İnşallah enkısa zamanda seninde sevincini paylaşırız canım inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu en kısa sürede yaşatsın
evet canım dediğin gibi ama ne bileyim hayal kırıklığı olmasın diye umutlanmak istemedim ama çok da belirgindi 2 çizgide ve adet günümdü o gün hemen kan testi yaptırdım sabaha 191 çıktı inşallah devam eder hayırlısı
eeee niye kimse konuşmuyo.:26:
İyi ben konuşim o zaman ya kızlar ben bu ay klomen kullandım ya acaba ondanmıdır bilmem benim göğüslerim çok acıyo bide kassıklarımda batma gibi birşey var.Ya umutlanmak istemiyorum ama çok garip birşey.Özgüre hamileykende böyle olmuştum.Acaba ilaçtanmı :26:
Yoksa birşeymi var
Bebisim canim ben regl oldum bu ay deneme yapacam sat 03.Nisan yani daha yeni yumurtlama zamanimi Clear Blue ovulasyon testi ile yapacam hani gülen yüz cikan varya ondan....
ben geldim kizlar nasilsiniz
hepiniz hoşgeldiniz
benide takvimizide düzeltebilirsiniz bebişim
Canım yani 1 mayıs mı yazayım?
Hoşgeldin canım....:79::80:
Nasılsın?
eeee niye kimse konuşmuyo.:26:
İyi ben konuşim o zaman ya kızlar ben bu ay klomen kullandım ya acaba ondanmıdır bilmem benim göğüslerim çok acıyo bide kassıklarımda batma gibi birşey var.Ya umutlanmak istemiyorum ama çok garip birşey.Özgüre hamileykende böyle olmuştum.Acaba ilaçtanmı :26:
Yoksa birşeymi var
konusuyom yaa...canim seninle kac gunden beri denk gelemdik sana diyecektim senin dedigin dogru benm dogum haftam yanlis cunku ne olursa olsun 9ay ongun belkide dr.da bana dogrusunu dedi ama o heyecandan anlayamadim ben yarin dr.a gidecem bir daha bana anlatmasini isteyecem gecen heyecandan terletemedim dr.u sorularla agzim kilitlenmisti simdi...yarin olarak veririm haberi mutlaka gercekden kac haftlik olacagini...
baktin mi bak tuba 3nisan normlde hamilelik haberini verdi bugun ve 5 haftalik benm sanirim 6 haftalik falan ozaman tam netde bilmiyorum nasil hesaplaniyor artik yarin sorarim dr.a
ayyyy ayyyy hadi bakalim insallahhhh yarabimmmm...zaten umutlanma hemen...bnde 6 ay boyunca kullandim klomen ama bnde boyle bir sey yapmadi hatda kist olusmasina ragmen sakin aklina gelmesin hee kistmidir falan diye sonucda sen daha iyi bilirsin cunku bu ilk tecruben olmayacak hadi bakalim insallah
Kız sen sayfayı yenileye basmıyon mu hiç....
Millet burda sayfaları şakır şakır ileriletiyor cevaplara zor yetişiyorum ben....
F5 'e bas ara ara....
Kız hadi hayırlısı İnşaallah.....
Kız ha şunu bileydin.Çocuk doğacak sen hala 3 haftalık falan diyosun
Anam bende çocuk doğurdum az çok anlıyorum bu hesaplardan.Senin erken öğrenmenin bir önemi yok hesap hesaptır.Şaşmaz
dogru dogru sonradan seninle en son konustugumuzda bir dusundum oyle gercekdende yarin kesin olarak soracam dr.a ozamanda eminim soyledi ama ben anlamadim diyorum ya ilk heyecan sanirim..
Ya ne bileyim belirtiler çok ama aması yok işte valla çatlicam keşke erken öğrenmenin bir yolu olsa hastaneye gitmeden.Çünki o da ayrı bi sitres
iyiyim canim sukruelr olsun sen nasilsin iyimisin aksamalri fazla giremiyorum hemen uykum geliyor gozler kapaniyr karsilamadik nezamandir oyuzden...yarin dr. gidecem bakalimne olacak
aman hic sorma o hastahane stresini gerekirse bekle evinde uzul veya sevin ben hic yaptirmadim hamiellik icin insallah vardir stres yapma sakin olamaya calis
Yok anam sürekli basıyorum f5 'e ne bilim bana denk gelmiyor herhalde.İlk baktığımda bir kişi falan yazıyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?