Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

selam tatlim ben o sayilanlardan sadece gohuslerdeki hassasiyeti yasadim birde ates sorunu her bunyede farkli oluyor bnce herkes biliyor eminim en erken gebelik belirtilerini....

evet ben kullandim alti ay boyunca ama hic bir isime yaramadi bnm aksine bnde kist yapti sanki kedni kistlerim yetmezmis gibi...ben memnun kalmadim insallah sen kalirsin

kesinlikle katılıyorum sana ..insan devamlı vücudunu dinliyor malesef

herkes gelmiş sonunda ...
geldim gittim kimse yok ...
selam kızlar

Kız ben sizlere ne diyorum....

Geldiğinizi belli edin diyorum....

Bak ben geldiğimde de kimse yoktu....

"Ben geldim kızlar...." yazıyorum....

Kızlar da geliyor hemen.....

Öğretemedim hala.....

Millet ne bilsin sizin gelip gittiğinizi.....

O sırada kimse yok diye belki diğer topiklerde oluyorlar....

Bakıyorlar ki mesaj var birileri gelmiş herkes toplaşıyor o zaman işte.....

İyi akşamlar canım....:79::80:

Nasılsın bakalım,ne var ne yok?

sukurler olsun iyiyilik esimin boynu tutuldu dun hastahanedeydik bugun evdeydi butun gun normalde dr.dedi 5gun boyunca gecer gecmezse film cekeriz dedi ama dunden daha iyi ilaclar iyi geldi kremler falan dustum esimin derdine burda havalar cok guzel acti hep giderken iki tarafli camlari tutuldu isde bnde bugun ogleden sonra geldim isden evde diye esim yemek falan yaptim isde aman be erkekler hasta oldumu vallahi bebek gibi bnmkisi ilgi istiyor bugunde halsizim baya ilgi verecek yerim kalmadi...

sen nasilsin iyimisin

ne bileyim bakıyorum kimsecikler yok bende küsüp gidiyorum

tamam ogretmenim be yapmadim ama boyle olsun ogretmenim

Nolsun canım bildiğin gibi...

Doktora gittin mi?

gittim gittim bitenem yazmistim ama bnde bulamadim ne yazdigimi sukurler olsun hersey yolunda normalde cuma gunu diyecekti kesin olarak kac tane oldugunu bir tane var dedi kismetse 22nisanda bir daha gidecez kalp atislarini diyabilirisniz dedi bakalim artik...dairisi basina bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…