İyi iyi sevindim canım...
Tamam hatırladım mesajını....
Hatta ben de "Ben senin de ikiz bekliyodum..." diye yazmıştım....
Amin canım İnşaallah....
benimde 31 di bende dostinex kullanıyorum dr 2 ay içinde kalırsın dedi hap bitti bişe yok daha haftaya gitcem tekrar :Sbenimde prolaktinim yüksekti 40 dı doxtınex kullandım 1 ayda 1.0 düştü doktorum bana çocuğun olana kadar kullan dedi
şimdi haftada yarım içiyorum
sagol bitanem darisi basina insallah bugun 7.haftamdayim...
benide ekleyin kızlar beklemedeym 20 nisan
ayyy hic sorma yaaa bildigin gibi degil ne guzelde naz yapiyor bana ben ona yapacagima...
yok tatlim allaha sukurler olsun bulanti denilen hic birseyim yok sadece bugun agiz tadsiligim ve halsizligim cok okadar insallah bundna sonrada olmaz
benimde 31 di bende dostinex kullanıyorum dr 2 ay içinde kalırsın dedi hap bitti bişe yok daha haftaya gitcem tekrar :S
banada öle dedi bu ay hamiile kalmadım inş bu ay bakalım inş sende kıssa zamanda hamile kalırsın ben pcolıyum bu arada
aminnnn canimmm...:81::81::81:
Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin...
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Tamam canım ekliyorum hemen....
hoşbulduk canım inş uğurlu gelmişimdir hepimize
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Tamam canım ekliyorum hemen....
İyi aman olmasa da olur....
Benim görümcemin hiç olmuyor bulantısı....
İlkinde de olmamıştı....
Şimdi ikinciye hamile bunda da olmamış....
herkes diyor basda olurdu sonradan belki olur ama diger bulantilar olan kisiler gibi olmaz en fazla birseyden tiskinip oyle bulantin olur diyorlar gercekden de bulmantisiz hamilelik daha kolay ama benim anacim hep diyordu benm kizlarim bana cekti diye bilmiyorum ablaminda kardesiminde ayni benmgibiydi dogularida cok rahat oldu anacigim diyor bana cekti kizlarim diye insallah bnde oyledirim
kizlar ben cikiyorum tamda sohbetin guzel yerinde ama cok uykum var birde bugun cok halsizim kenidize iyi bakin allaha emnaet olun
Selam kizlar oo toplanmis herkes ne güzel
Hoşgeldin canım....:79::80:
Ne var ne yok bakalım?
Iyiyim simdi canim bugün iste biraz halsizdim yataktan cikamadim ya sanki ayaklarimi
hissetmedim mide bulantim vardi kötü gecti bugün diyebilirim
sen nasilsn Aysucum?
Nolsun canım bildiğin gibi işte...
Senin hamilelik bayağı zorlu geçiyor canım ya....
İnşaallah bu aydan sonra rahatlarsın biraz....
İlk 3 aylık zorlu dönem bitecek İnşaallah....
Hakikaten öyle insallah biter yakinda ya hic bisey yapmiyorum inanki yine agriyor
yine halsizim sikayet etmiyorum tabiki ama suan bile halsizim halbuki yatiyorum halen
Canım işte bünyeden bünyeye fark var....
Seninkiler bi de ikiz olunca hormonların etkisi daha yüksek oluyordur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?