İş başvurun noldu canım?
Hatta annenle beraber yapabileceğiniz bi uğraş bulsanız da olur....
Kafanız dağılır biraz...
selam bebiş nasılsın ismini bilmiyorum senden haberler nasıl hakkında bişi bilmiyorum okumadım geçmişi anlatırmısın mazuru yoksa
arıcaz dediler hala arayacaklarne uğrasıbulayım annemin hayatı kararmış durumda anneannemn acısını geçtik arap saçı oldu hayatı...
allah sabır versin canım....
Ne bileyim bahçeniz varsa çiçek işleri falan olabilir....
Ya da balkonda çiçek yetiştirme falan da olabilir....
isim beklenmeyen adet tarihi sonuç
asifirari hamile12 haftalık
Bahar1212 hamile10 haftalık
Nissam hamile9 haftalık
Yorgungonul hamile7 haftalık
Nalan86 hamile7 haftalık
Evanur hamile6 haftalık
Fsane21 hamile8 aylık
Tugbanur2008 hamile6 haftalık
Tuanafunda hamile5 haftalık
Sevser 5 nisan. Beklemede
semser_88 13 nisan. Beklemede
kayyum 13 nisan. Beklemede
rojda0819 hamile4 haftalık
Screamaway 15 nisan. Beklemede
peri_m 16 nisan. Beklemede
epsilonsigma 17 nisan. Beklemede
hakem 20 nisan. Beklemede
gyaman 20 nisan. Beklemede
ayyıldızım 25 nisan. Beklemede
beklemede 29 nisan. Beklemede
haskena 2 mayıs. Beklemede
gul1182 2 mayıs. Beklemede
lagrima 3 mayıs. Beklemede
makinist 8 mayıs.. Beklemede
laleee 9 mayıs. Beklemede
zseda06 10 mayıs. Beklemede
ozgur80 12 mayıs. Beklemede
arwen83 20 mayıs. Beklemede
adaesıla beklemede
asliyan beklemede
merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım son ıkı yıldır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor maalesefffff sımdı artık asılamaya karar verdık bakalım sonumuz ne olacak?butun topığı okuyamadım aranızda asılama yaptıranlar varmı acaba?
kızlaarrrrr ben geldimmmm nasılsınızz :)
kusura bakmayın gelemiyrum ne zamandırr ev aldık bu arada onun peşinde koşturuyorum sizler nasılsınız bebişler nasılllll :):):)
benm hastağılım günü bugün normalde ama gelen giden yok ayriyetden göğüslerde şişme falanda yok sadece bacaklarıma kramp giriyo arada kasıklarıma birde belim batıyo gibi ağrıyo ve iştahım gene çok var ama bu ay çok çalışmadık kafyada hiç takmadım nolcak bilmiyorum :)
bebeğim sen nasılsın napıosun ??
:80::80::80::79::79:
İyilik canım,nolsun....
Hayırlı olsun yeni evin.....
Güle güle oturun.....
Hadi hayırlısı İnşaallah.....
Bize müjdeli haber ver İnşaallah....
güzel şeyler mi söyledi kötü şeylermi bilemedim..hiç anlamıyorum.. 1 ay önce pko var dedi şimdide yumurtaların 10 mm daha büyüsün dedi anlamadım hiç.. stres üzüntü herşeyin başı.. ama olmadan da olmuyor ki.. bende dün akşam eşimle kapıştım sinirimi çıkaramadım ama suan ki sinirim dünden kalma değil...:95:birine böyle yapasım var
selam milletim dediğiniz gibi gebelik testi yaptım bebek yok negatif yani ama bundan sonra asla gebelik testi yapmıyacağım sadece kanda testi testlerden nefret ediyorum ama karalıyım hamile olsam bile sırf o iki çizgiyi görmek için gebelik testini yapcam nese kızlar sizi çook seviyorummm
offff içim şiştiii Allah ım yardım etsin ne olur dua edin..
idare eder... sıkıntılıyım çünkü anneme üzülüyorum...
merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım son ıkı yıldır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor maalesefffff sımdı artık asılamaya karar verdık bakalım sonumuz ne olacak?butun topığı okuyamadım aranızda asılama yaptıranlar varmı acaba?
ben de son 1 haftadır burnumdan soluyorum...eşimle hep kavgalıyız...sinirlerim bozuk...ne olacak halimiz Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim...
adet oluncaya kadar kesme ümidini bence ...
benim de duaya ihtiyacım varr allahım huzur versin...
annenin neyi var cnm? neden üzülüyorsunnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?