slm kızlar
aynennn canimmm, bu aralar abarttim sanirim biraz yemek meselesini...ama havalardandir diye dusunuyorum... onu da belirtiye yoramiyorum yani... kendimi iyice belirtisiz biraktim...
cumaya adet gorurum kesin....
bende havalardan diyorum ..zaten severim yemek yemesini
iyiygeceler canim iyiym sen nasilsin iyimisin
hoş bulduk
bide şunu söylemek istiyorum hiçbir zaman gebelik belirtilerine bakmayalım okumayalım bende çok okurdum bakardım erken gebelik belirtileri die inanın her ay bütün belirtileri yaşar mı insan herbir belirtiyi yaşardım heveslenirdim ama sonuç hep negatif lütfen bunlarla uğraşmayalım sonra üzülen biz oluyoz aranızda klomen tedavisi gören varmı ???
ben de geldimmmm, selam kizlarrr....:80:
Arkadaşlaaaaaaaaaaaarrr iyi gecelerrrrrrrr!!!!!!!!!!!
Nasılsınızzzzzzzzz!!
slm kızlar
iyiyi cnmm çok sağolll. Sen nasılsın nasıl gidiyoooor
sukurler olsun iyiyilik esimin boynu tutuldu dun hastahanedeydik bugun evdeydi butun gun normalde dr.dedi 5gun boyunca gecer gecmezse film cekeriz dedi ama dunden daha iyi ilaclar iyi geldi kremler falan dustum esimin derdine burda havalar cok guzel acti hep giderken iki tarafli camlari tutuldu isde bnde bugun ogleden sonra geldim isden evde diye esim yemek falan yaptim isde aman be erkekler hasta oldumu vallahi bebek gibi bnmkisi ilgi istiyor bugunde halsizim baya ilgi verecek yerim kalmadi...
sen nasilsin iyimisin
iyiyim canim... artik son gunlerim... adeti bekliyorum....:97::97:Hoşgeldin canım....:79::80:
Ne var ne yok?
senin ne kadar var canim adetine..?
Geçmiş olsun canım...
Evet erkekler çocuk gibi bakım bekler....
Neyse iyileşsin de o da sana baksın....
Başladı mı bulantı falan?
anlat istersen tatlim nezamndan beri bebek isiyorsun konusmayi dene istersen
gittim gittim bitenem yazmistim ama bnde bulamadim ne yazdigimi sukurler olsun hersey yolunda normalde cuma gunu diyecekti kesin olarak kac tane oldugunu bir tane var dedi kismetse 22nisanda bir daha gidecez kalp atislarini diyabilirisniz dedi bakalim artik...dairisi basina bitanem
1 hafta var canım daha
ayyy hic sorma yaaa bildigin gibi degil ne guzelde naz yapiyor bana ben ona yapacagima...
yok tatlim allaha sukurler olsun bulanti denilen hic birseyim yok sadece bugun agiz tadsiligim ve halsizligim cok okadar insallah bundna sonrada olmaz
1 seneden bu yana olmadı prolaktinim yüksek çıktı düşmesini bekliyoruz
1 seneden bu yana olmadı prolaktinim yüksek çıktı düşmesini bekliyoruz
az kalmis senin de...:81::81::81:
evanurcumm, sen hamilemisinnnn..? tebrik ederimmm...ne kadarlik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?