Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İyi ben konuşim o zaman ya kızlar ben bu ay klomen kullandım ya acaba ondanmıdır bilmem benim göğüslerim çok acıyo bide kassıklarımda batma gibi birşey var.Ya umutlanmak istemiyorum ama çok garip birşey.Özgüre hamileykende böyle olmuştum.Acaba ilaçtanmı :26:
Yoksa birşeymi var

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 11 haftalık
Bahar1212 hamile 9 haftalık
Nissam hamile 8 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile
Evanur hamile 3 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile
Arwen83 1 Nisan. Beklemede
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Makinist 10 Nisan. Beklemede
zseda06 12 Nisan. Beklemede
Ozgur80 13 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Kayyum 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 14 Nisan. Beklemede
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs.. Beklemede
Zevol Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
Asliyan Beklemede
AdaEsıla Beklemede

İnşaallah canım....

En erken belirtilerin nelerdi anlatır mısın bizlere canım?

eeee niye kimse konuşmuyo.:26:

konusuyom yaa...canim seninle kac gunden beri denk gelemdik sana diyecektim senin dedigin dogru benm dogum haftam yanlis cunku ne olursa olsun 9ay ongun belkide dr.da bana dogrusunu dedi ama o heyecandan anlayamadim ben yarin dr.a gidecem bir daha bana anlatmasini isteyecem gecen heyecandan terletemedim dr.u sorularla agzim kilitlenmisti simdi...yarin olarak veririm haberi mutlaka gercekden kac haftlik olacagini...

baktin mi bak tuba 3nisan normlde hamilelik haberini verdi bugun ve 5 haftalik benm sanirim 6 haftalik falan ozaman tam netde bilmiyorum nasil hesaplaniyor artik yarin sorarim dr.a

ayyyy ayyyy hadi bakalim insallahhhh yarabimmmm...zaten umutlanma hemen...bnde 6 ay boyunca kullandim klomen ama bnde boyle bir sey yapmadi hatda kist olusmasina ragmen sakin aklina gelmesin hee kistmidir falan diye sonucda sen daha iyi bilirsin cunku bu ilk tecruben olmayacak hadi bakalim insallah

Canım yani 1 mayıs mı yazayım?

Hoşgeldin canım....:79::80:

Nasılsın?

iyiyim canim sukruelr olsun sen nasilsin iyimisin aksamalri fazla giremiyorum hemen uykum geliyor gozler kapaniyr karsilamadik nezamandir oyuzden...yarin dr. gidecem bakalimne olacak

Kız hadi hayırlısı İnşaallah.....

Kız ha şunu bileydin.Çocuk doğacak sen hala 3 haftalık falan diyosun
Anam bende çocuk doğurdum az çok anlıyorum bu hesaplardan.Senin erken öğrenmenin bir önemi yok hesap hesaptır.Şaşmaz

Ya ne bileyim belirtiler çok ama aması yok işte valla çatlicam keşke erken öğrenmenin bir yolu olsa hastaneye gitmeden.Çünki o da ayrı bi sitres

ben,, yumurtlama yani 14. günden sonraki 5. gün tansiyonummu şekerimmi ne düştü, baygınlık geçirdim hastaneye kaldırıldım ama herşey tertemiz çıktı hamilelikte çıkmadı bir hafta sonta ise belli oldu hamileliğim, adetime 1 gün kala 2 çizgi çıktı adet günümdede kan testi 191 çıktı ama adete 1 hafta kala tansiyonum sürekli düşüktü ve en garibi adetime 3-4 gün kala sabah uyanınca bulaşık makinası ve mutfaktaki ufak çöp iğrenç kokuyordu,ama kahvaltıdan sonra koku olmuyordu, sabah bulantılrıyöış bunlar ve kasık ağrısı oluyor ayrıca birde gece yatarken öksüremiyordum kasık batıyordu sanki oturarak öksürüyorsun yani bendeki belirtiler buydu birde şu şefler yemek proğramlarına bakamıyordum bakınca levrek et vs istiyordu canım ki normalde adete yakın çikolata yerdim çokokreme saldırırdım ilk kez hiç çikolataya saldırmadım

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 11 haftalık
Bahar1212 hamile 9 haftalık
Nissam hamile 8 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile
Evanur hamile 3 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile
Arwen83 1 Nisan. Beklemede
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Makinist 10 Nisan. Beklemede
zseda06 12 Nisan. Beklemede
Ozgur80 13 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Kayyum 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 14 Nisan. Beklemede
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs.. Beklemede
Zevol Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
Asliyan Beklemede
AdaEsıla Beklemede

Kız sen sayfayı yenileye basmıyon mu hiç....

Millet burda sayfaları şakır şakır ileriletiyor cevaplara zor yetişiyorum ben....

F5 'e bas ara ara....

Yok anam sürekli basıyorum f5 'e ne bilim bana denk gelmiyor herhalde.İlk baktığımda bir kişi falan yazıyordu...

Kız hadi hayırlısı İnşaallah.....

İnşallah canım.

aman hic sorma o hastahane stresini gerekirse bekle evinde uzul veya sevin ben hic yaptirmadim hamiellik icin insallah vardir stres yapma sakin olamaya calis

aman hic sorma o hastahane stresini gerekirse bekle evinde uzul veya sevin ben hic yaptirmadim hamiellik icin insallah vardir stres yapma sakin olamaya calis

Anam ben çok kurtluyum bi sabredebilsem.Bugün hastaneye gitmemek için kendimi zor tuttum
Yarın bi fırsatını bulursam giderim

merhabalar, tuanafunda hayırlı olsun, çok çok sevindim, sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah yavrunu.. darısı başımıza. ben de çatlıyorum meraktan, doktor illaki de 30. günü bekliyor, test yapma dedi, ovitrelle oldum ya iğne, o da yanıltırmış hcgde ama ben 2 gün önce yapmıştım, negatif, zavallı kocacım yorgun argın akşam erken gösteren test aramıştı... şimdi gün sayıyor, bugün 27. günmüş. belirtileeri okudum, bir saattir kendimi inceliyorum, bişey göremedim ben :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…