hosgeldın cnm nasıl gıdıyor
hosgeldin canim,nasilsinizzzzz
selam herkeseeee ben bgn grip olduğum için dr a gittim ama gebelik olabilir diye ilaç yazarken dikkat etmesini söyledim.. dr da test istedi gitti 2 dk da verdim kanımı yarın da öğleden sonra sonuç çıkacak. en son adetim 16 nisandı yaa kanda çıkar mı eğer bebiş warsa acil cevap kızlar :18::18::18:
selam herkeseeee ben bgn grip olduğum için dr a gittim ama gebelik olabilir diye ilaç yazarken dikkat etmesini söyledim.. Dr da test istedi gitti 2 dk da verdim kanımı yarın da öğleden sonra sonuç çıkacak. En son adetim 16 nisandı yaa kanda çıkar mı eğer bebiş warsa acil cevap kızlar :18::18::18:
sagol canim kiss yedinmi yemek üzme bebisimizi bak
kanama da asiri zorlanmadan oluyor...
kullanabilecegin krem yokmu canim..
selamm iyi aksamlarrNasilsiniz ??
hosgeldin canim..
tahlil sonucunda erken oldugu icin cikamayabilir canim..
Hosgeldin sagol iyi sayiliriz seni sormali hersey yolundami?
ne bıleyım cnm ya zorlanmadım kı ıshal gıbıyım.var canım var olmaz mı ılaclar ama yavas yavas faydasını gormeye basladım derken sadece acısını hıssetmıyorum fazla.ne yapacagımı sasırdım bebısım oldugundan korkuyorum ılac kullanmaya.oturma banyosu falan yapıyorum işh gecer ya dogumda olmaz ısh.dogumda oldugunda daha fazla kotu oluyormus
cnm ben birde fa test yaptırdım hemşire bana 3 günlük bile olsa bellş olur dedi. Ama şimdi öyle demiyorlar.bizde beye inanacağımızı şaşırdıkkk.
tsk.ederiz teyzosu yedik,zorla da olsa yedikkkkkkkkkk...
Canlarımmm ben kaçıyorummm birazcık iyi değilimmmm.bayyyy.
anladım cnm nasıl olayım ıste dedıgım gıbı basur acısı cekıyorum
Selamlar herkese nasilsiniz??gec geldim esim evde laptop u zor aldim elinden
selam herkeseeee ben bgn grip olduğum için dr a gittim ama gebelik olabilir diye ilaç yazarken dikkat etmesini söyledim.. dr da test istedi gitti 2 dk da verdim kanımı yarın da öğleden sonra sonuç çıkacak. en son adetim 16 nisandı yaa kanda çıkar mı eğer bebiş warsa acil cevap kızlar :18::18::18:
parrdon en son adetim 16 marrtıı
Arkadaşlar ben azıcık rahatsız gibiyim biraz dinleneceğimm hepinize iyi gecelerrr.kendinize iyi bakınnn.
Iyi cok sükür ne yapacan hersey bebis icin annesi olacak okadar yani
sen iyi olki oda iyi olsun
hosbuldumiyim bende evet hersey yolunda sukur kac gundur gelemiyordum firsatim olmadi
hosgeldin canim,iyiyiz tsk.ederiz,sen nasilsinnnn:81:
evet yaa dogumda daha kotu oluyormus gercekten,hatta cogu insanlarda dogum esnasinda basur oluyormus..
canim dedigin gibi oturma banyosu yap ve krrem sur ins.iyi olur canim yaaaa
hosgeldin canim,iyiyiz tsk.ederiz,sen nasilsinnnn:81:
İyi akşamlar canım.....
İyilik,sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?