iyiyim arkadaşlar !!bakın bana aranıza tekrar yeni katıldım dikkat ettinizmi!!insan olmayan bazı varlıklar benim sayfamı heklemişlerr.bende beni tanıyın diye kayyum a m ekledim dikkat ettinizmiii!ne insanlar varr
slm kizlarrrrrrrr,nasilsinizzzzzzzzz:80::80::80:
iyiyim arkadaşlar !!bakın bana aranıza tekrar yeni katıldım dikkat ettinizmi!!insan olmayan bazı varlıklar benim sayfamı heklemişlerr.bende beni tanıyın diye kayyum a m ekledim dikkat ettinizmiii!ne insanlar varr
İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile11 haftalık
Bahar1212 hamile9 haftalık
Nissam hamile7 haftalık
Yorgungonul hamile7 haftalık
Nalan86 hamile
Evanur hamile3 haftalık
Fsane21 hamile8 aylık
Tugbanur2008 hamile
Laleee 29 Mart. Beklemede
Arwen83 1 Nisan. Beklemede
Tuanafunda 3 Nisan.
Gul1182 5 Nisan. Beklemede
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Makinist 10 Nisan. Beklemede
Ozgur80 13 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Kayyum 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 14 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
AdaEsıla Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Zevol Mayıs. Beklemede
Asliyan Beklemede
evet canım hatta dedim ki içimden bu bizim kayyum mu başka mı ki diye.....
Hayret ya nasıl yapmışlar....
slm kizlarrrrrrrr,nasilsinizzzzzzzzz:80::80::80:
iyi geceler cnmmm nasıl gidiyor herşeyyyy!!
amaç ne anlamadım...ha kayyum olmu ha başka bir nickk...çok tuhaf bu insanlar çoookkk..
İyiyim canım sağol sen nasılsın ?
Hamiş sayımız azalmış sanki,,,listeden çıkan mı oldu...
Ya da bana öyle geliyor...Düzenli olunca az gibi gözüktü
ya cnm mahvettiler anılarını yazılarımı fotoğraflarımı insan olmayan varlıklar bunlar birde eşim cnm bnm benimle yazıştığını sanmıi 1 2 dakika. Bakmış ben değilim o an anlamış.hemen herşeyi iptal etmiş benim daha hiçbirşeyden haberim olmadı sonra öğrendim.
yok cnm kadınlar kulübünden değilllll face dennn son zamanlarda benim çevrem hep hekleniyor sonunda da ben .sizler için tekrar üye oldum ben canlarım beniiimmmmmmmmm.eeee aynı isimde olmuyor bende benim arkadaşlarım şimdi tanımaz bende sadece m ekledim iyi etmişim ama değilmiii.
arkadaşlar size gelen bilmediğiniz mailleri yanlışlıkla açmayın aman dikkat beim face adresimi eşim kapattı nasıl üzgünüm anlatamam orda çocukluk arkadaşlarımı bulmuştum çok önemli fotoğraflarım vardııı yaaa bende olmayan fotoğraflarımmm.iyilik canım nolsun.....
Evet canım temizledim biraz listeyi.....
Her zaman girip muhabbete katılmayanları sildim....
Nasıl yani.....
Amaç ne anlamadım....
Yani hepimiz için bu tehlike söz konusu yani....
facebook la buranın ne bağlantısı varki :44:
arkadaşlar size gelen bilmediğiniz mailleri yanlışlıkla açmayın aman dikkat beim face adresimi eşim kapattı nasıl üzgünüm anlatamam orda çocukluk arkadaşlarımı bulmuştum çok önemli fotoğraflarım vardııı yaaa bende olmayan fotoğraflarımmm.
gecen gun bana arkadasima ait bir mail gelmisti,hic acmadan hemen sildim sonra arkadasima ssen bana hic mail attinmi birde gecenin bir vakti...
Meger o gondermemis ama onun adina gelmisti...
yok cnm kadınlar kulübünden değilllll face dennn son zamanlarda benim çevrem hep hekleniyor sonunda da ben .sizler için tekrar üye oldum ben canlarım beniiimmmmmmmmm.eeee aynı isimde olmuyor bende benim arkadaşlarım şimdi tanımaz bende sadece m ekledim iyi etmişim ama değilmiii.
arkadaşlar size gelen bilmediğiniz mailleri yanlışlıkla açmayın aman dikkat beim face adresimi eşim kapattı nasıl üzgünüm anlatamam orda çocukluk arkadaşlarımı bulmuştum çok önemli fotoğraflarım vardııı yaaa bende olmayan fotoğraflarımmm.
gecen gun bana arkadasima ait bir mail gelmisti,hic acmadan hemen sildim sonra arkadasima ssen bana hic mail attinmi birde gecenin bir vakti...
meger o gondermemis ama onun adina gelmisti...
iyi yapmışsın canım....:81::81:
üzüldüm yaaa....
Olayı iyice aşmışlar o zaman....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?