aşılama olcam

ben valla 9 aydan beri igne oluyorum yumurtalarim tembeldi kevgire :60: döndüm 2,ci asilamam benim insallah tutarda gerek kalmaz artik bu arada ben almanyadayim burda herseyi esimin sigortasi karsiliyor canim

ben valla 9 aydan beri igne oluyorum yumurtalarim tembeldi kevgire :60: döndüm 2,ci asilamam benim insallah tutarda gerek kalmaz artik bu arada ben almanyadayim burda herseyi esimin sigortasi karsiliyor canim

şanslısın hadi hayırlısı saglıcakla alırız kucagımıza bebişleri bende agzım yandıya bilgilendire bildigim her kişi beni sevindiriyor cünkü dertler aynı bide cabalarımız boşa gitmesi dahada yıkıyor insanı

Back
X