merhaba nasılsınızkızlar? doktora gittim follikül yumurta demek sanırım 14 mm 9 mm 8 mm gibi 10 15 tane varmış 14mmiyi dedi ama rahim duvarın 4 mii ine dedi. bi kaç gün daha bekleyeyimgene gel dedi 14 mm olan 22 mm olursa rahim duvarın 4mm den 8 mm çıakrsa cok güzel dedi yoksa ilaçlara başlarız dedi.. stres varmı üzüntülü bir dönemdemisin falan dedi ewet dedim anneannemi söyledim ozaman rahatla adetinin 3. günü gel tekrar dedi... böyle işte..
bugün çok sinirliyim yaa burnumdan soluyorum.. nedeni yok sinirliyim.. offff için şiştii
merhaba cnmdoktorun güzel şeyler söylemiş...umarım hakkında hayırlısı olsun...stres çok etkiliyo benim de prolaktinim 34,14 çıktı....bişi yok diyo ama neden hamile kalamıyorum onu anlamadım....
cnm seni çok iyi anlıyorum bugün bende çok çoook sinirliyim...sabah eşimle kapıştım yok yere daha da geçmedi sinirim.....:84:
Ben geldim hemen çıkacam eve uğradım alacaklarım vardı.Sizi görmeden yapamadım.Geçmişide tam okuyamadım idare edin lütfen.Aysucum malesef dün adet oldum.Zaten kan testinden sonra bekliyordum adetimi.Ama yine de insan üzülüyo işte
Yinede düğünden önce olması iyi oldu.Sıkıntı olurdu ilk günleri olsaydı.Hayırlısı ne diyeyim.Kendinize çok iyi bakın.Hepinizi öpüyorum:80::80::79::79:
Bu arada beni güncellersen sevinirim Aysucum bat 12 mayıs:44:
merhaba nasılsınızkızlar? doktora gittim follikül yumurta demek sanırım 14 mm 9 mm 8 mm gibi 10 15 tane varmış 14mmiyi dedi ama rahim duvarın 4 mii ine dedi. bi kaç gün daha bekleyeyimgene gel dedi 14 mm olan 22 mm olursa rahim duvarın 4mm den 8 mm çıakrsa cok güzel dedi yoksa ilaçlara başlarız dedi.. stres varmı üzüntülü bir dönemdemisin falan dedi ewet dedim anneannemi söyledim ozaman rahatla adetinin 3. günü gel tekrar dedi... böyle işte..
bugün çok sinirliyim yaa burnumdan soluyorum.. nedeni yok sinirliyim.. offff için şiştii
selam milletim dediğiniz gibi gebelik testi yaptım bebek yok negatif yani ama bundan sonra asla gebelik testi yapmıyacağım sadece kanda testi testlerden nefret ediyorum ama karalıyım hamile olsam bile sırf o iki çizgiyi görmek için gebelik testini yapcam nese kızlar sizi çook seviyorummm
Ben geldim kızlar....:79::80:
hoşgelinnn.... ben bekledim topiği :)
Hoşbulduk canım....
Ben artık az girebilcem dedim yazılı okuyorum ya....
Millet hiç girmemiş yaaaa.....
ewet sabahtan beri kimseleryokkk..........
Nasılsın bakalım?
Sabah biraz sıkıntılıymışsın galiba.....
idare eder... sıkıntılıyım çünkü anneme üzülüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?