3 ay oldu belki daha 3 aymış ne var onda diyeceksiniz ama ben çok uzun süre kendi isteğimle yapmadığım için şimdi aklıma türlü türlü şeyler geliyor niye bukadar erteledim diye kendi kendimi yiyorum,stres oldum.
bir de işin komik yanı ilk 2 ay sadce 1 kez denedik ben hemen olurmuş gibi bi gaflate kapılım.kendime çok kızıyorum.bu aydan itibaren dönemlerimi de takip edip çok daha ciddi hareket edeceğim.2011 annesi olmayı istiyordum ama kaçırdım sanırım
referans aralığı 0-10 test sonucu 3. bu negatif demek öyle değil mi?
benim adet hala gelmemkte ısrarlı. bende biraz önce dr.u aradım. ben gebelik testlerine güvenmem, gel test yapalım dedi. ona göre ilaç tedavisine başlarız dedi. bakalım. yarın yada haftasonu dr. a gidiyorum.
Canım referans aralığına göre çok düşük değil değerin....
Bi de erken olduğunu düşünürsek pozitif olma ihtimali yüksek....
Bence sen sabret ilaç alma derim ben....
ben geldim ama kimesecikler yok....nasilsiniz iyimisiniz sekerler fistiklar....cok ozluyorum sizleri hazir uykum gelemisken acayim dedim ama kimsecikelr yok sanirim herkes dizi basinda neyse herkese iyi seyirler...
beni soracak olursaniz dunden beri acayip bir sekilde meme uclarimda yanma var sanki yeni buyuyormuslar gibiler ama arada sirada oluyorlar geceleri daha cok uyuyamiyorum geceleri surekli agrilardan kalkiyorum cuma gunu gunu kismetse soracam dr.a...
ben geldim ama kimesecikler yok....nasilsiniz iyimisiniz sekerler fistiklar....cok ozluyorum sizleri hazir uykum gelemisken acayim dedim ama kimsecikelr yok sanirim herkes dizi basinda neyse herkese iyi seyirler...
beni soracak olursaniz dunden beri acayip bir sekilde meme uclarimda yanma var sanki yeni buyuyormuslar gibiler ama arada sirada oluyorlar geceleri daha cok uyuyamiyorum geceleri surekli agrilardan kalkiyorum cuma gunu gunu kismetse soracam dr.a...
arkadaşlar iyi geceler uzunca bir aradan sonra ben geldim:80:
Hoş geldin canım nasılsın.Nerelerdesin
düşük değil mi diyosun bitanem süpersin bana moral olduben az 5 olması gerek diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba
nasıl olayım canım iyi olmaya çalışıyorum yine kırmızılar geldi doktor rahim filmi istedi korkuyorum birşey çıkıcak diye
merhabalar kızlar, nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?