Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Canım erken gebelik testiyse yarın sabah ilk idrarınla yap çıkar canım....

İyilik canım....

Tamam canım haberlerini alcaz yani yarın bebişin....:81:

sevindim iyi olmana tatlim

insalah insallah cok heyecanliyim gormek icin bu hafta cok zor oldu bnm icin bazen dusunuyorum bir bahane bulupda gideyim dr.a diye baksinda goreyim bebesimi diye

slm bayanlar ben iki yıllık evliyim hasretle bebeğimin olmasını bekliyorum nasıl oluyosa bide bana yardımcı olun hayrınıza lütfen bilgilerinizi bekliyorum ISRARLA...

Ya bende hamileyken öyleydim kokulardan acayip tiksinirdim.Hatta eşime kokusunu çok beğenip
aldığım Traş kolanyasını bile sürdürmezdim.Kusacak gibi olurdum.Eşimde kapıda sürer öyle giderdi işe.
Bende sabah kahvaltıyı yapana kadar bulanırdı midem sonra geçerdi.O batmalarda oldu bende hemde nasıl.Bide göğüs ağrısı.Ya işte şimdi de var aynıları.Allahım ne olur hayal kırıklığına uğramayım:18::18:

yok bebeşim, ne gezer, bulamadık ki... fortel mi neymiş, yok piyasada.. ben normal test yaptım. adamcağız ne çıkacağını bile bile yap sen yap da gözümüzle görelim çatlıcam ben dedi. ben de yaptım. doktora dedim napayım diye sonra bekle dedi... ben ama adet göreceğimi bile anlamıyorum ki şekerim, pat diye gününde geliveriyor, öyle bi 28. gün, hooop gelmiş.. yarın olacak mı bakalım?? bu arada senin çocuğun var mı ben karıştırdım mı?? yoksa özgür80in mi vardı? 2. de olur inşallah..

amin canım inşallah darısı başına , çıkmak zorundayım iyigeceler ,senin iyi haberlerini bekliyorum

slm bayanlar ben iki yıllık evliyim hasretle bebeğimin olmasını bekliyorum nasıl oluyosa bide bana yardımcı olun hayrınıza lütfen bilgilerinizi bekliyorum ISRARLA...

hosgeldin tatlim

ne gibi bir bilgi bekliyorsun dr0.a gittin mi gittysen nasil bir asamadasin

Kızlar hepinize iyi geceler iyi haberlerinizi bekliyorum öpüyorum sizi,,görüşmek üzere.

Tamam canım....

Haberdar et bizi gelişmelerden....

İyi geceler....:79::80:

insalah insallah cok heyecanliyim gormek icin bu hafta cok zor oldu bnm icin bazen dusunuyorum bir bahane bulupda gideyim dr.a diye baksinda goreyim bebesimi diye

Evet ya insan zor sabreder heralde....

Her an görmek istiyorsundur şimdi....

Ayyy çok hoşsun yaaa
Gülmekten öldü
Kendimi inceliyorum diyo yaaa:)))
Ya hiç belirti olmayadabilir

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 11 haftalık
Bahar1212 hamile 9 haftalık
Nissam hamile 8 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile
Evanur hamile 3 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile
Arwen83 1 Nisan. Beklemede
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Makinist 10 Nisan. Beklemede
zseda06 12 Nisan. Beklemede
Ozgur80 13 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Kayyum 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 14 Nisan. Beklemede
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs.. Beklemede
Zevol Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
Asliyan Beklemede
AdaEsıla Beklemede

güzelim git doktoruna, özledim bebeğimi görüp gidecem 2 dak de, ayıplayacak hali yok ya :))) valla ben giderim herhalde doktora nazımı geçiririm artık zorla napayım, bir olsa da keşke :))

senin adına çok sevindim Rabbim sonunu getirsin inşallah hepiniz hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah tabi bende bu günleri yaşarım inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…