umarım cnm yerleşme kanamasıdır inş reglin gelmezde hamiş olursun sende
inş canım ya hepimize darısı
Canım bebişler 12 haftalık olmuş....
Maaşallah canım yaa....
İlk 3 aylık zorlu dönem bitti yani....
Hadi İnşaallah hayırlısıyla diğer dönemler de geçsin.....
Evet teyzesi 3 aylik olduk iste insallah suara cok sik agrim olmuyor ama uykuda kaliyorum
daha cok
hayirlisiyla doktora gidelimde o zaman icim rahat olacak dün arastirdim biraz ikiz gebeliklerde
2li yada 3lü test yapilmiyormus bazi doktorlar yapsada tam net sonuclar cikmiyomus
yani yaptirmak zorunda kalmassam eger tek care amniyosentez oda riskli diye düsünüyorum daha gecen bi hamile kadinin bi islem sonucu bebegiyle beraber öldügünü gördüm haberlerde kafam cok karisik yani neyse canim görüsmek üzere
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim:)
listede 2 hamile arasında kaldım ben :) bu bi işaret mi acaba:)
canım benim adetim olmadı ama farlutal kullanıyorum. haftaya olurum muhtemelen. istersen benim bat ı 20 mayıs a falan yazar mısın canım.
arkadaşlar reglim dün bitti ilk defa hiç ağrım sızım olmadan ve göğüslerde acıma olmadan atlattım fakat üçgündür göğüslerim acımaya başladı üzerine yatamıyorum çok hafif kasığımda ağrı var , çok şiddetli değil ama dokunamıyorum başına böyle bişey gelen yada bilen varmı hamilelikten şüpheleniyorum üzerine görme diye bir tabir varya acaba öyle bişeymi ?????
Canim sen her ihtimale karsi bi test al yap bende üstüne görme olayini duymustum sakin regl oldun diye ihmal etme ......
Tamam canım düzenliyorum listede hemen....
arkadaşlar reglim dün bitti ilk defa hiç ağrım sızım olmadan ve göğüslerde acıma olmadan atlattım fakat üçgündür göğüslerim acımaya başladı üzerine yatamıyorum çok hafif kasığımda ağrı var , çok şiddetli değil ama dokunamıyorum başına böyle bişey gelen yada bilen varmı hamilelikten şüpheleniyorum üzerine görme diye bir tabir varya acaba öyle bişeymi ?????
reglim gelmeden önce test yaptım pozatif çıktı ertesigünü ikinciyi yapayım dedim testi aldım ve sonra regl oldum ama yinede ikinciyi yaptım negatifti kafam karşık ama hiç ihtimal vermiyorum çok uğraştım çocuk olsa bile sevinemiyeceğim çünkü mazisi kötü
Gezginciyiz yani 2 hafta....
Tamam canım iyi eğlenceler sana....
Bu arada daha aet olmamışsın sanırım.....
Müjdeli haberlerini bekliyoruz.....:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?