sınavlarım iyi sayılırdı ama son sınıfya baya zorlaştı dersler artık hep formül ezbere dayalı çalışıncada üzerinden vakit geçince unutmuşum hepsini allahtan son gün biraz tekrar yapmıştım neyse artık daha fazla girerim inşallah
evet bebişim hızla büyüyor hafif hafif mide bulantılarım başladı ama iyiyim çokşükür allah tamamına ermeyi nasip etsin allah sizede en yakın zamanda nasip etsin inşallah
beni de aranıza alır mısınız? hamile kalmak isteyenlerdenim ben de. Allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verir inşallah:)
offf ne zormuş mideme kramplar giriyo heyecandan.. KİMSECİKLER YOK MU BENLE KONUŞCAAAK
merhaba ben varım canım.
ne zaman gideceksin sonuçları öğrenmeye?
şimdi de sen yoksun:)
3 ay oldu belki daha 3 aymış ne var onda diyeceksiniz ama ben çok uzun süre kendi isteğimle yapmadığım için şimdi aklıma türlü türlü şeyler geliyor niye bukadar erteledim diye kendi kendimi yiyorum,stres oldum.Tabiki de canım..... Amin canım İnşaallah....
Hoşgeldin aramıza.....:79::80:
Sen ne zamandan beri istiyorsun canım?
referans aralığı 0-10 test sonucu 3. bu negatif demek öyle değil mi?
benim adet hala gelmemkte ısrarlı. bende biraz önce dr.u aradım. ben gebelik testlerine güvenmem, gel test yapalım dedi. ona göre ilaç tedavisine başlarız dedi. bakalım. yarın yada haftasonu dr. a gidiyorum.
hayırlısı olsun nevracımm senin test pozitif mi çıkmıştı???
şimdi randevu aldım. yarın gidiyorum dr.a.
hamile olduğumu düşünmüyorum zaten de tedaviye başlarız en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?