kızlar ben çıkıyorum bi süreliğine
geleceğim tekrar
kociş geliyo
yaaa cnm dikkat edinn yaaa. Pis insan eşimle yazışmıış.eşim bir görmüş ki ben msn açmışımm . Ben 3 yıldır msn mi hiç kullanmıyorummm.o kadar yoğunumki sadece boş derslerimde o daaaa işim oan yoksa sizlerle rahatlamak için bizim sayfauı okuyorummm.vee eşim anlamış.pis insan bide eşime kötü yazışmışşş.
Olayı iyice aşmışlar o zaman....
kızlar ben çıkıyorum bi süreliğine
geleceğim tekrar
kociş geliyo
selam kızlar nasılsınız anlasıln moraller bozuk bıraz
arkadaşlar size gelen maillere lütfen dikkat edinnnn.benim içimm şimdi cız ediyorrr..
selam kızlar nasılsınız anlasıln moraller bozuk bıraz
lıste super olmus boyle daha duzenlı ellerıne saglık
hosgeldin canim,nasil gidiyorrrrrr
Ayyy evet canım yaa....
KAYYUMM'un başına gelenlerden konuşuyoruz canım da....
Sen nasılsın bakalım?
hosbulduk cnm ya sorm ya cok canım yanıyo 3 gundur basur hemoraıt acısı cekıyorum.zaten gıttıkce agırlasmaya basladım oturup kalkmak bıle cok zor oluo
canim yaaa bol bol su ic,yesillik ye ve bol yuruyus yap...
eee az kaldi canimmm,yegenimizin gelmesineee
ewet canım yemege calısıyorum acık acık konusuyorum ama kabız degılım kı hergun sabah aksam duzenlı tuvaletımı yapıyorum ama nedenını anlamadım bı turlu bı kere olmustu gectı ama bu ıkıncı sımdı de kanamaya basladı
Selamlar herkese nasilsiniz??gec geldim esim evde laptop u zor aldim elinden
Selamlar herkese nasilsiniz??gec geldim esim evde laptop u zor aldim elinden
selam herkeseeee ben bgn grip olduğum için dr a gittim ama gebelik olabilir diye ilaç yazarken dikkat etmesini söyledim.. dr da test istedi gitti 2 dk da verdim kanımı yarın da öğleden sonra sonuç çıkacak. en son adetim 16 nisandı yaa kanda çıkar mı eğer bebiş warsa acil cevap kızlar :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?