Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Yok canım kızma kendine nasip böyleymiş demek ki....

Dediğin gibi bundan sonra takip edersin....

İnşaallah en kısa zamanda hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşuruz.....

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 11 haftalık
Bahar1212 hamile 9 haftalık
Nissam hamile 8 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile
Evanur hamile 3 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile
Laleee 29 Mart. Beklemede
Arwen83 1 Nisan. Beklemede
Tuanafunda 3 Nisan.
Gul1182 5 Nisan. Beklemede
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Makinist 10 Nisan. Beklemede
zseda06 12 Nisan. Beklemede
Ozgur80 13 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Kayyum 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 14 Nisan. Beklemede
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena Beklemede
Lagrima 3 Mayıs.. Beklemede
Zevol Mayıs. Beklemede
Asliyan Beklemede
AdaEsıla Beklemede

ben geldim ama kimesecikler yok....nasilsiniz iyimisiniz sekerler fistiklar....cok ozluyorum sizleri hazir uykum gelemisken acayim dedim ama kimsecikelr yok sanirim herkes dizi basinda neyse herkese iyi seyirler...

beni soracak olursaniz dunden beri acayip bir sekilde meme uclarimda yanma var sanki yeni buyuyormuslar gibiler ama arada sirada oluyorlar geceleri daha cok uyuyamiyorum geceleri surekli agrilardan kalkiyorum cuma gunu gunu kismetse soracam dr.a...

Canım referans aralığına göre çok düşük değil değerin....

Bi de erken olduğunu düşünürsek pozitif olma ihtimali yüksek....

Bence sen sabret ilaç alma derim ben....

düşük değil mi diyosun bitanem süpersin bana moral oldu ben az 5 olması gerek diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba

evanurcum sen hamile misin cnm yoksa bunlar şüpheler mi?

Ben geldim sen çıkmışsın.Yaa göğüs diyince benim de göğüslerim çok ağrıyor.Birde kasıklarımda batma miğdemde de yanma var sürekli.Günüm de yaklaşıyor bakalım hadi hayırlısı.
Aslınlda ben listeye 13 nisan yadırdım ama aslında benim günüm 10 nisan falan.Geçen ay 2 aya yakın adet olmayınca bende adet olduğum günü yazdırdım en kötü ihtimalle tam bir ay sonra olur diye.Arada hafiften sancım da oluyor.Noluyo bana yaaa boşuna umutlanmak ta istemiyorum

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ Asifirari hamile 11 haftalık Bahar1212 hamile 9 haftalık Nissam hamile 8 haftalık Yorgungonul hamile 7 haftalık Nalan86 hamile Evanur hamile 3 haftalık Fsane21 hamile 8 aylık Tugbanur2008 hamile Laleee 29 Mart. Beklemede Arwen83 1 Nisan. Beklemede Tuanafunda 3 Nisan. Beklemede Gul1182 5 Nisan. Beklemede Sevser 5 Nisan. Beklemede Makinist 10 Nisan. Beklemede zseda06 12 Nisan. Beklemede Ozgur80 13 Nisan. Beklemede Semser_88 13 Nisan. Beklemede Kayyum 13 Nisan. Beklemede Rojda0819 14 Nisan. Beklemede Peri_m 16 Nisan. Beklemede Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede Gyaman 20 Nisan. Beklemede Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede Beklemede 29 Nisan. Beklemede Haskena Beklemede Lagrima 3 Mayıs.. Beklemede Zevol Mayıs. Beklemede Asliyan Beklemede AdaEsıla Beklemede

Valla bir deneme yaptım inşallah olmuştur.

Son düzenleme:

İyilik canım....

Senin de iyi olmana sevindim....

Bence bu belirtiler normal canım....

Cuma günü doktorun da mutlaka normal diyecek....

Off tablayla uğraşıyorum bir iki yeri karıştırdım düzeltemedim.
Nerde hata yaptım anlamadım:26: Neyse sonra bakarım.
Aysu hoşgeldin nasılsın canım
Eşini razı edebildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…