Off tablayla uğraşıyorum bir iki yeri karıştırdım düzeltemedim.
Nerde hata yaptım anlamadım:26: Neyse sonra bakarım.
Aysu hoşgeldin nasılsın canım
Eşini razı edebildinmi
arkadaşlar iyi geceler uzunca bir aradan sonra ben geldim:80:
nasıl olayım canım iyi olmaya çalışıyorum yine kırmızılar geldi doktor rahim filmi istedi korkuyorum birşey çıkıcak diye
merhabalar kızlar, nasılsınız
Hoşbulduk canım....
Aman bıraktım yaaa....
Bilmiyorum hayırlısı....
Uğraşmıycam da düşünmicem de artık....
Çok sıkıldım gerçekten.....
Düşündükçe kendimi üzmekten başka hiç bişeye yaramıyor.....
İyice yani anlatamama acayip şekilde unutkanlık başladı,hiç bişeyden zevk almamaya başladım....
Psikolojim daha önemli şimdi napiyim....
Örgüye başladım.....
Rejime devam.....
İyiz canım sen nasılsın.
Seninle günlerimiz hemen hemen aynı bir belirti varmı sende
Evet canım ya yoktun ne zamandır.....
Canım korkma İnşaallah bişey çıkmaz....
Güncelliyeyim seni de listede.....
iyi tatlım ben de, günün yorgunluğu.. bende bir belirti yok şimdilik, adet belirtisi falan da yok, ne bileyim ama geçen annem sordu birşey hissediyor musun diye, öyle hamileyim hissi de yok, oluyor mudur ki acab hamilelik hissi bilmiyorum.
orası belli olmaz hiç birşey hissetmeye debilirsin.Hayırlısı olsun hakkınızda.Ama bende belirti çok.Nebilim benim içinde hayırlısı.Pazartesi kanda baktırmayı düşünüyorum.Ben çok sabırsızım
ben de pzt ya da salı eğer gelmezse test yaptıracağım. ister misin ki aynı gün güzel haber alalım??? :)))
Aman canım bırakma kendini
İstemezse istemez napalım canım Dünyanın sonu değil ya.Sen içini ferah tut yeter.Evet örgüye
başlaman iyi olmuş gerçekten çok rahatlatıyor.Bu arada da kafana takmamış olursun.Kafan dağılır.Boşver gitsin Hiç ummadığın anda geliverir bakarsın
nasılsın canım görüşmeyeli vallahi sizi çok özledim yoğunkluktan giremedim malum sınav haftası şimdide hem soru hazırlıyor hem sizle yazışıyorum bat 2 mayıs
ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere:80::80:
Kız eşime de ısrar etmiyorum yani...
Kendim böyle karar aldım....
Yani benim sağlığım bozulacak olduktan sonra kıymeti yok....
Kafaya taka taka unutkanlık başladı işte....
Ya anlatayım bak....Komedi ama unutkanlığın da zirvesi yani....
Bugün öğrencimin biri derste izin istedi benden ben de verdim....
Öğrencim sonra geri geldiğinde diyorum ki seni yok yazıcam nerdeydin diye bi de kızdım....
Yazık o da hocam sizden izin aldım da gittim ya dedi....
Sonra hatırladım da tamam otur hatırladım dedim....
Yani topu topu en fazla 5 dk'da gelmiştir....
Yani halime güler misin ağlar mısın yaaaa.....
O yüzden bugün bu kararı aldım....
Ne bileyim hayırlısı İnşaallah....
Ayy canım yaaa valla seni anlıyorum.Hiç birşey senin sağlığından önemli değil.Sakın takma kafana
Sen olmazsan sağlıklı olmazsan kendi çocuğunu nasıl sağlıklı yetiştireceksin.Boşver.En doğru kararı almışsın gerçekten sendende bunu beklerdim.Güçlü ol sakın kendini bırakma.Bebeği de hayatının merkezi haline getirme.Bak ben aynen seningibiydim okadar çok takıyordum ki anlatamam.Sanki herkes olmuyor diye dalga geçiyormuş gibi geliyordu.Bi gün dedim ki kendi kendime.Yaa yeter ama olmazsa olmaz dünyanın sonu değil ki dedim.Ama gerçekten içimden gele gele dedim ondan sonra tamamen unuttum çocuk olayını hatta (örnek olsun diye kesinllikle anlatmıyorum)ilaçlarımı bile bıraktımöyle ki vaz geçmiştim ve sonuç işte biliyorsunuz sonucu
Neyse canım sen hiç birşeyi takma kafana.Benim çıkmam lazım eşim küstü gitti gelmiyorum diye.İyi geceler bol muhabbetler:80:
İyilik nolsun....
Biz de seni özledik....
Tamam listede düzelteyim o zaman 3 mayıs yazmıştım....
canım kilolar gitmiş baya bende adetim bitince başlayacağım sandalozuda içicem bıktım artık bebiş için herşeyi ertelemekten yaşayan ölü oldum sanki bütün hayatım bu düşünceden ibaret oldu yoruldum artık canım ya seni çok iyi anlıyorum biraz kendimizi başka şeylerle meşgul etmeliyiz pazartesi rahim filmi çektirecem onuda yaıyımda birşey yoksa sadece eşimin değerlerini takip edeceğiz adam deli gibi çabalıyor inşaallah sonuç alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?