Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

[/QUOTE]

KIZLAR BEN BUGUN HASTALANDIM BENI MAYIS 9 YAPARMISINIZ?? HEPİNİZİ ÖPTÜMM

erken derken yani adete ne kadar warken olması gerekir bu belirtilerin??? tahmini bişi söleyin kızlarrr

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 11 haftalık
Bahar1212 hamile 9 haftalık
Nissam hamile 8 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile
Evanur hamile 3 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile
Laleee 29 Mart. Beklemede
Arwen83 1 Nisan. Beklemede
Tuanafunda 3 Nisan.
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Makinist 10 Nisan. Beklemede
zseda06 12 Nisan. Beklemede
Ozgur80 13 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Kayyum 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 14 Nisan. Beklemede
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs.. Beklemede
Zevol Mayıs. Beklemede
Asliyan Beklemede
AdaEsıla Beklemede

kızlarrrrrr merhabaa üzgünüm aklım sizde ama gelip haber veremedim hamileyim testler pozitif 5 haftalıkmış inşallah isteyenlere Allah en kısa zamanda bu sevinci yaşatsın , burası bana uğur getirdi öpüyorum sizleri

Demiştim ben sana di mi canım.....

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....

Amin canım İnşaallah.....

Demiştim ben sana di mi canım.....

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....

Amin canım İnşaallah.....

evet canım dediğin gibi ama ne bileyim hayal kırıklığı olmasın diye umutlanmak istemedim ama çok da belirgindi 2 çizgide ve adet günümdü o gün hemen kan testi yaptırdım sabaha 191 çıktı inşallah devam eder hayırlısı

Bebisim canim ben regl oldum bu ay deneme yapacam sat 03.Nisan yani daha yeni yumurtlama zamanimi Clear Blue ovulasyon testi ile yapacam hani gülen yüz cikan varya ondan....

canim cok sevindim desene sende aralik annesisin allahim saglikla kucagina almak nasip eder insallahh...amin hep dualarimiz olmayanlarla ugrasanlarla cok sevindim darisi olmayanlara hep dua ediyoruz

E süphermiş.Rabbim tamamına erdirsin.Allahım ne olursun bende bi kaçgüne kadar bu güzel haberi bende arkadaşlarıma veryim.
Ve isteyen tüm arkadaşlarıma

Bu rada herkese iyi akşamlar

Canim Rabbim kaderine hayirli ve saglikli evlad yazmistir insaAllah saglicakla kucagina alman dilegi ile sevincin daim olsun....

E süphermiş.Rabbim tamamına erdirsin.Allahım ne olursun bende bi kaçgüne kadar bu güzel haberi bende arkadaşlarıma veryim.
Ve isteyen tüm arkadaşlarıma

Bu rada herkese iyi akşamlar

İnşallah enkısa zamanda seninde sevincini paylaşırız canım inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu en kısa sürede yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…